~ 31. Αν δεν είχα και εσένα ~

7K 268 60
                                    

Όταν ο Άρης μπήκε μέσα είδε τον Γιώργο πεσμένο στο πάτωμα με μια σφαίρα στην καρδιά. Ο Σταύρος σήκωσε το όπλο του και την ώρα που ετοιμαζόταν να πυροβολήσει και τον Άδη, εκείνος έβγαλε το όπλο του και με μια γρήγορη κίνηση τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ύστερα βεβαιώθηκε πώς ο Γιώργος άρχισε να συνέχερχεται και τον βοήθησε να σηκωθεί  από κάτω.

Ο Γιώργος αφαίρεσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε και φώναξε μερικούς από τους αστυνομικούς να ανέβουν επάνω και να πάρουν τον Σταύρο.

"Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό, αλλά σε ευχαριστώ." Του είπε ο Γιώργος  και έδωσαν το χέρια.

"Αν δεν το έκανα θα σε σκότωνε. Θα σκότωνε και εμένα και μετά την Χλόη. Και ίσως όποιον άλλον είχε σειρά."

"Είναι νεκρός. " Είπε ο Γιώργος αφού έλεξε τον σφιγμό του Σταύρου.  

"Πρώτη φορά πυροβόλο και σκοτώνω άνθρωπο. Νιώθω τόσο άσχημα ακόμα και αν ξέρω ποιος ήταν, τι είχε κάνει και αν το έκανα για καλό σκοπό. Σκότωσα έναν άνθρωπο."

"Ηρέμησε δεν φταις. Μην σε νοιάζει τίποτα θα σε καλύψω εγώ. Μην σκέφτεσαι πως σκότωσες έναν άνθρωπο και ζήσε την ζωή σου με την Χλόη ευτυχισμένη ποια. Τις καινούργιες εξελίξεις θα στις πει εκείνη. Σκέψου ότι ήταν ικανή να σκοτώσει το σώμα της για να σε σώσει. Σας αξίζει η κάθε ευτυχία. Ακόμα φόρεσε και αυτό για να δικαιολογήσω τον πρώτο πυροβολισμό." Του είπε ο Γιώργος με καλοσύνη και δείχνοντάς του έτσι πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους.

"Σε ευχαριστώ Γιώργο. Σε περιμένω έξω. " Του είπε μόλις μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί του Γιώργου και αφού πρώτα είχε φορέσει το αλεξίσφαιρο που του έδινε.

Ο Άρης βγήκε έξω από το ξενοδοχείο χαρούμενος και ανακουφισμένος. Ένιωθε πως ένα βάρος είχε φύγει από πάνω του. Πήρε στην αγκαλιά του την Χλόη και την σήκωσε στον αέρα.

"Μωρό μου είμαστε ελεύθεροι τώρα. Είναι νεκρός."

"Αλήθεια;" ρώτησε εκείνη γιατί δεν μπορούσε να το πιστέψει.

"Ναι Χλόη αλήθεια. Αγάπη μου πάμε σπίτι." Της είπε και την έσφιξε στην αγκαλιά του.

Προχώρησαν μέχρι τον δρόμο και πήραν ταξί ενώ το επόμενο ταξί που ερχόταν στο δρόμο το πήρε ο Στέφανος για να βρει την Αλίνα.

Όταν έφτασαν στο σπίτι του Άρη και μπήκαν μέσα, η Χλόη άνοιξε την τσάντα της και φόρεσε ξανά το δαχτυλίδι της.

Μεθυστική νύχτα!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα