Hoofdstuk 5 •Adam•

8.3K 362 95
                                    

pov. Adam

"Jack ik ga" zeg ik tegen mijn kamer genoot als ik mijn leren jasje nog snel aan doe en even een blik werp in de spiegel.

"Dude je bent echt gek om nog om 7 uur s'avonds naar school te gaan voor een fucking modeshow terwijl er straks een feest is" ik grinnik en haal een hand door mijn haar. "Ik weet het, ik weet het. Maar mooie chicks in een jurk is nooit verkeerd" ik knipoog naar Jack en hij grinnikt als hij een hand door mijn haar haalt en ik hem sla en weer in de spiegel mijn haar goed doe.

Ik steek mijn middelvinger nog even op en loop de kamer uit. Ik woon in een studentehuis en zit samen met Jack op de kamer.

Jack en ik lijken erg veel op elkaar, we geven elk weekend een feest samen met andere jongens. We houden niet van relaties en we zoenen elk meisje die er maar goed uit ziet. Alleen verschillen we van 1 ding, ik neem elke week een ander meisje mee naar mijn kamer terwijl Jack dat nooit doet. Hij wilt meisjes niet 'gebruiken' het is onzin ik gebruik meisjes niet ik neuk ze gewoon als ik mijn behoeftes heb en als zij die heeft.

Jack gelooft in liefde terwijl ik denk dat liefde nooit lang duurd. En dan hebben we nog Charlie, mijn beste vriend die nog bij zijn ouders woont. Hij is wel echt een 'heer' dat komt gewoon omdat zijn ouders hem zo maken wacht maar tot hij eindelijk weg kan daar, hij neemt elke avond een meisje mee.

Ik rijd naar de universiteit die heel dichtbij mijn studentehuis is en parkeer mijn auto. Ik zie naast mij de auto van Jade en grijns, Jade is echt niet het type meisje die ik mee neem naar bed. Ze is brutaal tegen leraren draagt nooit jurkjes of rokjes en ze doet alles wat ze wil. En toch is haar lichaam geweldig in die broeken van haar.

Ik zie Charlie en knik naar hem ik loop naar hem toe en hij grinnikt "verbaasd dat ik kom?" zeg ik lachend waardoor hij knikt "beetje wel maar ja Jade doet mee dus ik snap het wel" ik duw meteen tegen zijn schouder en Charlie grinnikt "mij maak je niet wijs dat je niks in haar ziet" ik lach het meteen uit "dude dat jij in liefde gelooft is jouw probleem" hij schud zijn hoofd maar lacht toch even.

We lopen de gymzaal in waar een podium is neer gezet en allemaal rijen met stoelen staan. We gaan op de 3e rij zitten en het wordt al snel erg druk. De lichte gaan uit en al snel staat er een presentator op het podium.

"Welkom iedereen, leuk dat jullie er allemaal zijn. Zoals elk jaar is er weer een modeshow, elk meisje draagt een jurk die je kan kopen. Het geld gaat naar een goed doel en dat goede doel kunt u zelf kiezen. Als er vragen zijn kunt u dat altijd melden bij de receptie achterin. Veel plezier en ik hoop dat u uw goede doel kan helpen."

Ik kijk Charlie aan en gaap nep waardoor hij lachend tegen mijn arm aan duwt.

De modeshow start al snel en we zien veel meisjes die overdreven naar Charlie en mij knipogen waardoor ik grijns en Charlie meteen tegen me aanslaat.

Alice komt op met een mooie groene jurk ik zie veel mensen hun briefjes pakken om op te schrijven waardoor er een grote glimlach op haar gezicht komt. Ik glimlach ook en als ik merk dat ik glimlach kijk ik meteen normaal en zie ik Charlie me lachend aankijken. Als Alice even op het podium staat komt er daarna een ander meisje op, als ik goed kijk zie ik dat het Jade is.

Het lijkt alsof alles stil staat, dat ik alleen nog maar naar haar kan kijken. Ze kijkt niet mega blij waardoor Alice haar boos aankijkt en ze meteen nep glimlacht, er komt meteen een glimlach op mijn gezicht omdat ik weet hoeveel ze dit haat. Ze is prachtig, echt prachtig. Haar haar is opgestoken met een vlecht en knot en er hangen wat plukjes los langs haar gezicht. Haar make-up is prachtig gedaan waardoor ik weet dat het Alice was geweest die haar heeft opgemaakt.

Mijn handen tintelen en een gek gevoel neemt plaats in mijn buik. Als Jade naar mij kijkt grijns ik waardoor ze haar ogen rolt en even glimlacht. Ik slik en zie Charlie me aankijken waardoor ik even kuch en weer terug kom in de gymzaal.

"Dude" zegt Charlie lachend "ik zag de vlinders vliegen rond je heen" ik duw meteen tegen zijn schouder aan "doe normaal" hij begint meteen te lachen en ik zucht nog kijkend naar Jade.

Ze is echt prachtig.
-----
niall is echt prachtig.
OKAY DAT MOEST EVEN
ik ben zo excited over dit boek maar dit is ZO ZO saai jezus. Ik hoop dat jullie nog even kunnen wachten op de leukere stukjes :-)
EN BIJNA VAKANTIEEEEEEEEEEE
YAS YAS YAS YAS YAS
gaan jullie nog iets leuks doen?
mijn internetvriendin komt met nieuwjaar en we gaan ook logeren :)

IK HOU VAN JULLIE
don't die
ALL THE LOVE
STAY AS COOL AS YOU ARE
xoxo me

p.s ik zit in de rekenles oops

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu