Hoofdstuk 32

6K 271 62
                                    




2 weken gingen voorbij. Weken waarin ik veel heb gelachen en er veel is gebeurd, waarin er liefde is gekomen voor iets anders als kip.

Ja stop maar met raden het is Adam.

Na die avond zijn we weggegaan van het feest. We zijn naar mijn huis gegaan waar we de hele avond hebben gepraat, die avond toen hij terug ging naar het studentehuis heeft hij me beloofd me op een andere date te nemen. Een date waar we naar het strand zijn geweest. Al snel kwam er een date met koekjes bakken, zwemmen, de bioscoop tot dat Alice het tijd vond dat we nu maar eens echt 'iets' werden. Die dag werden we dan echt 'iets'. Mijn moeder, die zei dat ze het allang wist, was blij voor ons en ik was ook blij. Blij dat we konden lachen samen, blij dat ik mijn verschrikkelijke humor kan houden en me bij hem niet hoef te schamen en blij dat mijn verschrikkelijke nachtmerries minder zijn geworden. Zijn ouders waren blij eindelijk een gezicht te zien achter de naam 'Jade' de moeder van Adam had verteld dat hij erg veel over me praatte wat voor een grijns op mijn gezicht zorgde en een 'mam' en een oog rol van Adam.

''Hey Clarke'' zegt Alice als ik met mijn smoothie in mijn hand voor me uit zit te glimlachen. Ik kijk op waardoor Alice lacht ''ik was aan het vertellen over Jack die me liet schrikken met kaas, dit is belangrijk'' ik lach waardoor Alice me serieus aan kijkt en een slok van haar frambozen smoothie neemt. ''Het spijt me All ik luister'' ze glimlacht als ze verder praat over Jack die een stuk kaas op haar gooide toen ze de hoek om kwam.


Als we met al onze tassen aankomen in Alice appartement laat ik me met een zucht op de bank vallen. ''Jezus wat kan shoppen toch vermoeiend zijn'' Alice lacht en zet haar tassen netjes in de gang ''de jongens komen zo dus fris je maar even op en ga lekker douche met die stink poten van je'' lacht Alice als ik mijn schoenen uit doe en mijn voeten op tafel leg. Ik lach even fake steek mijn middelvinger op en loop naar boven.

Ik woon natuurlijk nog bij mijn moeder maar deze vakantie ben ik bijna elke dag bij Alice geweest. Ik ging ook wel eens naar Adam waar ik soms Charlie tegen kwam die me dan glimlachend aankeek en zonder iets te zeggen weg liep. Ik weet niet wat er tussen Adam en Charlie is maar Adam wil er niet veel over kwijt, het enige wat hij vertelde is dat Charlie 'moeilijk' doet. Ik bemoei me er niet te veel mee, het is jammer dat Charlie en ik niet meer praten maar als dat het beste is laat ik het zo.

''Lieverd'' hoor ik Adams stem waardoor er meteen kippenvel over mijn armen loopt

''ik ben hier'' de badkamer deur gaat open en Adam kijkt me met een glimlach aan. ''Kom je? we hebben pizza om deze geweldige vakantie af te sluiten'' ik grinnik en knik als ik op hem afloop een kus op zijn wang druk en we samen naar beneden lopen.


''Op het einde van deze vakantie'' schreeuwt Jack als hij zijn bekertje met bier omhoog houdt en gaat staan. Alice staat op waardoor Jack een arm om haar middel slaat ''op deze vakantie!'' Adam en ik staan ook op en houden ons drankje bij die van Alice en Jack. ''Op onze relatie in de hoop dat Jade niet perongeluk zwanger raakt!'' ik lach en hou mijn drankje omhoog ''op ons allemaal in de hoop dat we dit nog lang mogen doen en dat Jack niet dom is en word overreden'' Jack steekt meteen zijn middelvinger op waarop ik een kus handje reageer. We proosten en al snel neem ik een slok van mijn koude bier.

Op een geweldige avond.

-------
heeey guys,
een beetje een saai stukje maar nu begint een soort van deel 2!
Shawn was geweldig gister hij is GEWELDIG live! en hij heeft zijn gezicht gestoten tegen een gitaar HAHA
'I am going to think back about Amsterdam and think that I smashed my face with a guitar' - Shawn

HAHA kay love him

even een klein fototje :-) ik hoop dat jullie het allemaal leuk hebben gehad voor de gene die gingen en de mensen die nog gaan HAVE SO MUCH FUN!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

even een klein fototje :-)
ik hoop dat jullie het allemaal leuk hebben gehad voor de gene die gingen en de mensen die nog gaan HAVE SO MUCH FUN!

love u all
all the love don't die
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu