Hoofdstuk 7

7.9K 353 170
                                    

Als ik thuis ben kleed ik me om in een kortbroekje met een dikke panty en een leuk topje. Ik ren de trap af waar mijn moeder in de woonkamer op de bank ligt. "Mam ik ben naar een feestje met Alice, waarschijnlijk slaap ik daar" mijn moeder kijkt me aan "is goed lieverd doe je voorzichtig?" ik knik en druk nog een kus op haar wang "tot morgen mam" ik ren de deur uit en pak nog snel mijn leren jasje.

Als ik bij het feest aankom staat Alice eral. Ik glimlach naar haar en zet mijn fiets tegen de bosjes aan. De muziek is erg hard te horen en er staan al veel mensen buiten "ben je op de fiets? wow Jade doet aan sport ik ben trots" ik grinnik "ik wil gewoon drinken daarom die fiets" ik knipoog en Alice lacht "dan drink ik wel bijna niks dan kan ik je in de gaten houden zodat je niet met Adam of Charlie het bed induikt" "ey" zeg ik verontwaardigt "dat zou Charlie nooit doen" Alice lacht en samen lopen we het gebouw in.

Dronken mensen staan al op de dansvloer en ik ben verasst over de grote van het huis. Er staat een grote trap rechts van het gebouw, links staat er een bank, onder de trap staat ook een bank en ik zie een deur openstaan waar waarschijnlijk de keuken is. Links in de hoek aan de zijkant staat een bar waar een jongen drankjes inschenkt.

Het is een mooi huis.

Ik zie Adam met al 1 drankje in zijn hand. Hij slaat het achterover en als zijn ogen die van mij ontmoeten loopt hij meteen naar mij toe. "Wat doe jij hier?" zegt hij verbaasd waardoor ik lach "nou mag een meisje niet een keer zin hebben in een feestje?" ik gooi mijn handen in de lucht en als Adam me verveeld aankijkt laat ik mijn handen zakken "Alice dwong me" zeg ik normaal waardoor Adam lacht "kijk nu snap ik waarom je hier bent."

"Ik ga wat drank halen en lekkere jongens zoeken, als er iets is bel me" Alice loopt meteen weg en Adam kijkt me aan. "Nou, dan zal ik je eens een rondleiding geven" we lopen naar de deur en zoals ik dacht is het een keuken "kijk, hier kotsen mensen vaak" ik kijk Adam vies aan en hij lacht. "Ja Jadie dat zijn nou feestjes" "ik heet Jade" zeg ik meteen waardoor Adam lacht.

Ik krijg een roodbekertje in mijn hand geduwt en ruik aan de drank. Adam kijkt me aan en meteen sla ik het bekertje achterover, mijn keel brand zoals gewoonlijk en Adam kijkt me lachend aan. "Nou nou laten we wat shotjes pakken" we lopen naar de bar en Adam pakt een shotje voor me "hier" ik sla het achterover en begin meteen te hoesten "what the hell is dit?" Adam lacht en brengt zijn lippen naar mijn oor "drugs" ik kijk hem met grote ogen aan en hij lacht. "Grapje grapje gewoon pure alchol" ik sla tegen zijn borst en hij lacht weer.

Als een meisje tegen Adam gaat hangen zucht ik. Ze is dronken dat zie je zo "Adam schatje" zegt ze waardoor Adam haar aankijkt "ik ga maar eens" zeg ik waardoor Adam me even een teleurgestelde blik geeft maar ik door loop.

Ik loop door de mensen massa en kijk even achterom, meteen zitten de lippen van het meisje op die van Adam en blijf ik staan. Adam's handen zitten op haar kont en het meisje wrijft overdreven in Adam's haar. Ik slik even maar kan mijn ogen er niet vanaf houden.

Ben ik jaloers? nee iew

waarom voel ik me dan zo?

kom Jade, je hebt wat drank nodig.

Ik loop terug naar de bar en probeer niet te kijken naar Adam, ik pak 2 shotjes gooi ze achterover en voel de alchol al snel zijn werk doen. Ik kijk naar Adam en het meisje kust zijn nek waardoor ik mijn ogen rol. Ik zie Charlie staan en loop naar hem toe "hey J-Jade" zegt hij met een dubbele tong waardoor ik lach "wow ben je dronken?" hij knikt "i-ik denk het w-wel" ik grinnik "worden je ouders dan niet boos?" hij schud zijn hoofd "ik
s-slaap hier v-vanvond m-met
A-Adam" ik glimlach "nou dan zal ik je maar naar bed brengen voor er iets gebeurd" "J-je hebt hele mooie o-ogen Jade" zegt hij als hij mijn gezicht aanraakt en ik slik. 

"Kom" ik pak zijn hand en loop naar boven, ik zie Adam me aankijken en als ik hem zie loop ik snel door. "Welke kamer is van Adam?" "3" zegt Charlie "of was het 5?" ik zucht. Als ik een jongen de deur uit zie lopen stop ik hem "sorry weet jij misschien waar de kamer is van Adam Backer?" hij lacht "ja ik ben zijn kamergenoot" "oh" mompel ik.

"Je kent vast Charlie? hij is nogal dronken en ik wilde hem naar Adam's kamer brengen" de jongen lacht "ik snap het, ik slaap vanavond niet hier dus je kan Charlie in mijn bed leggen. Ik heb het rechter bed" de jongen opend de deur en ik glimlach "dankje, ik ben Jade trouwens" hij glimlacht "Jack" hij loopt weg en ik sluit de deur.

Als Charlie op bed ligt en ik naast hem ga zitten kijkt hij me aan. "Je bent mooi" ik zucht "en jij bent dronken" hij lacht "klopt" het is even stil en ik zie hem naar mij kijken. "Charlie kijk niet zo" hij lacht en gaat rechtop zitten "ik wil je gewoon heel graag kussen" ik slik "n-nee dat wil je niet" zeg ik meteen als Charlie lacht "j-jawel" hij komt dichterbij waardoor ik geen kant op kan omdat ik tegen de muur zit. "D-dronken mensen l-liegen nooit" zegt hij waardoor ik het heet begin te krijgen.

"I-ik wil je echt h-heel graag kussen" zegt hij lachend waardoor ik zacht mijn hoofd schud "Charlie" hij reageert niet op me en kijkt naar mijn lippen.

Voordat ik het door heb drukt hij zijn lippen op die van mij, hij duwt me zachtjes op het bed waardoor ik mijn mond open en hij zijn tong naar binnen duwt. Ik proef meteen de drank en probeer hem van me af te duwen. Als hij mijn nek probeert te kussen duw ik tegen hem aan "Charlie stop je hebt te veel op!" roep ik.

Hij stopt niet en ik probeer me lost te krijgen, beelden komen terug van mijn vader die mijn moeder mishandelde voor mijn gezicht. Ik voel tranen opkomen "Charlie alsjeblieft stop" ik probeer mijn snikken in te houden.

Ik weet dat dit Charlie niet is, hij heeft te veel drank op en ik weet ook dat hij niet ver gaat maar de blikken komen terug en ik wil alles uitschreeuwen.

"A-alsjeblieft stop Charlie" hij doet mijn shirtje omhoog en snikken komen uit mijn mond.

Als ik een stem hoor wordt Charlie ruw van me afgeduwt en stromen de tranen over mijn wangen.
----
Oh damn DRAMA IS COMING
ik moet echt verder schrijven met dit boek jezus ik loop zo achter op schema!
ik heb het zo druk deze vakantie dus heb helaas niet zoveel tijd om te schrijven :( IM SORRY

hoe is jullie vakantie tot nu toe?
leuke kerst gehad allemaal?

all the love
don't die
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu