Hoofdstuk 43

4.5K 229 23
                                    




Pov. Jade

Tranen lopen over mijn wangen als ik weer wakker word van een nachtmerrie. Mijn borst gaat op en neer en voorzichtig ga ik recht zitten. Het zweet loopt over mijn voorhoofd en voorzichtig veeg ik het weg. Ik sluit mijn ogen en sta op. Ik loop naar de badkamer waar ik een slokje water neem. Mijn gedachtes gaan als snel naar Adam, hoe hij daar stond en me aankeek toen ik vroeg of alles nep was. Mijn hart doet nog pijn en ook al wil ik het niet toegeven ik heb hem nodig. Ik heb hem nodig om te slapen, ik blijf nachtmerries hebben en als hij naast me ligt heb ik er geen last van. Maar ik kan niet met iemand zijn die me pijn doet, die tegen me liegt en die zegt dat hij van me houd ook al meent hij er niks van.

Pov. Adam

Ik zit op de bank, al 3 uur lang. Het is 5 uur in de nacht en ik heb geen oog dicht gedaan. Ik ben meteen naar het studentehuis gegaan waar ik de bus pakte naar mijn ouders. Mijn ouders waren verrast maar blij me te zien, ze wiste al meteen dat er iets mis was toen ik hier aan kwam. Ik heb met mijn moeder gepraat die ik alles heb verteld. Ze zei dat ik geen sukkel was ook al weet ik dat ik dat wel ben. Mijn vader noemde me wel een watje en zei dat ik niet zo dom moest doen en moest zeggen dat ik van haar hield.

Ik vraag haar altijd wat ze voelt, en ze probeert het me uit te leggen hoe moeilijk ze dat ook vindt. Hoe ik me nu voel kan ik niet uitleggen, er gaat van alles door me heen maar wat er door mijn hoofd heen gaat is maar 1 naam.


Pov. Jade
''Het is niks mam'' zeg ik als ik op de bank zit en voor me uit staar. ''Er is duidelijk wel iets Jade'' zegt mijn moeder serieus als ze voor me gaat staan. Ik rol mijn ogen en kijk haar aan ''Adam is een klootzak dat is alles'' zeg ik droog als ik op mijn telefoon kijk.

Het is nu al 2 dagen geleden, ik vertel mijn moeder meestal alles maar deze keer niet. Ze vind Adam een leuke jongen en ik heb geen zin om er over te praten. Adam heeft me een paar keer gebeld maar ik heb niet opgenomen. Ik wil hem niet zien of spreken. In deze 2 dagen is Alice bij me geweest ik heb haar alles huilend verteld maar nu, nu kan ik niet huilen. het lijkt alsof er niks meer van tranen in me zit.

''Lieverd'' zegt mijn moeder als ze naast me komt zitten ''jullie komen er wel uit'' ik kijk haar aan en schud mijn hoofd ''ik denk het niet mam'' mompel ik. ''Wat is er dan gebeurt?'' ik zucht ''niks ergs ik wil het er niet over hebben'' zeg ik zacht en mijn moeder knikt als ze even over mijn rug wrijft. ''Hij houd van je onthoud dat maar'' ik zucht. Ik weet dat mijn moeder denkt dat ze het 'beste' doet maar dat doet ze nu juist niet.



Als ik eindelijk weer op school aankom en de auto van Adam zie staan gaat er een steek door me heen, wat hij heeft gedaan is niet het ergste van de wereld maar ik wil dat hij zegt dat hij van me houd. Met zijn vrienden erbij.

Ik loop naar binnen en loop zo snel als ik kan naar mijn kluisje, ik dump er snel mijn jasje in en kijk snel op mijn telefoon als ik met grote passen naar het klaslokaal loop. Ik wil Adam niet tegen komen, het is awkward genoeg en ik ben bang dat die tranen die ik gister binnen heb gehouden er vandaag uit komen. Ik neem meteen plaats in de klas, als ik Alice zie lacht ze naar me en komt ze naast me zitten. ''Trots op je'' fluistert ze meteen waardoor ik glimlach.

De docent komt al snel binnen lopen en als er iemand achter de docent aanloopt stokt mijn adem in mijn keel. Adams haren liggen warrig op zijn hoofd waardoor ik weet dat hij er niks aan heeft gedaan. Zijn bruine ogen stralen niet maar zien er moe uit. Hij kijkt even snel de klas in en als zijn ogen zich richten op mij lichten zijn ogen op. Hij blijft me aankijken en ik voel mijn hart kloppen. Ik wil weg kijken maar het lukt me niet, ik heb dit nodig. Ik heb hem even nodig.

Die 2 dagen voelde ik me zo alleen, niemand die aan me vroeg hoe ik me voelde. Niemand die me zo kan plagen maar ook zo lief kan zijn voor me. Ik heb alleen maar op bed gelegen, nagedacht over mijn vader en over Adam.

Zijn ogen staren me nog aan en als de docent dan eindelijk zegt dat hij moet zitten maak ik mijn ogen los van die van hem en kijk ik naar mijn handen. Ik voel zijn ogen nog op die van mij gericht als hij gaat zitten net zoals ik mijn hart nog voel kloppen.

-------------------
hoe is jullie vakantie?
pff ik heb nu al veel gewerkt.. maar mijn eerste dag ging gelukkig goed IK HEB HET OVERLEEFD! :-)

slaap lekker alvast! X
don't die all the love
xoxo me

It was Him✔️Where stories live. Discover now