#32(Probabil ultimu' pe anu' ăsta)

86 8 0
                                    

S-ar putea să fie ultimul capitol pe 2016(asta dacă nu mi se mai întâmplă ceva interesant, dar judecând după faptul că o să stau cu ai mei...nu cred că scăpați așa de ușor de mine!).

Vreau să vă mulțumesc pentru cele 1,5 mii de vizualizări! Am făcut cartea asta văzând că cele din categoria Altele sunt populare, dar nu mă așteptam la așa ceva. Vreau să vă mulțumesc pentru că, de fiecare dată când am vrut să renunț a fost cineva care m-a încurajat, cineva care să-mi spună că, citindu-mi cartea a zâmbit, poate chiar a râs. Fiecare vot, fiecare comentariu mi-au făcut ziua mai frumoasă și de aceea vă mulțumesc.

Vreau să vă urez un 2017 cu multe realizări, multă sănătate și multe, multe clipe frumoase!( Stați liniștiți, mi-a zis bunica faptul că a fost Carmen Harra la Răi da' buni și a zis că 2017 va fi un an extrem de bun la români, poate mai bun decât ultimii 5-6 ani!)

Acum, m-am gândit să vă spun niște facts găsite pe 'net!
‼️ Atenție‼️
Acest capitol poate fi un pamflet! ! Unele lucruri sunt adevărate, altele puse la caterincă!(De fapt, nu sunt sigură, dar cred că nr. 6 îi adevărat, adică era pe tumblr o captură de ecran care părea foarte reală!)

Deci...

Știați că...

1. ... Extratereștrii sunt rasiști, de fiecare dată când vin pe Terra aterizează doar în Statele Unite?

2. ...În 2017 vom putea folosi calendarele din 2006,1995,1989,1978,1967,1961,1950,1939,1933 și 1922?

3. ... Scrierea cifrelor arabe nu a fost aleasă întâmplător, are legătură cu numărul de unghiuri din forma lor?

4. ...S-a demonstrat că fructele au sentimente?

5. ...S-a demonstrat că șosetele fac rău sănătății? (Mereu am știut că e ceva în neregulă cu șosetele)

6. ... În termenii și condițiile de la IOS7 pagina 46 scria astfel:

Nu puteți vinde software-ul sau licența IOS. Știți ceva? E pagina 46, nimeni nu mai citește. Pun pariu că numai în jur de 5 oameni au dat click pe Termeni și Condiții de la început! Putem să scriem orice aici.

Tony de la etajul 5 miroase a sardine.

Cantina are numai produse Apple(din mere): Mere, Suc de mere, Plăcintă cu mere,etc. Suntem concediați dacă suntem prinși mâncând ceva care nu conține mere. SUNT ALERGIC LA MERE ȘI ÎMI E MEREU FOAME.

Am falsificat aterizarea pe lună. Am făcut-o în 2008, apoi v-am spălat pe creier și acum credeți că s-a întâmplat în 1969, doar pentru că am putut. Dacă află cineva că am divulgat informația asta voi fi omorât, dar nimeni nu citește asta! (Știam eu că așa s-a întâmplat!)

Am tradus pentru cei care nu știu engleză, dar aveți mai jos o captură de ecran cu originalul!:))

Am tradus pentru cei care nu știu engleză, dar aveți mai jos o captură de ecran cu originalul!:))

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


7. ... S-a demonstrat că atunci când tai nasul cuiva, îi vor crește 2 în loc?

8. ...S-a demonstrat că pantofii roșii se uzează mai repede ca cei negri.

Mamă, ce capitol lung, sper că nu v-am plictisit! Dacă ai citit până aici, primești 8 piersici(sau ce-or fi ele, dacă știți la ce mă refer ;>>)

🍑 🍑 🍑 🍑 🍑 🍑 🍑 🍑

Replici...Where stories live. Discover now