#40

74 4 0
                                    

Dat fiind că este capitolul 40 (un număr foarte special, credeți-mă) și pentru că celebrăm minunata mea revenire, astăzi vom citi câte ceva din carnețelul unui extraterestru care studiază ființele umane de câtva timp! Haideți să începem înainte să se întoarcă și să ne prindă!

1. Oamenii colecționează obiecte strălucitoare, urmând să își decoreze corpurile și cuiburile cu acestea. Cu cât mai strălucitor, cu atât mai bine, totuși, fiecare om are gusturi diferite!

2. Oamenii au niște pantaloni secreți, mai mici, pe care îi poartă sub pantalonii normali!

3. Oamenii numesc "boomerang" acel obiect pe care îl arunci în față sau într-o parte, dar apoi se întoarce la tine. Totuși, nu realizează că dacă arunci în sus, totul e un boomerang.

4. Oamenii nu au nici o idee despre cum comunicau dinozaurii. Doar au presupus că aveau un mod de comunicareasemănător cu cel al celor mai fioroase animale cunoscute de om. Dar dinozaurii puteau să fi vorbit o germană impecabilă, iar oamenii n-ar avea idee.

5. Oamenii sunt foarte isteți și adoptă creaturi din alte specii. Deși nu pot comunica, cresc unii lângă alții, parcă neobservând diferențele evidente!

6. Oamenii se vindecă foarte repede! Ba chiar, își găuresc pielea sau își injectează cerneală doar de distracție sau pentru a fi mai atrăgători pentru alți oameni!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salutare, salutare!! Ce să vedeți? N-am murit! Doar am fost îngropată în examene și teme... Dar nu vă îngrijorați! M-am întors! Haideți, că știu că v-am lipsit!

Replici...Where stories live. Discover now