Zákon úmyselného tvorenia

44 4 0
                                    

2. Zákon úmyselného tvorenia

Zákon úmyselného tvorenia (Law of Deliberate Creation) hovorí: ,,To, do čoho investujem myšlienky, začínam priťahovať. To, do čoho investujem emócie, začínam priťahovať rýchlejšie."

To, na čo myslím, môžem dostať. Keď na to myslím s túžbou, očakávaním a presvedčením, vtedy to dostanem.

Rozdiel oproti zákonu rezonancie je, že zákon rezonancie je ako bumerang - čokoľvek vysielame, to sa k nám vracia. Zákon úmyselného tvorenia vytvára istú vibráciu vedome, čiže nie sme otrokmi našich vibrácií, ale ich pánom.

Keď sme napríklad svedkami niečoho, čo v nás vyvoláva pocit spokojnosti, zvyšujeme svoju vibráciu a budeme vibrovať na vlne ,,šťastie". Ak vidíme niečo, čo nás naštve, budeme vibrovať na vlne ,,zlosť". A to, čo k nám príde, bude tá istá alebo veľmi podobná vlna. Budeme mať viac toho istého.

Ak nezapojíme zákon úmyselného tvorenia, sme len pozorovateľ. Máme istú realitu, podľa ktorej vibrujeme a podľa ktorej dostávame aj životnú odozvu. Ak máme dlhy, zistíme to a začíname myslieť ,,nemáme dostatok peňazí". LOA nám ochotne prinesie viac toho, čím vibrujeme - a drží nás v uzavretom kruhu dlhov a nedostatku peňazí.

To značí, že LOA pôsobí automaticky - buď v náš prospech alebo proti nám.

Len čo začneme úmyselne tvoriť našu vibráciu, ako je to popísané vyššie, prerušujeme automatizmus pôsobenia LOA a začíname si cielene a úmyselne utvárať našu budúcnosť podľa toho, ako by sme ju chceli mať

Sila mysleحيث تعيش القصص. اكتشف الآن