Untitled Part 9

713 44 13
                                    


Kai atėjau i kambarį merginos buvo apsirengusios gana šventiškai, jų suknelės buvo nuostabios.

- Jus atrodot pritrenkiamai! - sušukau iš nuostabos.

- Tau irgi reikia ruoštis, beje kur tu buvai visa naktį? - jos susidomėjusiomis. Sutrikau nuo jų klausimo ir nežinojau ka turėčiau i tai atsakyti.

- ammmm.... sportavau....? - sumaliau, bet kokia nesamone.

- aišku - nuo ju tono aš supratau, kad jom manimi nepatikėjo, bet nieko svarbu neklausinėja.

Susišukavau ir išsitiesinau plaukus, nežinojau ka su jais padaryti, todėl tiesiog palikau palaidus. Apsirengiau juoda aptemta suknele kuri išryškino mano privalumus.

- Wow mažule - Pasakė Jade mane pamačiusi.

- Gerai ar persirengti? - paklausiau sutrikusi.

- Ne viskas super, Zayn bus sužavėtas juk su juo tu praleidai šia nakti, tiesa? - jos nusišipsojo šelmiška šypsena.

- Gaaaaaal - suikenau ir pajudėjau link duru. Išgirdau kaip jos nusijuokia ir seka man iš paskos. Pajudėjome link didžiosios salės kur man dar neteko buti. Atėjusios pamatėme jau visus susirinkusius, pajutau kaip man i šona bakstelėjo šalia stovėjusi Aby.

- Tu tik pažiurėk kas tave valgo akimis - pasakė man i ausi ji. Pažiurėjau ta linkme kur žiurėjo ji ir pamačiau mane stebinti Harry, pamojavau jam ir nuėjau link jo.

- Sveikas, kostiumas tau tinka- pasakiau kai priėjau prie jo.

- Tu pati atrodai nuostabiai, tau tinka tokios suknelės- tai pasakes jis apkabino mane per liemeni, nesiprišinau jam juk nieko čia baisaus. Visa vakara leidau su Harry, mes kalbėjomės, šokom, bendravom su kitais taip pat ir su mano tėvais, tačiau visa vakara jaučiau kažkieno ikiru žvilgsnį i mane. Stengiausi nekreipti i tai dėmesio, bet nelabai pavyko.

- Galima aš ja pasiskolinsiu? - prie mūsų priėjas Zayn paklausė.

- Yeah žinoma žmogau - atsakė Harry ir nuėjo prie vieno iš savo draugų.

- Nejaugi tu susitikinėji su juo? - sutrikes paklausė Zayn.

- Nea, mes tiesiog geri draugai tuo labiau kai aš jam jau pasakiau, kad jokiu santykiu nenoriu. - paprastai atsakiau ir šiptelėjau.

- Einam pašokti- nelaukes mano atsakymo jis griebė už rankos ir nusitempė i salės vidurį.

- Tai gi kodėl tu nenori santykių? - Judėdamas muzikos ritmu paklausė Zayn.

- Na mano pirmieji santykiai nebuvo labai geri, todėl aš dabar atostogose nuo santykių. - ramiai pasakiau. Jis i mano žodžius nieko neatsakė, o tiesiog toliau šoko. Pasibaigus dainai jau norėjau eiti tačiau jis mane sulaikė už rankos.

- Pabučiuočiau tave, bet gaila negaliu - tai pasakes nuėjo. Stovėjau netekusi žado vien dėl to, kad aš nežinau kodėl jis manes negali pabučiuoti. Aš aišku nenoriu, kad jis mane bučiuotu, bet man tiesog idomu.

Vakarui einant i pabaiga visi pradėjo skirstitis ir aš jau ruošiausi eiti, bet mane sulaikė mintis apie Zayn, paskutiniu metu jis labai dažnai apsilanko mano galvoje, o tai nėra labai gerai. Atsargiai ėjau koridoriumi link Zayn kambario, kol neišgirdau kaip atsidaro kažkurios duris, todėl supanikavusi ibėgau i artimiausia kambarį. Tik atsimerkusi pastebėjau pusnuogi vaikina keistai i mane žiurinti, jis stovėjo vien su apatiniais, o jo kunas buvo kažkas wow, todėl aš pradėjau ji nužiurinėti, tačiau išgirdau jo prunkštelėjima.

- Patinka ka matai? - pasididžiudamas paklausė.

- Taip - paprastai atsakiau ir tik veliau supratau ka pasakiau, todėl pridėjau prie burnos ranką, jis išgirdes ka pasakiau dar labiau pradėjo juoktis.

- eeeei tik nereikia, aš netyčia tai pasakiau. - bandžiau ji nuraminti.

- tai gi ka tu čia veiki? nežinai, kad tau čia negalima? - paklausė.

- Atėjau su reikalu, bet ne pas tave - piktai atsakiau ir atidariau duris, prieš jas uždarant dar girdėjau kaip jis riktelėjo.

- Sėkmės su Zayn!

- Ko jus visi man ji prikišat!- užrėkiau ir nėjau link Zayn kambario duru. 

Don't let me down Where stories live. Discover now