Untitled Part 17

593 47 0
                                    


  Pasitarusios mes nusprendėm palaukti kol visi užmigs ir keliauti šokolado. Blogiausia tai, kad kambarys kuriame yra bandelės yra šalia Zayn ir Louis kambarių, klausimas tik vienas kodėl aš ankščiau nesužinojau apie ta kambarį? Nusprendėm, kad palauksim iki dviejų nakties, o tada keliausim i medžioklę.

- Ei Lola, kelkis reikia jau eiti - Išgirdau Aby balsą. 

- Opsy sorry užmigau - Pajudėjusi paskiau.

- Ane? - Išgirdau sarkastišką Jade balsą šalia savęs.

- Einam tik, nes tuoj visi atsikels ir mes liksim be šokolado - Priminė mums Aby ir mes pajudėjom link tikslo. Kai nusileidom link vadovų kambarių širdis pradėjo stuksenti greičiau. 

- Girdit stuksenimą? - Paklausė Jade

- Tai mano širdis - išsigandusi pasakiau.

- Ne kvaile tai kažkur koridoriaus gale - Pavarčiusi akis pasakė Jade. Prunkštelėjau iš šitos situacijos ir jos abi šnypšdamos atsisuko i manę. Pakėliau rankas i viršu taip pasiduodama.
Ėjau joms už nugarų ir kai jos netikėtai sustojo prie durų aš atsitrenkiau joms i nugaras ir vėl gavau iš jų rūstų žvilgsnį. 

- šššššššš - abi atsisuko i manę. 

Jos pabandė atidaryti duris, tačiau jos buvo uždarytos, pažiūrėjau poker face i jas ir jau sukausi eiti kai išgirdau garsu trenksmą. Atsisukau ir pamačiau, kad Aby išlaužė duris.
- Tu ką darai? - Abi su Jade sušukome vienu metu. 

- Greičiau, greičiau - rėkdama įbėgo i kambarį. Susižvalgėme ir puolėme paskui ja. Nespėjus mums pagriebti dėžių kai kažkas sušuko.

- Ką darot?! - Atsisukau ir pamačiau Zayn. Nespėjau susivokti kai pro manę prabėgo merginos ir nuskuodė link išėjimo. Tiesa sakant likau šoke. 

- Na ką gi likai viena? - Su šypsena paklausė Zayn.  

- Tai aš gal eisiu, netrukdysiu - Bandžiau prasmukti pro ji, bet nepaėjo. Jis sugriebė manę už rankos ir pradėjo tempti link savo kambario. 

- Ei nepamirškim, kad man čia negalima būti - Bandžiau ji atkalbėti. 

- Kai su manim i kambarį tai negalima, o kai šokolado vogti tai be problemų - Jis pavartė akis. Pasidaviau ir leidausi tempiama.  

Don't let me down Where stories live. Discover now