DALIS SU SVARBIA ŽINUTE

474 38 0
                                    


Jaučiau tą šlykštų lipnumą ant savo pirštų ir nežinojau kaip jo atsikratyti. Švaria ranka susiradau kažkoki gabalą medžiagos ir nusivaliau ranką, tik nusivaliusi supratau kuom aš valiausi rankas, tai buvo kojinė ir tikrai ne pirmo šviežumo, numečiau ja kuo toliau nuo manes ir užsimerkiau nežinodama ka daryti.

- Gerai netrukdau jums, geros dienos. - Jis atsisveikino.

Staiga duris atsidarė ir aš iškritau iš spintos ant grindų.
Pakėliau akis į viršų ir pamačiau rudas Zayn akis.

- Dėl dievo negąsdink taip, jau maniau, kad čia tas storas - Atsipūčiau.

- Duok ranką, padėsiu - Paėmiau jo ištiestą ranką, tačiau vos pakėlęs mane nuo žemės greitai paleido mano ranką ir aš kritau atgal. 

- Tu debilas ar kas?! - Sušukau garsiai. 

- Tyliai! - Jis sušuko ir užčiaupė mano burną savo ranka taip užgriūdamas ant manes. 

- Tu ko šauki laukine? - Jis ramiai paklausė žiūrėdamas man i akis. 

- O kokio velnio tu paleidai mane? - Paklausiau.

- Nes tavo ranka kažkokia slidi buvo, todėl man pasidarė šlykštu, tu juk žinai, kad reikia palaikyti higieną - Pasakė šypsodamasis. 

- Klausyk nenervink manes gerai? Čia tavo spintoj kažkokios šlykštynės voliojasi - Piktai pasakiau. Jis žiūrėjo man i akis nesuprasdamas apie ka kalbu, tačiau iš jo veido supratau, kad jis prisiminė kažką. 

- Aaaaaaai ten sumuštinis - Pažiūrėjau į jį kaip į debilą. 

- Jeigu trumpai tai kažkada pas mane buvo vaikinai ir jie žaidė kažkokį žaidimą ir uždare Niall spintoje, jis tuo metu valgė sumuštini, tačiau netikėtai jis pradėjo rėkti ten būdamas ir mes ji ištraukėme, tada sužinojome, kad jis turi mažų erdvių baimę, o sumuštini jis ten taip ir paliko, jo niekas ir neieškojo - Baigė pasakojimą.

- Tai reiškia, kad aš liečiau kelių mėnesių senumo sumuštini? - Ramiai paklausiau. Ir jis linktelėjo.

- Fu fu fu fu - Šaukdama pradėjau judėti, jis besijuokdamas nusirideno nuo manes. 

- Ko juokiesi, aš tuoj tavę išpurvinsiu - Puoliau ji su ištiesta ranka. 

- Neeeee - Jis besijuokdamas pašoko ant kojų ir čiupo mane apsukdamas taip jog aš stovėčiau nugara i ji, o jis mane apkabines per liemeni, taip aš negalėjau jo paliesti.


- Žinai aš jau seniai norėjau kai ka padaryti, bet man vis kažkas sutrukdydavo. - tyliai pasakė man i ausi.

- Ka? - Taip pat tyliai pasakiau. Jis nieko nesakęs lėtai mane atsuko i savę ir priglaudė prie saves taip priartėdamas prie manes. Musu krutinės lietesi ir jis lėtai lenkėsi link manes, kai jau beveik jaučiau jo lupas kažkas pabeldė i duris.

- Na jau ne dabar man jau niekas netrukdys - Tai pasakęs jis greitai įsisiurbė man i lupas.  

MERGINOS, KELIU ŠIANDIEN DĖL SVARBIOS ŽINUTĖS. PASTEBĖJAU, KAD SKAITANČIŲJŲ SKAIČIUS SUMAŽĖJO, TODĖL NUSPRENDŽIAU DALIS KELTI PIRMADIENIAIS, TREČIADIENIAIS IR ŠEŠTADIENIAIS. TAIP PAT NORĖČIAU GAUTI BENT KELIAS NUOMONES KAS BLOGAI SU ISTORIJA GAL TURIT KOKIŲ PAGEIDAVIMŲ, VISŲ NUOMONES SU MALONUMU IŠKLAUSYSIU. :) 


Don't let me down Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang