Untitled Part 24

514 37 3
                                    


Atsikėliau nuo galvos skausmo, jau galvojau, kad eilini karta padauginau kavos, tačiau kai išgirdau inkštimą šalia manes prisiminimai smogė visa jėga. Pakėliau galvą ir supratau, kad esu kažkokiam kambaryje ir esu čia ne viena, nes kitoje lovoje gulėjo Niall.

- Pssss NIall - Bandžiau ji pasiekti viena ranka, tačiau tai buvo kvaila mintis, nes jo lova buvo kelis metrus nuo manes, o mano ranka nėra tokia ilga. Pakėlusi galvą pamačiau kabantį televizorių, o tai reškia, kad kažkur turi buti pultelis. Pradėjau žvalgytis ir pamačiau ji ant stalelio lovos gale. Pasiekiau ji koja ir pradėjau atsargiai tempti link saves, aišku per tiek laiko aš galėjau tiesiog atsistoti ir ji pažadinti, bet juk taip įdomiau. Pasiekusi pultelį ranka pagriebiau jį ir mečiau į Niall. Jis pašoko, o veliau suklykė. Pradėjau garsiai juoktis.

- O dieve Niall, matytum savo veidą - Jau klykiau iš juoko. Jis atsisukes į manę dar karta suklykė.

- Kas? - Išsigandusi paklausiau.

- Tavo veidas... - Jis tyliai tarė. Pašokau nuo lovos link veidrodžio, tačiau nieko nepastebėjau išskyrus nedidele mėlynę.

- Ai ne, jis visada buvo toks - Tai pasakęs jis pradėjo juoktis. Mečiau i jį pagalvę ir iš arčiau apžiūrėjau mėlynę. Ahh skauda. Netikėtai su trenksmu atsivėrė duris ir pro jas įžengė pikti Zayn ir Lou.

- Dėl dievo meilės ka jus sau manėt - Pradėjo savo moralą Zayn.

- I lovą greitai - Pažiurėjas i mane pasakė.

- Oh Zayn katinėli aš dar nepasiruošusi, tuo labiau tavo draugai čia - Meilei nusisypsjojau.

- Ne laikas juokams Skyven - Jis suurzgė.

- Rawr - Pasakiau ir atsiguliau į lovą.

- Dabar taip viska pasakojat, kas ten nutiko ir nieko neslepiat. - Zayn pažiūrėjo į manę ir Niall.

PO VISO PASAKOJIMO.

- Per jus vienos problemos, jusų vienų net palikti negalima - Zayn sėdėjo ant kėdės susiemes už galvos.

- O ka tu mums siūlai? Buti išprievartautiems? - Pasakiau ir Niall keistai į manį pažiūrėjo.

- O ka dabar tu siūlai man ka? Tave ir juos greičiausiai nušalins, o Niall išmes iš darbo - Zayn piktai pasakė. Sutrikau nuo jo žodžių.

- Viskas gana man, eikit į savo kambarius, vėliau pranešiu ka nusprendė valdžia. - Tai pasakes jis su Lou atsistojo ir išėjo, po jų liūdai nusišypsojas Niall taip pat išėjo ir aš likau viena.

Ilgai nesėdėjusi, nukulniavau į savo kambarį, buvau kaip nesavam kailyje, per mane Niall gali buti išmestas iš darbo. Per mane vienos problemos. Po kelių valandų radau sprendimą visam šitam reikalui ir nukulniavau tiesiai link Zayn kabineto.

Pasiekusi ji net nesibeldžiau, o tiesiog ižengiau, tačiau tai buvo klaida, nes Zayn sėdėjo su kažkokia blondine ir jie bučiavosi.

- Oj sorriuka pone Zayn, užeisiu vėliau - sutrikusi išsineždinau iš ten. Net nežinojau kur eiti ir i ka kreiptis, tačiau prisiminiau Lou ir nusprendžiau nueiti pas ji. Kabinete jo nebuvo, todėl nusprendžiau jog jis greičiausiai veda kažkokia pamoką ir išėjau i lauką. Pamačiau ji prie baseino ir dieve apsaugok, tačiau aš jo noriu, nes jis buvo be marškinėlių ir jo presas akivaiždžiai švietė iš toli. 

Don't let me down Where stories live. Discover now