14/01/17

40 6 0
                                    


9/01/17

08:47 körül

Ma kezdődött volna el a suli, de akkora hó van, hogy anyukámnak telefonáltak az iskolából, így csak szerdán kell mennem. Otthon unom a fejem..Vikihez sem tudok elmenni.. Még anyunak is egy nagy harc kijutni a kocsihoz. A bátyám meg.. Tényleg vajon ő hol lehet?

09:23 körül

A bátyámat sehol sem találtam a lakásban, anyu pedig ugye elment vásárolni, egyedül maradtam. Megörültem a dolognak, mert betelepedtem a nappalinkba egy hatalmas pokróccal és Family guy-t nézek. Apura emlékeztet, mert mindig együtt szoktuk nézni.. Közben írom a naplómat..a telefonomon meg isntagramon nézem, hogy vajon hol lehetnek apuék, már rég le kellett, hogy szálljanak a géppel, és olyan soha nincs, hogy valaki észre ne vette volna őket.

Ahogy pörgettem le, meg is találtam az első szelfit, amin egy ismeretlen fiú volt és apu.. Aztán a többi szelfi a többiekkel. Szóval simán landoltak. Nem beszéltünk vele, de ilyenkor már hívni szokott, most hogy már tudom, leszálltak.

11/01/17

Sajnos elkezdődött az iskola. Bár még mindig nagy havak vannak.. De már azért járhatóbbak az utak. Viki elég furcsán viselkedett ma. Nem mentünk be a belvárosba, sőt, nem is mentünk át egymáshoz sem. Egyébként, jó, hogy magyarul írom ezt a naplót, mert egyedül anyukám vagy a nagymamám tudna utánam olvasni. Az a szerencse, hogy Vikinek a neve nem is hasonlít az igazi nevéhez.. Bár, mikor mondta, hogy vezessek naplót, nem biztos, hogy ilyen naplóra gondolt. Főleg mert nem is ismeri a Wattpad-t.

Lehet, hogy komolyabbra fordultak a dolgok a barátjával, Dominikkal. Bár, nem tudom miért nem mondaná meg ezt nekem. Mindent megbeszélünk, de tényleg mindent.. Viki kérlek gyere vissza.. Mindenkit elvesztek az év elejére?

12/01/17

Sok gondolkozás után, rájöttem, hogy az a fiú akit láttam Szilveszterkor.. Tudjátok a sarokban. Ő hasonlított Martinra. Elég furcsa, de tényleg. Martin eléggé jóképű, de még soha nem beszéltem vele. Mivel ő Amanda barátja. Elvileg rajong az apám bandájáért, amit ugye azzal a pólós sztorival be is lehet bizonyítani.. Hmm..

De viszont akkor sem lehetett ő, mert bizonyára egy másik szilveszteri bulin volt ott, Amandával. Csak annyira hasonlítottak, még a testtartásuk is. Kényelmetlen helyzetbe hozott, az biztos.

13/01/17

Végre, péntek!! El nem képzelhetitek mennyire örültem neki reggel, aztán egyre rosszabb kedvem lett. Viki nem volt a sulibuszon.. Aztán a suliban sem talákoztam vele. Ebédszünetben írt egy üzit nekem. ,,Gyere a metróhoz 13:15-re.."

Nem tudtam, mire gondoljak.. Bajban lehetett-e vagy nem. Egyre idegesebb lettem azon a napon és mikor végre kiengedtek minket az iskolából, rohantam a metróhoz, ahol mindig felszállunk a vágányra. Nem láttam sehol, mikor egyszer csak feltűnt ő, a barátjával és még pár emberrel, akik emósan voltak felöltözve.

Semmi bajom az emósokkal, sőt a testvérem is emós volt egy időszakban.

Odajöttek hozzám, Viki elég szomorúnak tűnt. Valahogy így nézett ki a jelenet:

,,- Te vagy Viki barátnője, ugye'? - kérdezte az egyik fekete hajú srác.
- I-igen.. - hebegtem zavaromban, miközben Vikire pillantgattam.
- Gyere, meghívunk egy kajára. - jelentette ki a másik fekete hajú fiú, akinek kocka mintás kitűzői voltak a kabátján.
Azzal odatoltak magukhoz és elmentünk enni a McDonald's-be. Kissé kényelmetlenül éreztem magam köztük, mert én inkább a punk-os vagyok, nem emós. Szerencsére kifizették a sajtburgeremet, amúgy sem volt nálam sok pénz. Aztán, mikor szépen elnyammogták az ételt, fordultak felém.
- Szóval, Foxy.. Ez a neved, ugye? - kérdezte a harmadik fekete hajú, akinek egy zöld csík volt a hajában.
- Igen.
- Mit szólsz, ha mostantól velünk lógsz? - válaszolta az egyik, de mintha nem kért volna választ tőlem.
Viszont nekem meg kellett szólalnom. - Idefigyeljetek. Semmi bajom a stílusotokkal, de én csak a barátnőmmel akarok lógni, nem veletek. - mondtam a szemükbe a vélemenyem, közben pedig szedelőcködni kezdtem.
- Kifizettük a kajád! Most hálásnak kellene, hogy legyél! - állt fel az egyik gyerek is, mérgesen, miközben éreztem ahogy a zsebemben megszólalt a telefonom.
- Bocsi, ezt fel kell vennem. - szeppentem meg, mikor édesapám nevét láttam meg a kijelzőn. Felkaptam a táskám, közben elfogadtam a hívást és kirohantam a gyorsétteremből."

Elég rossz nap volt, de feldobott az, hogy apu hívott!! Annyira boldogan tértem haza, hogy azt el nem tudjátok hinni. Viszont, Vikivel nem beszéltem egy szót sem, még mindig. Hiányzik ő is, ahogy apu is..

14/01/17

Hétvége! Megyünk át a nagynénimhez. Azaz, apu barátjának feleségéhez. Méghozzá ebédre! Imádom a nagynénijeimet! Mégha nem is normális számú van belőlük.. :D

Van egy, akihez most megyünk át, a neve Bea. Akkor van a másik, akit szintén imádok, az ő neve Hella néni. Van egy akinek a neve Polla néni, akinek eszméletlen énekhangja van. Imádok vele énekelni, habár nincs egy jó hangom.. (Remélem nem annyira hülye neveket találok az interneten. Nekem tetszenek..:))

Remélem nektek is jól telt a hetetek :) Jobban, mint nekem..:)

09:37

Foxy NaplójaWhere stories live. Discover now