Ünnepek és a kutyagumi

27 4 8
                                    


"Welcome our little girls, mothers, grannys and teens...
This time, we're celebrating Women's Day!
Here we go!"


Noshát üdvözlök mindenkit! Hogy vagytok?

Te jó ég annyi ünnep van mostanában, hogy muszáj leírnom őket. Haha.
Minden apám bulijával kezdődött, azt hiszem kedden. Igen. Végülis csak annyi volt, hogy apuék zenéltek, ott voltak a legfontosabb barátaim, a család barátjai, az amerikai rokonaink. Egyszer felhívtak a színpadra, mikor karaokéztunk. Haha. Valami Selena Gomez számot énekeltem el.. azt hiszem a Kill em with kindnesst. Kábé háromszor hallottam összesen a dalt, mindig a rádióban. Összességében jól telt az este.

A hét nőnappal folytatódott*. Reggel, zuhanyzás & felöltözés után, lementem a konyhánkba, ott apu egyből a kezembe nyomta a csokor virágot.

Szépen visszavittem a szobámba, közbe egy vázába belerakva. Újra lementem, közben a tesóm siettetett, mivel azt mondta, hogy ő visz a suliba. Miután gyorsan megreggeliztünk, anyu a nappaliban lévő szekrényhez mutatott, hogy ott is van egy nekem szánt virág. Egy csokor rózsa volt ott..❤ és el nem képzelitek, a legjobb fiúbarátomtól.❤

Nem csodálkozhattam benne sokáig, mivel Jack már húzott ki a kocsijához. Felvettük Annát, aztán kirakott engem a suli előtt, de közben a kezembe nyomott három szál virágot. Milyen kedves, hogy eszébe jutott. :) Jót röhögtem magamban, mondom mit csináljak ezekkel a suliban, he?

Végül egy bulit rendeztek a mellettünk lévő nagyobb városban, anyuval, Victoriával (Viki), Alexissel (az egyetemista), Saraval és Annával mentünk el. Ez egy olyan női rendezvény volt, ahol tényleg minden korosztályból voltak ott lányok. Az öt évestől a nyolcvannyolcig láttam nőket. Louis, a szervező a fenti mondattal kezdte az estét. Sokat buliztunk, ittunk és beszélgettünk.

Csütörtökön volt becses személyemnek a születésnapja.😊 Reggel senki sem köszöntött fel, pedig ebben az évben nem felejtettem el a szülinapomat. (Előző évben tényleg elfelejtettem.. :"D) Normálisan elmentem a suliba a busszal, aztán ott a barátaim egy hatalmas tálca mekis kajával köszöntöttek fel.. Hát emberek én már akkor majdnem elbőgtem magam. És a hamburgerbe volt beleszúrva a 17-es szám.. Ja és a röhögéstől is jót sírtam akkor.

Iskola után mentem volna haza, de Josh feltartott.. Elmentünk moziba, olyan öt körül estem haza. Felmentem a szobámba, hogy lerakjam a táskámat, utána lementem megkeresni a többieket. Anyuék a nappaliban álltak egy tortát fogva, gyertyával rajta, és akkor köszöntöttek fel. Te jó ég olyan boldognak éreztem magam, mint már jó régen. Akkor jól el is sírtam magam. Apu mondta, hogy öltözzek át, mert megyünk át Sasha néniékhez (Polla néniék). Nekik hatalmas házuk van, de tényleg mint egy kastély. Felmentünk a másodikra, basszus onnan már jött le a zuhatagnak tűnő lufiáradat.

Ott volt minden rokonunk (kivéve a magyarországiak), köztük a barátaim, Josh is ott volt. Mindenki aki fontos.

Pénteken pedig drága barátnőm, Sofia születésnapja volt. Mindketten tizenkét évesek lettünk, oly csodálatos.😊 Segítettem a szervezésben, pontosabban a tortát szállítottam a parti helyszínére. Mondom átvágok a parkon (nem volt kocsink most, mivel anyu és apu elutazott Los Angelesbe apu munkája miatt), tortával a kezemben és basszus.. Egyszer veszek fel fehér cipőt.. És akkor is belelépek egy kutyagumiba. Undorodva szépen hazabuszoztam, aztán az előszobába bedobtam (nem szó szerint!!) a tortát, kint meg szépen letisztítottam a cipőmet. Jerome épp akkor jött, basszus.. Elmeséltem neki aztán jót nevettünk rajta végül.

A buli csodálatos volt, ahogy Sofia ruhája is. Az egész szülinap egy vacsorával kezdődött, aztán pedig következhetett a parti. Kristie ezt is jól szervezte meg.❤

Remélem ti is egy kicsit beleláthattatok ebbe a forgalmas hétbe, még meglátjuk mi lesz jövő héten. Nektek hogy telt a hetetek?😉

Elérhetőségek:

Instagram: @golden _foxy01

Tumblr: @goldenfoxyblog

És a Bay-ben.

Foxy NaplójaWhere stories live. Discover now