Fárasztó bébiszitterkedés

12 2 0
                                    


Szia, helló, mizu?

Itt a következő blogbejegyzés, ami az elmúlt négy napról fog szólni. Kedd — Péntek. Kezdjük a legelején. Hétfőn, mikor édesanyám és édesapám elutazott, azzal az kihívással ültek be az autóba, hogy én, kisebbik gyerekük vigyázzon négy gyerekre. Minden nap egy gyerekre, hogy pontosítsak. Úgy vállaltam el, hogy természetesen pénzt kapjak érte, de úgy voltam vele ,,ez könnyű lesz, mint a kisegér”. Na, mekkorát tévedtem.

Kedden, reggel Josh elvitt az első kislányhoz, akiről tudni kell, hogy egy világsztár eltitkolt gyereke. (Haha, amúgy tényleg komolyan beszélek. Több információt viszont nem oszthatok meg.) A lány neve Melissa. Hisztérikus, elkényeztetett piszok. Egy kisebb ,,helyzetjelentést" megtalálhattok a további közösségi oldalaimon. Az idő elég lassan telt el vele, de szerencsére nem estig maradt, hanem csak délután négyig.

Szerdán korán keltem, mivel fodrászhoz kellett mennem. A szőkémet átfestettem ezúttal barnára, ne lepődjetek meg, ha más lesz a hajam színe a profilképen. :D Délben felvettük Bettyt, és a kiskutyáját Jammyt is. Jót szórakoztunk vele, nem voltak nagy gondok. Míg én főztem ebédet Josh és Betty elmentek sétálni. Ebéd után filmeztünk, a kislányka pedig aludt egyet.

Csütörtökön, egyedül vágtam neki az útnak, hogy elmenjek a kicsi Aby Morrinsonért. Egy tünemény volt az a kislány! Igazi dívaként viselkedett, megkért, hogy sminkeljem ki, meg csináljam meg a haját. Olyan aranyos volt, hogy az hihetetlen!

Végül pénteken a 13 éves Mayara vigyáztam, vele és Mollyval elmentünk Jérômes fotóstúdiójába, ott én válogattam ki a ruháit, én sminkeltem ki, és csináltam meg a haját szegénykének. Nagyon király sztárfotók lettek.❤

Ennyi is lett volna ez a kicsi helyzetjelentés. Remélem a kedvetekre tettem, találkozunk a következő posztban.❤

Elérhetőségek:

Instagram: golden_foxy01

Tumblr: goldenfoxyblog


Foxy NaplójaWhere stories live. Discover now