24) Konsey Tartışmaları

93 14 27
                                    

Bu bölümü Ağustos 2017'de tasarlamışım. Üzerinde durup düzenlemek şimdiye kısmet oldu. Fazla uzun değil fakat biraz kafa karıştırabilir. Çünkü uzun bir aradan sonra yoğun yeni bilgiler içeriyor. Kafanıza takılan konuları sorun. Anında açıklığa kavuşturalım. Keyifli okumalar.
***

"Marva? Teorilerini oluşturman için sana çok fazla zaman tanıdım. Umarım bize söyleyebilecek bir şeylerin vardır." Zarus Galasmus'un sesi Sahipsiz Ada'daki konsey odasında yankılandı. Marva, Galgeria'nın tanınmış bilimadamlarından biriydi. Lacivert rengiyle kendini gezegene, evrene ve bilgiye adamıştı.

Şimdiyse malzemelerini toplamış ve konseye katılan yöneticilere teorisini anlatmaya hazır halde bekliyordu.

"Sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım."dedi gözleri ışıl ışıl.

Onun için heyecanlı olan bir keşfin diğerleri için ne kadar kritik bir şey olduğunu henüz bilmiyordu.

Konsey o gün diğer günlere göre daha kalabalıktı. Sadece yöneticiler değil, eşleri de katılmıştı. Uzun zamandır konseye gelmeyen Birleşik Klan Bölgesinin beş lideri de geleneksel kıyafetleriyle yerlerini almıştı.

Marva heyecanla elindeki kavanoz benzeri silindir yapıyı havaya kaldırdı.

"Bana gönderdiğiniz enerji kalıntısı

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Bana gönderdiğiniz enerji kalıntısı."dedi. İçinde küçük, beyaz parıltılar vardı. Özel maddelerden yapılan silindir cam, enerjiyi içinde tutabiliyordu. "Üzerinde çok fazla araştırma yaptım. 15 sene önce doğan galganın yaydığı enerjiyle aynı olduğu ilk bulgularım arasında."dedi.

Bilinen son galgan 1497 yılında doğmuştu. Zaman zaman böyle doğumlar yaşanabiliyordu. Bazen sık, bazen seyrek... Fakat son on beş yıldır böyle bir doğum olmamıştı.

"Ve o galganı başarıyla öldürdüğümüzü sanıyordum."dedi Sitzu Ji isimli sarı galgen. Konseyde sık görülmezdi. Lumina konseyi bastığında da burada değildi. Bu yüzden diğerlerinin söylemlerine inanmıyordu. Her daim şüpheci yaklaşımıyla konseyde pek sevilmeyen biriydi.

"Öyleydi. O gün gezegende daha önce emsali görülmemiş bir doğum yaşanmıştı. Tüm gezegende bir süreliğine herkesin çakrası tıkanmıştı. En güçlü denge galgenleri bile enerjisine hakim olamamıştı. Önceki galgan doğumlarında karşılaşılmayan bir durumdu bu."

"

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Emorian'ın Diğer HalefiWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu