#4

2.8K 216 6
                                    

-Marinette-

Černý Kocour mi dal trochu jídla a povolil mi pouta. Alyu si odvedl ten druhý a já už hodiny sedím v koutě. Je tu tma a ani nevím, jestli je den nebo noc. Jsem uplakaná, protože nevím, co se mnou bude. A co rodiče? A co chudák Alya? Znovu jsem se rozplakala a přitáhla si kolena k tělu. Je to jen zlý sen. Doufám, ale byly by ve zlém snu pootevřené dveře?

-Adrien-

Musel jsem být taky někdy doma a plnit svou úlohu modela. Měl jsem rád, když mě holky chtěly. Když si přály se mě jen dotknout. Hah. Žádná nebude mít moje srdce.
Usmál jsem se do objektivu tak, aby to na obálce časopisu vypadalo tak, že se usmívám na jednu z nich. Svůj úsměv jsem prý zdědil po svojí matce, která zdrhla, když mi byly tři roky. Nebo tak to aspoň vypadá, protože jsem našel letenku a nějakou sponu do vlasů u otce v trezoru za jejím obrazem.
Udělal jsem pózu a přemýšlel, jak jí ublížím. Určitě je teď někde v rohu místnosti a modlí se k bohu. Bůh jí nepomůže. Nic jí nepomůže.
Fotograf dal přestávku a já zkontroloval svůj mobil.

1 nepřečtená zpráva

Klikl jsem na text a objevila se fotka tý brejlatý holky. Nino se s tím teda nesere.

Dik za darek, bro. Uzivam ho jak jen muzu. Jen mi priste sezen nejakou, ktera nejeci, nekope a neprosi. Dik, Nino

Blbeček. Když jí takhle ublíží, tak ať se nediví, že prosí a kope.
Ta holka byla pěkně zřízená. Měla vlasy od krve, rozbité jedno sklíčko brýlí a nejspíš zlomený nos. A to mi poslal jen obličej. Bůh ví, co provedl s jejím tělem.

Mobil mi znovu cinkl a já znovu klikl na text.

Ty jsi tu svoji pustil, ze tu nikdo neni?

Jak se sakra mohla dostat ven?!

Zlý kluk [Editace] Kde žijí příběhy. Začni objevovat