11

5.1K 238 23
                                    

-Violeta-

Moja jedinica ce krenuti mojim stopama. Možda sam sretna,ali to ne želim pokazati. Težak je život modela. Svi misle da je lako pozirati razgolicen dok te svi jedu pogledom ali nije to to. Morate paziti sto jedete, svaki dan vježbati po tri puta.Koristiti samo preparate koje ti oni prepuruce,a ni slučajno nesmijete napraviti ogrebotinu na svom tijelu onda ste već unakaženi. Nisam željela takav život za svoju kcerku ,ali ako to ona zeli ja biti cu zadovoljna.

"Kiara da li ideš danas u tu tvrtku?"-upitala sam ju. Znam da se treba spremati mjesec dana ranije,ako želi da uspije u tom svijetu.

" Da ,George mi je javio da se spremim. On ce doći po mene mama"-rekla je. Hvala bogu da imam s kćerkom prijateljski odnos i da mi sve govori. Tako sam ju naucila ,a tako je mene naučila i moja majka koja dolazi sutra kod nas. Valeria Pierre bivša glumica i spisateljica. I dalje piše knjige iako ima 58 godina.Moja majka pored mene ima još tri kćerke. Emy,Amy,Violeta(ja) i miljenica Tammy. Samo ja imam drugačije ima od njih tri. Emy i Amy su blizanke one imaju 37 godina samo godina razlike izmedju nas tri. Tammy ima 34 nije ni ona vise mlada. Sve tri su udate,osim mene s tim da ja imam dijete.

"Oh onda ne moram brinuti ako si s njim. Sutra baka dolazi i molit cu te lijepo da budeš s njom. Pozelila te jako ipak si ti njena najdraža unuka"-rekla sam. Moja majka je puno vezana uz Kiaru,a i ona uz nju. Ipak ju je ona odgajala vise nego ja. Stidim se toga.

" Znaš da neću propustiti susret s bakom. Stigao je George. Volim te,mama"-rekla je. Poljubila me u obraz u kreula prema vratima.

"Sretno dušo. Cuvaj se .Voli te mama"-rekla sam. Zatvorila sam vrata za njom i zaključala. Imam osjećaj da je George pravi momak za nju.

-Kiara-

" Ej ljubavi"-rekla sam.Ušla sam u auto i poljubila ga. Zavezala sam sigurnosni pojas.

"Ej medena moja"-rekao je. Uzeo je moju ruku i poljubio ju.

" Geogre strah me"-rekla sam. Bojim se stvarno. Ne znam kako je moja majka uspjela,ali i ja cu se potruditi. Valjda sam nešto naslijedila od njene ljepote. S obzirom da jos imam 3 tete od kojih su dvije modeli ,a treća glumica valjda imam nešto njihovo. 

"Medena nema te čega biti strah. Znaš da sam uz tebe iako ne uspijes znaj da sam ja uz tebe i da cu te podržati"-rekao je. Uzeo je moju ruku i poljubio je. Volim ga svaki danom sve vise i vise.

" Hvala ti. Ti si moj spasitelj. Volim te"-rekla sam. Iskreno sam se zaljubila u njega i nema te sile da me odvoji od njega.

"Volim i ja tebe,medena"-rekao je. Nasmiješila sam mu se. Obožavam svog muškarca.

.....

Stigli smo pred veliku tvrtku.Izašli smo iz auta držeći se za ruke. S njim bi mogla i more preplivati.

" Dobar dan mladi Goldenu"-pozdravljali su ga ljudi u tvrtci. Neki momci su se cak i okrenuli za mnom. Strah me.Danas punim 15 godina.Mislim proslavit cu ga s prijateljima u klubu. Mama mi još nije nista poklonila inače ona je prva.

"George uspori polomit cu se"-ušli smo u neku prostoriju. Bilo je tu puno modela. Bože kako su sve prelijepe,pa ja im nisam ni blizu.

" Wau"-rekla sam. Očarana sam. Želim i ja biti kao one. Neka žena me čudno gledala.

"George ko je ona žena?"-upitala sam. Gledajući neku visoku ženu. Lijepog izgleda.

" To je Chloe. S njom je Antonio prevario Violetu "-rekao je. Kučka jebena. Mrzim tu ženu. Kako je samo ljigava. Oho eno i Antonia. Gospodin tata.

" Kako je ljigava"-rekla sam. Ne želim da me netko cuje. Moja mama je za nju boginja ljepote.

"Znam. Nitko ju ne voli. Svejedno vidja se s mojim kumom. Neki su cak pričali da ima sina s njim. Onaj momak sto stoji pored nje."-rekao je. Odmjerila sam momka. Nama sigurno ne može biti isti tata. On je previše žut za nas.

" To je sigurno laz"-rekla sam. Nije moj tata valjda tako lud da s tom ljigavicom ima dijete.

"I jesete.Kum je uradio DNK-a i ispostavilo se da nije njegov. Hvala Bogu vidi ga kakav je blijed "-rekao je.Volim ga.

" Djevojko dodji vamo da te upoznamo s nekim modelima"-rekla je Elliene. Stali smo pored nje dok je ona predstavljala cure. Sve su bile predivne i visoke.

"Ovo je Kiara Pierre"-rekla je. Predstavila me svima na sto su sve djevojke zinule.

Queen 《ZAVRŠENA》Where stories live. Discover now