13

5K 245 15
                                    

"Gdje si se sakrila Violet?"-upitao ju je ljutito. U isto vrijeme bio je i ljut i sretan.

" Morala sam otici Pipi.Povrijedio me. Jos sam bila trudna. Upoznao si moju curicu"-rekla sam. Moja draga Kiara. Ona je cijeli moj svijet.

"Kiara je tvoja! Znao sam! Mala je ljepsa od tebe. I da li si znala da te Antonio ocajnicki trazi"-rekao je. Sve se vriti oko tog kretena.Znam da je moja curica ljepsa od mene.Ponosna sam na nju.

" Briga me za njega. Ja imam zivot i svoju djevojčicu"-rekla sam. Antonio me ne zanima. Jedan dio srca se svom snagom usprotivio protiv mojih misli ali ja ne popustam..

"Ne lazi. Zar si zaboravila da te znam predobro"-rekao je. Okey dobro lazem.

" To vise nije bitno. Slomljeno srce se ne moze zacijeliti"-rekla sam. Ne zelim o tome da pricam. Moj zivot u vezi Antonia je zavrsio.

"Daj ne seri drugarice. Jaoo kako slatka maca. Isuse nije li to Kim? Zar je jos u zivotu"-upitao je. Iznendaio se kad je ugledao Kim. Moja maca je sitna ali dinamitna.

" Da jeste. Jos uvijek je u zivotu. Nisi mi rekao kako su modeli?"-upitala sam ga. Bas me zanima jeli se nesto promjenilo od kad sam ja zadnji put bila na pisti.

"Uf kad bi se ti vratila sve bi ih bacila u sjenu.Chloe jos radi ali manje. Sva je pod inekcijama ali ne pomaze. Ti izgledas kao i prije 10 godina. Jedva ti se bore i primjete. "-rekao je. Odmjerio me od glave do pete. Hvala Bogu da nemam problema s tim. Moja guza i grudi su jos bolje nego prije.

" Hvala Pipi. Mislim da cu se pojvatiti na reviji kad  moja djevojcica bude nastupala.Biti ce to iznenađenje za sve vas"-rekla sam s ponosom. Vratiti cu se s osmjehom koji ce ih baciti na koljena.

"Sto si smislila lopužo"-upitao je Pipi. Ja sam uvijek bila lukava.

" Pa nista posebno samo cu doci podrzati svoju ljepoticu. "-rekla sam. Znam da ce to biti udarac za sve.

" Uf sredi se. Antonio ce puknuti kad te vidi nakon toliko godina. Ima da padne na koljena"-rekao je. Bas me zanima da li se imalo promjenio.

"Pustimo mi sad to. Kako tvoj decko" -upitala sam ga. Bas me zanima jeli i dalje s Korniem.

"Pa u nasoj vezi cvjetaju ruze. Volimo se." -rekao je. Drago mi je zbog njega.

"Bar nekome"-rekla sam. Nasmijala sam se.

Poceli smo pricati nase smjesne događaje s modnih pista i iz zivota. Ko bi rekao da je toliko vremena proslo...
Voljela bi se vratiti u stara vremena...

Queen 《ZAVRŠENA》Where stories live. Discover now