Proloog

68 6 4
                                    

P.o.v Acallia

Het zonlicht schijnt op mijn gezicht en ik open mijn ogen half, ik ga overeind zitten en wrijf de slaap uit mijn ogen. Ik gooi de dekens van me af en zwaai mijn benen over de bedrand zodat ik op kan staan, ik loop naar mijn kledingkast en pak een wit t-shirt met een hoge grijze spijkerbroek en een grijs vest tot op mijn enkels. Ik loop zachtjes naar de badkamer en doe daar mijn ochtend-routine (mijn gezicht wassen met water, mijn haar borstelen en in een staart doen en naar het toilet gaan).
Ik wil net naar onder gaan als het brandalarm door het hele huis klink, ik ren snel naar de trap als ik Lyssa hoor roepen:"Alles onder controle, blijf maar slapen!" en ik rol met mijn ogen "Lyssa." zucht ik hoofdschuddend.
Ik loop de trap af en ga meteen door naar de keuken waar het een beetje rokerig is, "Sorry, ik wilde graag ontbijt maken maar het is wat aangebrand." zegt Lyssa zuchtend en ik moet mijn lach inhouden. "Kan ik je helpen?" vraag ik "Dek de tafel maar." zegt ze en ik pak alle spullen om de tafel te dekken; net als ik klaar ben komt Maliha de keuken binnen gesloft.
"Ik ga de andere wekken." mompel ik terwijl Maliha op een stoel ploft en Lyssa broodjes smeert. Ik loop de trap op en klop hard op Isabella's en Katana's deur, "OPSTAAN LUIE KOEIEN!" roep ik hard maar ik krijg alleen een kreun als antwoord.

Oh nee, je wimpelt mij niet zo snel af...

Ik ren naar onder en pak twee emmers uit de kast terwijl de andere me verbaasd aankijken, "Jullie moeten deze emmer leeggooien over Isabella terwijl ik hetzelfde doe bij Katana." lach ik vals en ze knikken instemmend.
Ik vul de emmers tot de rand en geef er een aan Lyssa en Maliha, zachtjes sluipen we de trap op waarna we stilletjes de kamers binnen gaan. Ik ga naast Katana's bed staan en in een beweging gooi ik de emmer leeg boven haar hoofd "Argg f*cking idioot!" gilt ze hysterisch en in de andere kamer hoor ik Isabella ook vloeken waardoor ik hard moet lachen.
Ik loop de gang in en zie daar Maliha en Lyssa op de grond liggen van het lachen, Isabella en Katana lopen naar de badkamer nadat ze ons vuil hebben aangekeken. "Opschieten ik rammel." zegt Maliha grijnzend waardoor er een wc-rol naar haar hoofd wordt gegooid en ik mijn buik vasthoudt van het lachen.
Lyssa en Maliha lopen naar onder terwijl ik Katana en Isabella help met hun haren drogen, als we na een paar minuten klaar zijn lopen we naar onder en gaan bij de andere zitten om te ontbijten. "Wat gaan jullie doen vandaag?" mompelt Isabella met volle mond, het klinkt als "Wrat gja jolliu doem vamdag?"... "Ik ga trainen." zegt Lyssa, "Info zoeken over wolven." zegt Katana, "Slapen..." geeuwt Maliha waardoor iedereen lacht.
"Ik ga denk ik snacks kopen voor een kleine zwembad-party vanmiddag." zegt Isabella terwijl ze opstaat en naar de deur loopt "Oeh nice." zeggen we, "Ik ga eff op de laptop." glimlach ik en de rest rolt met hun ogen "Jij gaat met mij mee luie koe." grijnst Isabella.

~♡♥♡~

Als we 2 uur later terug komen uit de supermarkt hebben we twee tassen vol snacks, de andere meiden nemen de tassen over zodat Isabella en ik onze bikini's aan kunnen doen.
Ik ga snel naar mijn kamer en pak een zwarte bikini die ik heb gekregen van mijn moeder, Isabella is ook klaar en samen rennen we naar de tuin. Ik ga bij de rand van het zwembad staan en zie Maliha en Lyssa bibberen, "Het is een val!" roepen ze maar het is al te laat want Katana en Isabella duwen me van de rand maar ik trek ze met me mee het water in.
"KARMA!" roepen we allemaal tegelijkertijd; ik klim snel uit het zwembad en doe een bommetje van de kant terwijl de andere elkaar proberen te verdrinken.
Ik zwem snel naar een band die in het water dobbert en ga er in zitten, "Wedstrijdje iedereen pak een band en dan moeten we elkaar er af gooien!" roept Maliha en de andere zwemmen snel naar een band "3... 2... 1...0!" roept Lyssa en ze peddelt meteen naar Katana. Katana slaakt een gilletje als ze van de band valt zo het koude water in; ze klautert er snel weer terug op, iedereen komt nu op me af waardoor ik hard met mijn voeten in het water trap en de andere nat maak. Ze duiken het water in en gooien mijn band om zodat ik in het koude water beland en kippenvel krijg (het mag dan wel zomer zijn maar de wind is ijskoud).
"Ik ga eff naar boven." zeg ik terwijl ik uit het zwembad klauter en er bijna terug in val; ik pak een handdoek en sla die dicht om me heen als de andere ook bibberend het water uitkomen, ik geef ze allemaal een handdoek en zo lopen we naar binnen. "Pak al jullie kussens en lakens want ik heb een geweldig idee!" roep ik in mijn handen klappend.

~♡♥♡~

Als we alle kussen uit de villa hebben beginnen we een fort voor de tv te maken waar we vanavond in gaan slapen, tv kijken en kletsen. Ik zet Divergent aan en ga bij de meiden in het fort liggen, "Ik wou dat deze vakantie eeuwig duurde." zuchten we waardoor we moeten lachen.
Maliha en Isabella liggen al te slapen wat er echt grappig uitziet, Lyssa zet geeuwend de tv uit en we kruipen diep onder de lakens om ook te gaan slapen.

Wolf InstinctsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu