Hst 1 Run!

45 6 1
                                    

P.o.v Acallia

Mijn hoofd bonkt als ik omhoog kom en om me heen kijk; de meiden staan duizelig voor me "Wat is er gebeurt?" vraag ik onzeker, "Opschieten we moeten hier weg daarna leg ik het wel uit." zegt Lyssa terwijl ze met de andere naar boven rent.
Ik ren achter ze aan en pak een rugzak die we al hadden klaar gemaakt mocht ons geheim uitlekken; we rennen de tuin in en ik zie dat een donkere auto met geblindeerde ramen onze oprit op rijden. We rennen het bos in en ik hoor portieren achter ons dicht knallen "Rennen!" roepen we tegelijk en we transformeren naar onze wolven; Naar de kliffen linkt Katana en we volgen haar.

Toen we 17 werden begonnen we onze innerlijke wolf te ontwikkelen en nu zijn we allemaal nog beginnelingen maar we zijn al een echt pack. Onze ouders hebben waren vroeger met z'n alle een krachtig pack en nu hebben ze hun packthuis aan ons gegeven zodat we veilig konden trainen. We zijn hechten vriendinnen en daar komt niemand tussen...

Als we bij de kliffen aankomen rennen we een stuk door de branding zodat onze pootafdrukken niet meer zichtbaar zijn, na een kwartiertje rennen we het bos weer in.
Wtf was er nou aan de hand? link ik terwijl we doorrennen Ieder jaar gaan Hunters opzoek naar nieuwe wolven om ze mee te laten doen aan een strijd  linkt Katana Onze ouders hebben ons daarom hierheen gestuurd zodat we veiliger zouden zijn linkt Lyssa.
Ik sluit mijn gedachten even af want ik moet die informatie even verwerken, de andere linken ook niet meer dus waarschijnlijk hebben zij zich ook even afgesloten. Maliha staat plots stil en spitst haar oren Links  linkt ze en Katana kijkt meteen naar links omdat zij de beste ogen heeft Rennen!  linkt ze Ze zijn vlakbij! , we beginnen hard richting het westen te rennen.
Ik hoor de Hunters (als ze dat zijn) in de verte; Isabella en Lyssa rennen voorop omdat ze de weg hier het beste kennen en ik Katana en Maliha rennen achter om aan te vallen als dat nodig is. Ik hoor niks meer linkt Isabella en ik spits mijn oren Ik ook niet  link ik, Volg me want ik weet hier ergens een huisje te liggen  linkt Lyssa en we volgen haar. Mijn spieren voelen slap aan als ik weer naar mens transformeer en het huis in ga, mijn hoofd lijkt te ontploffen van de hoofdpijn en de meiden wankelen op hun benen. Ik ga in een hoekje van de kamer op de grond liggen en ik heb meteen moeite om mijn ogen open te houden Wat hebben die mensen gedaan... linkt Maliha en dan valt de band weg en val ik in een droomloze slaap.

~♡♥♡~

Ik open vermoeid mijn ogen en voel mijn lichaam zwaarder worden, een man of vrouw dat is moeilijk te zien pakt Isabella op en ik wil opstaan om er achteraan te gaan maar val steeds als ik sta. Ik val om en knal vol met mijn hoofd tegen iets scherps waardoor ik bewusteloos raak, het enige wat ik nog voel zijn twee armen die me vast pakken en mee nemen.

Wolf InstinctsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu