Hst 11 Moonlight

30 4 0
                                    

P.o.v Acallia

Het zonlicht schijnt door het raam en valt op mijn gezicht, ik open mijn ogen en voel meteen de energie die de zon me geeft. Ik zwiep mijn benen over de rand en sta op, de vloer is koud en ik loop op mijn tenen naar mijn badkamer. Ik doe mijn normale ochtend-routine en kleed me daarna snel om, ik pak ons trainingsuniform en trek het aan. Snel haast ik me naar beneden en pak een broodje waarna ik naar de schiet- werpbaan ga. Als ik er ben staat bijna iedereen te wachten, Isabella en Isaac geven ons uitleg over messen werpen waarna Maliha ons pijl en boog leert schieten. Isabella pakt een mes en gooit die recht in de roos waarna Isaac gooit en zijn mes er precies naast gooit. Maliha pakt haar pijl en boog en schiet 3x achter elkaar in de roos, ik probeer een pijl te schieten en heb het geluk dat de pijl de roos raakt. We gaan de hele morgen door met trainen en uiteindelijk komt het mes of de pijl dichter bij de roos waar ik mega trots op ben. "Vanmiddag zijn jullie vrij om te doen wat jullie willen, maar wie gaat er vanavond mee naar de discotheek?" vraagt Lyssa. Iedereen stemt in en net voor ik iets kan zeggen trekt River Lyssa mee en fluistert wat in haar oor waardoor ze lacht en knikt.
River komt naar me toe en pakt mijn hand vast waarna hij me mee naar ons huis neemt, "Waar ging dat over?" vraag ik en hij haalt zijn schouders op. Ik rol met mijn ogen en maak de voordeur open zodat we naar binnen kunnen, "Ik heb zin in een picknick." zegt River en ik knik instemmend. Ik pak een tas terwijl River allemaal eten begint in te pakken, ik zie cake, cupcakes, fruit, drinken, en nog meer eten. "Ik ga me eff omkleden, ben zo terug." lach ik terwijl ik naar boven ga en naar mijn kamer loop om me om te kleden. Ik pak jurkje uit de kast en bekijk het even, "Perfect." mompel ik terwijl ik het aan trek. Ik loop snel mijn badkamer in en doe wat lichte make-up op en mijn haren in een losse vlecht, ik kijk tevreden in de spiegel hoe ik eruit zie; ik trek nog snel mijn zwarte all stars er onder aan. Ik bedank mijn vriendinnen mentaal en maak zo waar een vreugdedansje omdat deze jurk gewoon perfect is voor dit moment. 

P

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

P.o.v River

Ik heb alles ingepakt en ben best zenuwachtig voor deze middag, ik heb alles gepland en hoop dan ook dat alles goed gaat. Ik stop de laatste dingen in de tas en kijk tevreden naar de overvolle tas. Ik ga snel naar boven en kleed me haastig om, ik heb mijn mooiste kleren gepakt speciaal voor dit moment en ik kan gewoon niet wachten. Ik doe snel mijn haren goed en bekijk trots mijn resultaat, ik wil dit vandaag perfect is en niks kan dat veranderen.

 Ik doe snel mijn haren goed en bekijk trots mijn resultaat, ik wil dit vandaag perfect is en niks kan dat veranderen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Wolf InstinctsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu