Un Cor

22 1 3
                                    

La Marta es va girar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

La Marta es va girar. Era en Joan.

- On eres, Marta? Porto tot el dia intentant trobar-te.

- Perdona'm Joan, no era la meva intenció al·ludir-te... -va respondre-li intentant dissimular les llàgrimes.

- Què et passa? Avui estàs pitjor que de costum. Au va explica-m'ho... -va dir-li preocupat.

- Doncs que n'estic tipa de que tothom em critiqui, però més encara de que ningú entengui el que em passa. I el pitjor de tot, és que a vegades no ho sé ni jo mateixa. Els idiotes sempre m'insulten, però és que les persones bones directament un dia d'aquests em tancaran en un centre psiquiàtric...

- Llavors el que deien era veritat... sobre la teva estranya orientació sexual... o més ben dit sentimental.

- És absurd! Vaig investigar per internet i vaig trobar que el llangardaix Uta és un animal que té només dos gèneres!

(Nota: en el món real, els llangardaixos Uta existeixen i tenen cinc gèneres)

- I no només això -va afegir en Joan. - Hi ha molts animals que mentre un dels tres està explorant o està caçant, els altres dos es queden al territori i es relacionen.

- Ho veus, Joan! Si és que en el fons es contradiuen ells mateixos quan diuen que és antinatural!

- Ja ho sé, Marta, creu-me que ja ho sé...

En Joan va baixar la mirada i va continuar dient:

- De fet, no ets l'única que ha nascut diferent. Encara que sento com la resta de gent la necessitat d'estar amb dues persones, només m'agraden les noies. No ha sigut mai un problema per mi, ja que encara que no sigui habitual, podria estar amb dues noies que tinguessin un problema semblant al meu. Però sempre m'he sentit diferent de la resta i amb tu ets l'única persona del món que puc ser com sóc sense haver d'amagar-me. Ets l'única persona del món que sap el meu secret.

- Oh, Joan...però jo sóc només una noia i el teu instint t'impediria estar amb una sola persona -va respondre la Marta sense esperança.

- Si m'ho haguessis preguntat fa uns anys, t'hagués dit que sí que m'ho impediria. Però el meu amor per tu és tan gran que només la teva mirada m'omple de vida els meus dos cors sense sentir ni notar cap carència sentimental.

- Joan, t'estimo tant com mai t'he estimat en ma vida! Però, tot i així, estar amb mi no t'asseguraria cap futur. No podríem tenir fills i els insults t'acabarien arribant a tu.

- Hi ha moltes maneres de tenir fills encara que no sigui de manera natural. I viure aguantant les crítiques dels altres és un preu molt petit comparat amb el fet de poder estar amb tu durant tota la meva vida. Deixa'm demostrar-ho. Deixa'm donar-te una felicitat com ningú en tot el món ha conegut fins ara. Una felicitat que es basa en creuar només dues mirades, en intercanviar paraules sense haver d'esperar dues respostes, i en compartir el cos sencer sense preocupar-se de deixar espai per una altra persona.

Finalment la Marta es va deixar convèncer i, a poca poc, es van anar acostant fins que es van fer un petó. Des d'aquell dia, en Joan i la Marta van ser parella a costa de les males paraules tant dels seus companys com de la gent desconeguda. Tot i així, encara havent demostrat l'impossible, la Marta volia fer veure que l'Oitar no tenia raó quan va dir que no sabia compartir l'amor amb dues persones. Ella y en Joan van decidir recórrer a l'embaràs assistit i, nou mesos més tard va néixer la primera persona asimètrica del mon. Van tenir un fill amb dos ulls, dues orelles, dos pulmons, dos braços, dues cames, però amb un sol cor. Els seus pares sabien que la societat no estava preparada encara per entendre que només dues persones es poguessin estimar i que un fill només tingués dos pares, però sabien també que el seu fill seria un bon primer pas.

 Els seus pares sabien que la societat no estava preparada encara per entendre que només dues persones es poguessin estimar i que un fill només tingués dos pares, però sabien també que el seu fill seria un bon primer pas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ON HI HA DOS, HI HA TRESWhere stories live. Discover now