thirty.

271 51 12
                                    

Įžengęs pro jų kambario duris Dynas buvo priverstas atleisti Bo ranką ir leisti brunetui nueiti prie jo lovos ant jos nušviedžiant savo krepšį bei klestelint ant krašto. Juodaplaukis užvėrė duris po savęs pasukdamas raktą buvusį spynoje ir jas užrakindamas, nes atvirkščiai nei Bo jis nemėgdavo palikti durų atrakintų.

Jis trynė savo plaštakas vieną į kitą stengdamasis sumažinti dilkčiojimą, kuris nesiliovė, ypač tuomet kai jis prisimindavo koks jausmas buvo vos prieš keletą akimirkų laikyti savo geriausio draugo ranką. Nusivilkęs savo odinę striukę jis nusviedė ją ant palangės ir nuėjo prie tarpų tarp jų lovų. Patikrinęs laikrodį bei numetęs savo telefoną ant lovos už savęs Dynas atidarė paskutinįjį, žemiausiai esantį, stalčių priklausiusį jam ir ištraukė voką, kuriame buvo dovana kainavusi jam nemažus pinigus, tačiau jis nesigailėjo dėl to.

Net jeigu jis nebus pirmasis Bo pasirinkimas jis vis tiek džiaugsis matydamas šypseną jaunesniojo veide.

Juodaplaukis atsisėdo ant lovos priešais brunetą, kurioje veide atsispindėjo menkas nuovargis, tačiau jis net nesumirksėjo stebėdamas kaip Dynas giliai įkvėpė ir ištiesė voką jam.

- Su gimimo diena.- jis tarė stebėdamas kaip išblyškę ir ploni bei nuo šalčio kiek sustingę Bo pirštai suima voką ir perima jį iš Dyno rankų. Brunetas žvilgtelėjo į savo geriausią draugą akimirkai prieš nuleisdamas žvilgsnį į baltą voką ir lėtai pradėdamas plėšti jį.

Bo net nereikėjo aplėšti viso voko, kad jis suvoktų kas yra jo viduje. Brunetas nemėgo verkti ir Dyno akivaizdoje darė tai tik kartą, tačiau galbūt tai buvo alkoholis, kuris privertė jo plačiose ir menkai pavargusiose akyse susikaupti ašaras, pastebimas net tamsoje.

Dynas nesakė nieko brunetui pakėlus akis ir padėjus voką su keletu lėktuvo bilietų su birželio mėnesio data ant jų šalia savęs. Bo akys žibėjo ne tik nuo alkoholio, tačiau ir nuo ašarų besikaupiančių kampučiuose ir grąsinančių bet kurią akimirką išsiveržti.

- Galiu-

- Tau nereikia klausti.- juodaplaukis nutraukė Bo klausimą žinodamas ko jis ketina paklausti, nes viską išdavė bruneto akys ir veido išraiška. Lėtai pakilęs nuo lovos ir žengęs kelis žingsnius į priekį Bo atsistojo tarp Dyno kojų rankomis apsivydamas juodaplaukio kaklą kam Dynas visiškai neprieštaravo. Ilgomis ir ganėtinai tvirtomis rankomis apsivydamas siaurą ir vis dar mėlynių padengtą Bo liemenį giliai įkvėpdamas ir atsipalaiduodamas, nes pagaliau jis galėjo pajusti Bo šalia savęs.

Dynas prisitraukė jį prie savęs leisdamas jaunesniajam atsisėsti ant jo kojų visiškai taip pat kaip pirmajį kartą tik šįkart viskas buvo kitaip. Juodaplaukis žinojo ką jis jaučia Bo ir neketino pasiduoti taip paprastai net jeigu tai reiškė, jog viso ko pabaigoje jis bus atstumtas. Bo buvo vertas daug daugiau nei pasidavimo savo baimėms.

Juodaplaukis giliai įkvėpė vos gavo progą užuosti cinamono kvapą tiesiai po savo nosimi. Bo smulki figūra buvo ant Dyno kojų jam nepaisant kažko jo galvoje kas liepė jam atsitraukti, nes vietoje to jis prisispaudė prie jo dar labiau jausdamas karštą savo geriausio draugo kvėpavimą.

Bo visiškai atsipalaidavo iškvėpdamas ir savo veidą panardindamas Dyno kakle ir giliai įkvėpdamas bei ignoruodamas tai, jog galbūt tai galėjo pasirodyti keista. Brunetas galėjo užuosti tą patį mėtų kvapą sklindantį nuo įdegusios juodaplaukio odos, kuris buvo susimaišęs su cigarečių ir alkoholio kvapu. Nepaisant to, jog tai nebuvo maloniausia kombinacija viskas kas buvo susiję su Dynu traukė jį dar arčiau jo.

Nė vienas iš jų nesitraukė vienas nuo kito Bo kas keletą akimirkų stipriau suspaudžiant vyresniojo kaklą. Jo akyse vis dar stovėjo lėktuvo bilietai, kurie kainavo tokius pinigus, kurių Bo tikriausiai niekuomet nebuvo matęs. Jis nenorėjo priimti šios dovanos, tačiau atsisakydamas jis tikriausiai įžeistų Dyną ir jo melas, jog dovana jam nepatinka nesuveiktų. Nes juodaplaukis suteikęs jam tokią galimybę geriau už bet ką kitą žinojo, jog ta šalis buvo Bo svajonė, kuri ir turėjo likti svajonė.

- Ačiū.- jis tyliai sumurmėjo jausdamas kaip Dyno oda pašiurpsta vos jo karštas kvėpavimas atsimušė į vaikino kaklą. Bo kilstelėjo galvą ir giliai įkvėpė akimirkai nustodamas kvėpuoti vos suvokė, jog jo veidas yra tiesiai prieš Dyno.

Brunetas galėjo drąsiai teigti, jog jo širdis iššoko iš jo krūtinės tą akimirką kai jis pajuto savo geriausio draugo karštą kvėpavimą atsimušantį į savo veidą. Tai kaip arti Dyno akys buvo leido jam suvokti, jog jų veidus skiria daug mažiau nei keletas centimetrų ir net jausdamas kaip jo širdis šoka lauk iš krūtinės ir krenta jam po kojomis, jausdamas kaip karšti ir sūrus lašai kaupiasi jo akyse pradėdami ristis skruostais žemyn Bo nusprendė atsisakyti vienintelės progos, kurią gavo per penkerius metus, atsitraukdamas nuo jo.

Ir jeigu ne Dyno užsispyrimas ir staiga užplūdusi drąsa, jam suvokus, jog tai vienintelis kartas, kai jis gauna tokią galimybę Bo būtų nulipęs nuo jo kojų ir užsirakinęs vonios kambaryje tam, jog išvengti beprotiškos gėdos. Tačiau jam sutrukdė tvirtos rankos vis dar gniaužiančios jo liemenį ir neleidžiančios pasitraukti.

Jausdamas kaip jo kvėpavimas užstringa jo gerklėje Bo pakėlė akis į Dyną jausdamas kaip jo paties rankos dreba kartu su visu jo kūnu.

Ir tą akimirką Bo pamiršo ką reiškia kvėpuoti.

||

17|01|22

ₑ𝒸𝒸ₑ𝒹ₑₙₜₑₛᵢₐₛₜ.Where stories live. Discover now