🛫27.1.2017🛫

1.1K 78 7
                                    

Ešte raz som si v šoku príspevok pod ich fotkou prečítala či vidím správne alebo som sa z nich už totálne zbláznila..27.1.2016 See you all in Slovakia 💕 Neverila som tomu čo vidím.Počkať ? Oni ma na tej fotke aj označili.V tom momente som to nevydržala a vykríkla na celý dom.Hneď som znova otvorila na mojom mobile Instagram a napísala ďalším MMerkám zo Slovenska tu úžasnú správu.Dohodli sme sa že chlapcov prídeme počkať na letisko a že im zaspievame spoločne pieseň Without you 💕 A je to tu další den..Otvorím oči..Ako ja neznášam to ranné vstávanie.Ale už zajtra uvidim M&M tak som dnes vstala pomerne rýchlo.Obliekla som si ružovú mikinu a čierne rifle s vysokým pásom.Vchádzam do školy.Ale niekto ma zrazu objal.Thomas ?
Musela som sa s nim o môj včerajší zážitok podeliť. "M&M prídu na Slovensko..konečne moje lásky pridu"
Čakala som že sa bude tešiť somnou ale namiesto toho mi opätoval výraz v štýle "okeej a ja čo s tým". Nechápala som čo sa s nim stalo.Dnes to v škole bežalo extrémne pomaly.Každu minútu som hypnotizovala hodiny aby už zazvonilo a ja som sa mohla pobrať domov.Konečne !! vybehla som z triedy a utekala domov.Stále som mala v hlave len zajtrajší den.Dá sa povedať že na nič iné som sa ani sústrediť nedokázala.Rozhodla som sa že ešte natočím zopár musical.ly a podelím sa tam o tú super správu aj tam.

Boli tam dosť pozitívne komentáre v štýle že mi to prajú a tak.Bolo super že aspoň oni takto reagovali❤️.Stále som rozmýšľala nad Thomasom prečo takto reagoval.Spravila som mu niečo ? Alebo v tom bolo niečo iné ? Musela som sa odreagovať a tak som napísala (Polly).Už dlho som sa chystala vydať nové video na môj YouTube kanál ale potrebovala som pomôct pri natáčaní.Vybrala som si moje obľúbené outfity za posledné obdobie a vybrala som sa za Polly.Bolo to naozaj vtipne kedže sa na nas niektorý ľudia dívali ako na idiotov.Ale čo by som pre svojich fans nespravila.

Bolo už celkom veľa hodín a tak som cestu namierila rovno domov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bolo už celkom veľa hodín a tak som cestu namierila rovno domov.Veď predsa zajtra je koncert M&M a ja sa musím pripraviť..Bola som dosť unavená a tak som ani nevedela ako som zaspala..

Sen MMerkyWhere stories live. Discover now