✨Čo sa to stalo ? ✨

541 52 2
                                    

Ja som nechápavo pozerala do mobilu.On ma stále miluje? Čo ak aj ja k nemu niečo stále cítim?
Bol to fak divný pocit.Pozrela som sa na Tinusa.Nikdy som ho takého smutného nevidela mal slzy v očiach a kruhy pod očami.Toto nebol ten štastný Tinus ktorého som vtedy milovala.Čo sa ti deje ? Ani som si to neuvedomila a nahlas som naňho zakričala.
Kričali sme po sebe až Tinus povedal niečo čo ma dosť zarazilo..
"Melina you are so amazing and I love you so fucking much..Without you i wouldn't be the same person.Idk what to do if i didn't meet and had you.I can't live without you.I just want you back.I love you ❤️
V tom momente som bola uplne mimo.Nevedela som čo povedať.Nad čím skôr rozmýšľať.Čo ak tieto pocity mám v srdci tiež ? V živote som nemala taký zmätok v hlave.Nemala som sil ďalej kričať tak som si sadla na posteľ a zklopila ruky na tvar a udržiavala v rukách slzy ktoré mi stekali po tvári.Tinus si sadol vedľa mna a snažil sa ma objať.Počkať čo ? Ja som začala spolupracovať a z objatia sme prešli k tomu že sa naše pery spojili.Uvedomila som si to čo prave robim a tak som sa rýchlo odtrhla od Tinusa.Bežala som smerom dole schodmi.
Martinus :
Prečo utiekla ? Zrazu som počul strašný buchot.Bal som sa čo sa stalo a tak som rýchlo vybehol za Melinou.Ležala na schodoch a z hlavy jej tieklo množstvo krvy.Bože čo som to spravil je to moja vina.Rychlo som zavolal zachránku.Nedovolili mi ísť s ňou v sanitke.So slzami v očiach som bežal do nemocnice ako rýchlo som len mohol.Musel som čakať v čakárni a pozeral na hodiny.V tom vyšiel doktor a oslovil ma ja som sa na neho pozrel a počúval.Prebrala sa.Rychlo som sa rozbehol na jej izbu.

Sen MMerkyTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon