Would you be my Valentine ?

649 53 0
                                    

Usmiala som sa naňho.A kedže som bola po odpadnutí uplne slabá tak som mu pohybom ruky naznačila nech podide bližšie ku mne.Objala som ho a odpustila mu.V tom mi zašepkal do ucha "Would you be my Valentine?"
Odišiel a ja som sa citíla že sme si to všetko vysvetli a ja som mu mohla odpustiť.Asi po dvoch hodinách sa objavila sestrička s výsledkami a povedala mi že ma už zajtra pustia domov.Hneď som tu správu oznámila Marcusovi.Zaspala som.Rano som sa prebudila a bola som šťastná že už môžem ísť domov.V tom sa vo dverách objavil Marcus..

V tom sa vo dverách objavil Marcus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyzeral nejak takto.Postavil sa ku mne a objal ma.Stále niečo schovával za chrbtom a potom vytiahol ruku poza jeho chrbta.Venoval mi nádhernú červenú ružu.Tie mam najradšej ako to mohol vediet ?
Keď sme prišli ku mne.Hned som si vybalila všetky veci z nemocnice.A odfotila som sa s tou nádhernou ružou.

Viem že som to pridala na konci dňa ale chcela som každému popriať pekného Valentína

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Viem že som to pridala na konci dňa ale chcela som každému popriať pekného Valentína.Ale namiesto toho sa tam objavovali komentáre hneď že či je to od Marcusa.Prečo by som mala niečo tajiť tak som odpísala že ano.
Zajtra mam pre teba ešte jedno prekvapenie vbehol Marcus ku mne do izby a rozvalil sa na moju posteľ.
"Halooo nepomýlil si sa ? " zasmiala som sa.
"Nie ale ja nechcem spať sám" nahodil na mna pohľad v štýle psie očká.
Vyvalili sme sa obidvaja na posteľ a rozhodovali sa aký film si pustíme.Žiaden sme nenašli tak sme prehľadávali videa na YouTube.Marcus pustil pesničku Without you a začal spievať.Bola som dosť unavená z nemocnice a tak som zaspavala  s najlepším pocitom ako mi Marcus spieva a díva sa mi do oči.V tom ma zobudilo zvonenie telefónu.Boli to rodičia ževraj museli odísť súrne do Bratislavy kvôli firme ale že za dva dni sa vrátia.Čo znamenalo že môžme s Marcusom zaspávať spolu 2 dni.Marcus sa usmial a hodil sa do perín.Už sme len ležali a rozprávali sa "vieš vtedy na tom koncerte keď som ta videl prvý krát vedel som že to nebude posledný krát proste som v živote krajšie dievča ako si ty nikdy nevidel a hneď som sa zamiloval..odvtedy čo sme sa videli som nikdy neprestal na teba myslieť"
Krajšie to už ani povedať nemohol a ja som namiesto zbytočného rozprávania pritisla Marcusa k sebe a silno ho objala.Potom sme už v objatí zaspali.

Sen MMerkyWhere stories live. Discover now