Dvaja na jednu ?

529 48 4
                                    

"Prepáč nevšimol som si ťa musím dávať väčší pozor."
Potom som sa pozrel do koho som to vlastne narazil.Predomnou stalo niečo nádherne dievča modré oči a blond vlasy.Bože nevedel som z nej spustiť oči.Ked sa odvrátila a chystala sa pokračovať vo svojej ceste zadržal som ju.
"Môžem ti to nejako vynahradiť ?" Povedzme si pravdu musel som si nájsť ešte nejakú zámienku vidieť ju ešte raz.

Melina
Kráčala som ku terase a zrazu sa to stalo niekto do mna vrazil.Bol to Tinus neverila som tomu že su pravdepodobne na tom istom hoteli.Ked v tom mi povedal že by mi ten náraz chcel nejako vynahradiť súhlasila som.Ako by som ho mohla odmietnuť.
Potom sa ma opýtal čo sa mi vlastne stalo s rukou.Nechcela som vyzerať ako nejaká šialena fanúšička a tak som mu povedala to čo sa mi stalo ale nepovedala som mu o tom že sa mi to vlastne stalo pri nich.
Dohodli sme sa že o hodinu sa stretneme na na chodbe znova.Dobre mam čas všetko stíham povedala som si a začala sa upravovať.

Dobre mam čas všetko stíham povedala som si a začala sa upravovať

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tinus
Vbehol som do izby a myslim že som Marcusa trochu vyrušil.
"Ako vážne si počúval za dverami ?" zasmial som sa.
Neviem chcel ist tiež tak som súhlasil.
Ale kde ju pozvať ? to bol môj jediný problem..
A čo tak bowling ? Napadlo mi a znelo to super okeej problem vyriešený.
Obidvaja sme sa nahodili.

Prečo tak strašne chce isť Mac s nami ? Stale mi to nešlo do hlavy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Prečo tak strašne chce isť Mac s nami ? Stale mi to nešlo do hlavy.
Čo ak sa mu to dievča páči tiež ?
Vyšli sme na chodbu a spravili zopár fotiek kým sme na nu čakali.
V tom sa otvorili dvere z izby pred nami.Ano to je ona usmial som sa a drgol do Marcusa.To by ma musel najskôr vnímať.Podišla k nam a všetci sme sa zoznámili.Zistili sme že žije na Slovensku.Nesmel chýbať ten Marcusov humor a tak jej hned na to odpovedal "ak su také nádherne dievčata na Slovensku všetky tak to aby sme tam čím skôr išli koncertovať.
Ona sa začervenala a ja som tam stal ako tretie kolo u voza.Po dlhom rozprávaní a zoznamovaní na chodbe sme sa nakoniec vybrali na bowling.

Kto z vás dnes sledoval Očko kde hrali videoklip od M&M ? ❤️

Sen MMerkyWhere stories live. Discover now