55 - Epiloog

364 22 6
                                    

POV writer

Het is 10 jaar later sinds het grootste gevecht in de geschiedenis. Op het slagveld staat een kerk, waar nabestaanden hun geliefden kunnen herdenken, of hun oude koning. Pas maanden na de begrafenis van Cemal besefte Lily dat haar broer er écht niet meer was. Ze sloot zich op in haar kamer, at nauwelijks, en sliep veel. Iedere nacht had ze een nachtmerrie, steeds zag ze hetzelfde beeld: hoe Cemal stierf. Bart en haar broers waren de enige die in haar kamer mochten komen. Toen het te lang duurde sleepte Bart haar de kamer uit en zijn ze op reis gegaan. Heel Myrdia, Midist, en zelfs Bovisti doorgereisd. Uiteindelijk heeft hij Lily toen ze in Eos waren ten huwelijk gevraagd, ondanks de waarschuwingen van de Jenavanen heeft ze 'ja' gezegd. Gelijk toen het huwelijk bekend werd kwamen er rellen tussen de Kantanen en de Jenavanen. De landen waren gezworen vijanden, en door een huwelijk zou de landen zich verenigen. Ze kregen zelfs brieven van landen uit Midisti, dat ze het niet moesten doen. Maar helaas zijn ze beide koppig en gingen trouwen op een strand tussen Jenava en Kanta Tribo. David en Lily kregen ruzie, en veel koningen denken dat die ruzie niet snel wordt opgelost. Lily geeft David de schuld van Cemal's dood. Net als Dennis, beide denken dat als Entropia erbij was geweest, Cemal nog had geleefd. Bas weet natuurlijk dat dat niet zo is, maar hij laat het maar zo. Zijn jongere broer en zus moeten iemand de schuld geven, anders gaan ze zichzelf de schuld geven. Jenava heeft Entropia meerdere keren aangevallen, en zo gaat het al jaren door. Lily raakt na een paar jaar zwanger van een tweeling. Een jongetje en een meisje, Tobias en Maud. Gelijk ontstaat er chaos in beide landen. Worden zij de troonopvolgers?! Lily en Bart spreken af dat als de tweeling 18 jaar is, dat Maud de nieuwe koningin van Jenava wordt, en Tobias de chief van Kanta Tribo. Maar door de protesten, ruzies en zelfs een oorlog, gaat dat niet zo makkelijk als ze dachten.



Dit was het einde van Princess Of The Sand..! Ik wil jullie echt heel erg bedanken voor de reads, votes en de reacties! (IK HEB TROUWENS DE 4K BEREIKT YESSS DANKJEWEL!! )En het spijt me echt heel erg dat Cemal dood is, maar aan het begin toen ik dit boek schreef, had ik met mezelf afgesproken dat 1 van de hoofdpersonen zou sterven, maar ik wist zelf nog niet wie. En uiteindelijk besloot ik dat t Cemal zou worden, anders zou het niet kloppen in het 2e boek. En voor wie t nog niet doorhad, er komt een tweede deel. Het boek gaat 'Twins Of The Sand' heten. Dit is de omschrijving:

Een nieuwe generatie is aangebroken in de wereld. Oude koningen worden van de troon gestoten, vermoord, geven de troon op of worden opgesloten. Of hun kinderen stappen op de troon. En dat gebeurt ook in Jenava en Kanta Tribo. De twee verenigde landen. Al vanaf jongs af aan is afgesproken dat de tweeling de leiders worden van deze twee landen. De dochter krijgt Jenava, de zoon krijgt Kanta Tribo. Maar  dat gaat helaas niet zo makkelijk. Er ontstaan problemen, binnen de landen en buiten de landen.

Ik heb echt ongelofelijk veel zin om dit boek te schrijven, dus hopelijk vinden jullie het ook leuk! Het 1e hoofdstuk van Twins Of The Sand komt 25-3-2017 (over een week) uit op mijn profiel, dus volg me anders om de notificatie te krijgen :) Hoe dan ook: nogmaals bedankt! :D

Princess Of The Sand (Kingdom Jenava)Where stories live. Discover now