Yeni hikaye ~Ruh Eşim~

2.8K 70 5
                                    

Merhaba arkadaşlar 💕
Birazcık uzun bir ara oldu ama yeni bir hikaye ile karşınızdayım. Aslında bu kurgudan önce yazmak istediğim bambaşka bir konu vardı aklımda. Ama hep ağlamak olmaz diye düşündüm bu kez okurken herkesin yüzünde tebessüm olsun istiyorum küçükte olsa bir gülümseme istiyorum. Gülmek herkese yakışır yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin.
Sizden ayrı kaldığım bu sürede tabiki bol bol kitap okudum. Aynı zamanda Wattpad hikayelerine de göz atma fırsatım oldu. Görüyorum ki çok çirkin bakış açısıyla anlatılan olaylar var özellikle tecavüzcüsüne aşık olan karakterler,maalesef mide bulandırıcı...
Hiçbir tecavüz masum değildir!!!
İnanın şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisi kadının meta olarak görülmesi. Kadınlar obje değil bireydir!

Unutmayın ki her kadın güçlüdür!

Bu kez aşk dolu ,eğlenceli bir kurgu ile karşınızdayım. Tamam belki Sinan'ın sırrı ile birazcık göz yaşı dökebiliriz. Ama merak etmeyin Meltem ile birlik olursak herşeyin üstesinden geliriz...💗

⭐ RUH EŞİM ⭐

Merhaba ben Meltem
Anne babası ve tüm dedikoducu teyzelerle birlikte küçük bir kasabada yaşayan evlilik çağı çoktan gelmiş (annesine göre geçmekte olan) Meltem

Biliyorum biraz tuhaf ama yıldızların birleştirme gücü olduğuna inanıyorum. Nasıl mı? Düşünsenize dünyanın farklı noktasındaki birbirlerini tanımayan iki insan başlarını kaldırıp gökyüzüne baktıklarında aynı yıldızın altında buluşurlar. Aynı yıldızın altında hayaller kurarlar.

Bir efsaneye göre insanlar çok eskiden sırtlarından birbirine yapışık yaşarlarmış. Ama tanrı Zeus onlara bir hatalarından dolayı çok kızmış. Ceza olarak bu insanları ikiye ayıran Zeus aynı zamanda onların ruhlarını da ikiye bölmüş. Artık her insandan iki tane varmış.

Birbirinin eşi olmayan ama birbirinin eşi olan parçalar dünyanın her tarafına dağılmış.

Zeus insanları,yaşamları boyunca ruh eşlerini aramaları için cezalandırmış.

Derler ki! O gün bu gündür yarım kalan parçalar tamamlanmak için diğer yarılarını ararlar.

Biliyorum ki benim de bir ruh eşim var ve şu an dünyanın herhangi bir yerinde olabilir.

Belki de o da benim gibi yıldızları izliyordur. Peki neden bu yaşıma kadar karşıma çıkmadı. Yoksa tüm kasaba halkının düşündüğü gibi benim kalbimde yer alacak birisi,ruh eşim yok mu bu dünyada!

Gerçi benim için pek sorun yok. Ben ablamın yaptığı gibi mutluluğu evlilikte arayacak bir kız değilim ama insanların benim hakkımda ki düşünceleri, cümleleri gerçekten sinir bozucu olmaya başladı.

Başta annem olmak üzere tüm kasaba halkı benim evlenmem için seferber olmuş durumda. Neredeyse her gün başka bir damat adayıyla kahve içmekten bıktım artık.

Olmuyorsa olmuyordur! Zorlamanın ne önemi var ki!

Neden sürekli aynı konu konuşuluyor? Evlilik, evlilik, evlilik...

• • •

Biri hayattan diğeri hayallerinden umudunu kesmiş iki genç...

Çocukluğunun geçtiği kasabaya yıllar sonra geri dönen bir adam...

Tüm kasaba halkının evlendirmek için seferber olduğu,gelenek ve kurallarla büyümüş bir kadın...
• • •

Hiç beklemediğiniz bir anda sevdiğiniz hakkında bir sır öğrenirseniz ne yapardınız? Bu sır düşüncesi bile kötü olan, adı bile sizi korkutan bir hastalık ise....

....Birinin vücudu acılarla kıvrılır diğerinin ruhu....

*melek*

https://www.wattpad.com/386115769-ruh-eşim-tanıtım

Sonsuza Kadar Benimsin (Kitap Oldu)Where stories live. Discover now