50.)

69 5 0
                                    

Sabah kalktığımda diğerlerinin de uyanmasıyla kahvaltımızı yaptık. Sina'ya ne kadar ısrar etsem de biraz beklemem gerektiğini söyleyip durdu. Kahvaltıdan sonra çağkan amcamla ilgilenmek için gezme bahanesiyle çıktı. Sina'da halamla konuşmak için çıktı. Angelina'da kızı jessica'yı hazırladı kendi de hazırlanıp benimde hazırlanmamı söyledi. Nereye gidiyoruz diye sorduğumda gülümseyerek:"moda evime gidiyoruz,umarım seversin ve çalışmayı kabul edersin" diyerek yanağımdan makas aldı. Çok cana yakın ve yardımseverdi. Artık iyi insanlarla karşılaşıyordum ve şans yüzüme gülmeye başlamıştı. Daha da önemlisi her adım attığımda bir sonraki adımın ne olacağını merak eder olmuştum.

Angelina,jessica ve ben angelina'nın bmw marka siyah spor arabasıyla yola koyulduk. Geldiğimizde "ben şok" vaziyette kalakalmıştım. 2 katlı pembe ve beyaz renklerin hakim olduğu malikane'yi seyre dalmışken,angelina'nın sesiyle kendime geldim "işte jesslina moda evi kariyerimin zirvesi nasıl buldun nisan?" Kafamı hayranlığımı belli edercesine iki yana salladım ve "tek kelimeyle harika,bayıldım ve seninle çalışmayı gerçekten çok istiyorum" dediğimde gülümsemesi daha da yayıldı ve tokalaşmak için elini uzatarak "o zaman yeni işin hayırlı olsun nisan" dediğinde bende elimi boşta bırakmadım. İçeri girdiğimizde ilerledikçe ara ara sağımızda ve solumuzda cansız mankenler muhteşem elbiseleriyle göz kamaştırıyordu. Birden kendimi birbirinden güzel kıyafetler tasarlarken hayal ettim. Halam için gelmiştim oysa ki bu yolculukla hayallerime de kavuşacak olmayı da düşündükçe içim içime sığmıyordu.

Angelina'nın odasındaydık. Dışardaki sekreter'i arayıp bize 2 kahve,jessica'yada çilekli süt istemişti. (Anlaşılan angelina kahve tiryakisi gibi birşeydi geliyoruz gidiyoruz kahve içim dışım kahve olmuştu,ama ne yalan söyleyeyim hoş sohbetti.)

Angelina kahveler geldikten sonra aklına birşey gelmiş gibi bana bir öneride bulundu:"nisan halan'ın adı ve soyadı ne,resmi var mı elinde?" Bunu neden sorduğunu anlamamıştım nedenini sorduğumda çevresinin geniş olduğunu tesadüfen karşılaşmalarımız ve tanışmamızı sağlayabileceğini söylediğinde böylesinin daha iyi olacağını düşünerek kabul ettim. Angelina'yla kadın kadına konuşmaları kesinlikle olayı lehime çevirebilirdi.

KIŞ GÜNEŞİ Masalım #Wattys2017Where stories live. Discover now