BYÖ-5- Cinsiyet

566K 22.2K 35.5K
                                    

Merhabaaalar. Uzun zamandır bir türlü bitiremediğim bölümü sonunda bitirebilmiş olmanın verdiği onur ve gururla buradayım. Devam ettiğim hikayem Sahte Güz'e de haftaya yeni bölüm gelecek inşallah. Kalemimi özlediğini söyleyenleri o hikayeme bekliyorum. Benimle Yan bitmiş bir hikaye olduğu için sık sık özel bölüm paylaşamayacağımı söylemiştim zaten. 


Bu arada wattpad dışındaki hesaplarıma yorum olarak 'yeni bölüm' falan yazmanız kötü bir görüntü oluşturuyor çünkü ben sevdiğim biriyle güzel bir sözle paylaşmışım o fotoğrafı ve 'Yeni bölüm' diye yorum geliyor bence hoş değil. Dediğim gibi özelden yada wattpad den yazar mısınız öyle şeyleri? 


Bir de daha wattpad de bir gönderi paylaşmıştım ve sizce kız mı olacak, erkek mi olacak diye sormuştum. Erkek diyenler kız çıkarsa profil resmini 'Bokta çıkabilir' diyen salatalıklı çocuğun resmini koyacaktı, kız diyenler erkek çıkarsa profil resmine onu koyacaktı. O gönderiye yorum yapanlar sözünüzü tutun sdjhfgkfg


İyi okumalaaar :

-------------

"Ayaz koş!"


Yorganın altına saklandıktan sonra çığlık atmaya devam ettim. "Koş ölüyorum koş!"


"Ne oldu?" diye bağıran Ayaz'ın sesinden sonra birkaç düşüş sesi geldiğinde gülerek yorganı üstümden çekip  gelişini bekledim. Kapıdan da düşerek girdikten sonra ayağa kalkıp korkuyla "Ne oldu lan?" diye bağırdığında gülüşümü durdurmaya çalıştım.


"Ayaz beni kurtarayım derken sen ölüyordun. Koş dedim sürünerek geldin."


Kaşlarını çattıktan sonra yatağın ucuna oturarak nefesini dışarı üfledi. "Doğuruyorsun sandım."


Kaşlarım kalkarken tekrar güldüm. "Dördüncü ayda?"


Yaramaz bir şekilde sırıttıktan sonra kendini gösterdi. Dağınık saçlarının ön tarafı alnına doğru yaslanmıştı. Yaşından daha küçük göstermesini sağlayan bu halini izlerken bir duble süt içilirdi. Tamam içki içemiyordum doğurana kadar ama bu anı kutsallaştırmalıydım. "O benim çocuğum. Dokuz ay beklemeye de söz dinlemeye de ihtiyacı yok. Çıkmak isterse çıkar."


"19 yıllık hayatımdaki tecrübelerimin öğrettiği bir şey varsa o da anne terliğidir. Yani bu çocuk senin çocuğun diye istediği her şeyi yapamaz, benim sözümü dinleyecek."


Dudaklarını birbirine bastırdıktan sonra omuz silkti. "Gizli gizli istediğini yaptırırım, sonra da suçu üstüme alırım."


Geniş bir şekilde sırıttım. "Aslancık terliğim de bulunmakta."


Elini uzatıp karnıma yasladı. "Onurlu bir savaş verdim bebeğim ama kaybettim." Gülerek elinden tuttuktan sonra kendime çektim ve sarıldım. Bu aralar günlük iki tuvalet bir yemek molası dışında yanımdan ayrılmasına izin vermeyesim geliyordu. Ayaz'ın dehşetlendiği kısım, izin verdiğim molaların da en fazla üç dakika sürebilecek olmasıydı. 


Bana sımsıkı sarılırken "Sen neye çığlık atmıştın?" dediğinde yutkunduktan sonra kollarımı Ayaz'dan çektim. Yüzünü buruşturduktan sonra "Gerekeni yapıyorum." deyip kulaklarını kapattı ve ben tekrar çığlık attım. "Yerde böcek var!"

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 07, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Benimle Yan ÖzelHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin