Sen Či Nočná Mora?

410 38 5
                                    

,,Hm... Asi si už nespomeniem" Zamyslel sa a sledoval moje čokoládové oči. Vydýchla som si. Moje telo, ktoré do teraz stálo kŕčovito pred ním sa konečne uvoľnilo.,,Môžem ísť? Prosím?" Zahryzla som si do pery.,,Ok.. Ale pôjdem tam s tebou.. Aby si neušla.. Alebo nevyviedla nejakú hlúposť.". Vraj hlúposť.. Čo by som už len tak mohla urobiť? Vyšli sme von. Vzduch bol chladnejší, ale nevadil mi. Bol čerstvý. Pozrela som na oblohu. Pri chate žiadne stromy neboli, takže som mala krásny výhľad na oblohu posiatu hviezdami a výrazne žiariaci mesiac.,,Je to nádherné" Šepol mi Darius do ucha a objal ma okolo pása. Bola som jeho činom prekvapená.

,,Ja.. Viem" Usmiala som sa.,,Seline je tvoja sestra, že áno?" Zavrčal mi do ucha. Jeho hlas sa tak rýchlo zmenil. Zalapala som po dychu a snažila sa od neho dostať preč. Chladne sa mi zasmial pri uchu.,,Nie.. Pusť ma!.. Nieje.. Nieje to moja sestra.. Nieje.. Sľubujem!" Zakričala som. Zavrčal. Bolo mu jedno, že hovorím opak.. Vedel pravdu.. Vedel, že je to ona.. Silno som privrela oči, keď jeho tesákmi prešiel po mojom krku.,,Nie. Nieje to moja sestra.. Nerob to.. Prosím!" Zamrnčala som, no nepočúval ma.,,Ale ja viem, že je.. Megan Moonlight" Zavrčal.. Priezvisko som mu ani nepovedala.. Tak ako?... Jeho tesákmi sa mi bolestne predral pod kožu a ja som sa s krikom zobudila. Počkať.. Ono to bolo celé len sen? Obzrela som sa. Sedela som na posteli v komore.. Bola som celá zadýchaná a spotená.,,Bol to len sen.. Len sen.. Kľud" Hodila som sa späť do perín. Takže ja som vtedy zaspala... Snažila som sa to predýchať a strach postupne mizol, no v tom sa otvorili dvere od komory a Darius mi sem zapol svetlo. Znova som si sadla a cúvla ďalej od neho.. Po tom sne som sa ho bála.

,,Zlý sen hm?" Vyliezol si ku mne na posteľ a zatvoril dvere. Bože.. Toto bola moc malá miestnosť.. A keď tu sme iba.. My.. Je to... Wow..,,Áno.." Zahryzla som si do pery a pozrela na periny.,,Kto nieje tvoja sestra?" Prižmúril na mňa oči. Zarazila som sa. Srdce mi začalo biť ako splašené. Zamračil sa ešte viac.. Asi počul môj tep.,,Máš sestru? Nicole hovorila, že si jedináčik".. Bože.. Čo mu poviem... Čo mu poviem?,,Ja.. Nemám... Ale... Mala som.." Zahryzla som si do pery.. Pôjdem mierne do pravdy a otočím cestou k priamej lži..,,A.. Čo sa s ňou stalo.. Prečo si zo spánku kričala, že nieje tvoja sestra?" Zdvihol obočie.,,Ona. Bola moja nevlastná sestra.. Mama si ju adoptovala.. Ujala sa jej.. Všetci ju vždy mali radšej než mňa.. No a mne to išlo na nervy.. Neznášala som ju.. Vlastne ani ona mňa.. No a... Ten sen" Povzdychla som si. Cítila som, že som momentálne dosť presvedčivá klamárka.,,Tvoje srdce.. Vyšlo z pravidelného rytmu.. Čo mi tajíš?" Naklonil sa k mojej tvári. Zatajila som dych.,,Nič.. Ja.. Ehm.. Aj keby niečo! Nič ti hovoriť nemusím! Je to moja vec a ty si.. No ty! Tak sa staraj o seba!" Zavrčala som naňho.,,Staral by som sa.. Ale momentálne mám na krku osobu, ktorú neznášam a zhodou okolností si to ty.. Takže som zvedavý.." Uškrnul som sa.,,No... Ja teba tiež neznášam a preto nevidím jediný dôvod prečo by som sa ti mala spovedať.. Si upír do pekla!" Zavrčala som. Zamračil sa.,,Fajn.. Ako chceš.." Zavrčal. Postavil sa a odišiel z komory. Zostala som sama. Vydýchla som si. Nič sa ďalej nepýtal.. No... Vie kedy klamem..a to je zlé, pretože už teraz som si riadne zavarila.. Bože..

Ľahla som si späť.. Tentokrát už asi bez toho mesiaca nezaspím.. Nechápem ako som vôbec mohla vtedy, no aj tak.. Nepôjdem von, lebo sa náhodou stane ešte to, čo v tom sne.. Je pravda, že len čarodejnice z rodiny nejak zvláštne volá mesiac a na nás zvláštne pôsobí.. Sme k nemu priťahovaný. Ľahla som si a sledovala som strop.. Cítim sa tu ako väzeň už teraz.
.
.
.
Na ďalší deň išli kúpiť normálne ľudské jedlo, kým som tu ja a Darius ostali sami. Netrpezlivo da prechádzal po obývačke sem a tam..,,Čo sa deje?" Spýtala som sa. Vražedne po mne pozrel.,,Radšej buď ticho.. Snažím sa nevšímať si teba a pach tvojej krvi" Zavrčal na mňa.. Ou.. Niekto nám tu je hladný..
.
.
.
Upíri mi spravili jesť a išli na lov. Zostala som sama. Nicole varí vážne dobre.. Snáď si niečo v tom lese nájdu, lebo už ma vážne nebaví počúvať ako sa Darius sťažuje na to, že nemá krv. Vrátili sa domov. Všetci s dobrou náladou a dokonca sa aj smiali. Prekvapene som ich sledovala.,,Ahoj Meg.. Ideš si kuknúť nejaký romantický film? S bratom a Vincom chceme pozerať" Vyprskla som do smiechu.,,Bratom?" Zdvihla som na Dariusa obočie.,,Ona ma núti" Odvrkol mi a ja som sa musela uškrnúť..,,Tak poď" Povedala.. Išla som. Telku som s ňou už pár krát pozerala, no predtým.. V mojom meste to nebolo. Tak som chcela ísť.. Pozeranie telky ma začalo baviť.. A tak sme si všetci pozerali pokojne film.. Keď nastal večer išli sme spať.. Darius v jeho veľkej izbe a ja v komore.. To je katastrofa. Asi sa budem musieť naučiť zaspávať bez toho, aby som každú noc videla mesiac.. Nechcem, aby ma odhalil.. V tom sne to bolo až moc reálne..

MoonlightTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon