Idem Si Po Teba, Darius

351 34 9
                                    

So Seline som sa rozlúčila.,,Chcem si to s ním vybaviť sama" Pousmiala som sa.,,Fajn.. Ja ti zatiaľ zistím, kde nájdeš jeho sestru a potom pôjdeme k tvojej mame.." Uškrnula sa. Len som prikývla a zmizla som. Objavila som sa v chate.. Teda skôr pod ňou v mojej komore. Sem som nechcela. Zavrčala som a vyšla som z nej.,,Darius!" Zakričala som a on bol zrazu predomnou. Pozeral na mňa takým radostným pohľadom. Nútilo ma to mračiť sa. "Megan." Vydýchol prekvapene. ,,Ahoj zlatí" Zachechtla som sa.,,Bože.. Nechápem ako som ťa mohla milovať" Obzrela som si ho. ,,Nieje na tebe nič zaujímavé.. Nič" Prešla som okolo neho. "Akoby na tebe bolo niečo zaujímavé. Čarodejnica, ktorá nevie čarovať." Odfrkol si. Zdvihla som obočie.,,Seline ma blokla" Odfrkla som si.,,No neboj.. Teraz ti ukážem ako čarujem" Namierila som naňho rukou.,,Hm.. Chceš sa preletieť?" Zachechtla som sa.,,Alebo vymyslím, niečo originálnejšie" Zamyslela som sa.

Bleskovo prišiel ku mne a ruky mi chytil za chrbtom. Moju hruď mal na tej svojej. "Si tak bezcitná a stále tak nádherná.." Tváre sme mali od seba iba niekoľko centimetrov. Vyvalila som oči.,,Ty mi tak už nepripadáš" Zavrčala som.,,Pusť mi ruky!" Trhla som sa od neho. "Nie. Je mi fuk, že ma nemiluješ. Ty si ma do toho dostala a rovnako aj vytiahneš." Zavrčal. Držal ma pevnejšie a pobozkal. Nespolupracovala som. Nemohla som... Len som sa snažila brániť a trhať sa od neho ďalej. Ale veď ja môžem použiť mágiu... Oprel si čelo o to moje. "Tak veľmi ma to mrzí. Nič z toho sa ti nemalo stať." Zašepkal potichu. Zavrčala som a odhodila ho mágiou od seba. Pery som si utrela rukou.,,Za to zaplatíš idiot!" "Tak si pošlúž! Už nemôžeš urobiť nič, čím by si mi ublížila!" Zakričal. Chladne som sa zasmiala.,,Ver, že môžem.. Si len obyčajné zviera! Monštrum.. Nezaslúžiš si žiť.. Nie na tomto svete medzi normálnymi ľuďmi.. Si vrah! Bezcitný a krutý.. Konečne zaplatíš za svoje hriechy"

Zasmial sa. "Ty si vari iná?! Si ešte horšia! Ja bezdôvodne nezabíjam! Ty áno!" ,,Nezabíjaš?" Zasmiala som sa.,,A prečo si chcel mňa, Hm?" "Teba som nechcel nikdy zabiť."... Trpko som sa zasmiala.,,Nie.. Ani v deň keď si ma stretol.. Ani tie potom? Alebo v lese.. Keď si sa zo mňa napil" Zdvihla som obočie. "A zabil som ťa?! Nie! Som upír, ktorý sa živí krvou! Krvou!"... Pretočila som očami.,,Fajn.. Už sklapni.. Lezieš mi na nervy" Namierila som naňho rukou a zdvihla ho do vzduchu..,,Ako to Seline povedala v deň kedy ma zmenila? Zlámem ti kosti a nakoniec odtrhnem hlavu?" Zamyslela som sa. "Rob čo chceš. Chcem ale jedno, keby si niekedy získala svoje city späť a stále si ma milovala... Ak si aj vtedy neklamala... Neobviňuj sa."

Zamyslene som sklonila pohľad a očami behala po miestnosti..,,Neboj.. City už nezískam" Pozrela som naňho. "Potom je tvoj život na nič." ,,Nič o mojom živote nevieš!" Hodila som ho do steny. Zavrčal. Čo teraz s ním?... "Tak na čo čakáš? Zabi ma. Alebo to nedokážeš? Aj keď nemáš city, stále si na nič." Odfrkol si. Podišla som k nemu a kľakla si na zem.,,Mám lepší spôsob.. Počuj.. Zlomila som ti srdce, že?" Pozrela som mu do očí. Uhol pohľadom. ,,Tak to urobím znova" Ruku som mu položila na srdce. Zatvorila som oči.

DARIUS

Pozrel som na ňu. Aspoň bude to posledné, čo uvidím. Pomocou jej mágie mi začala lámať srdce. Zakričal som od bolesti a zaťal päste. Bol to pomalý a bolestivý proces, no niečo ju prerušilo.. Vyzeralo, že ju pichlo pri srdci a prerušilo to jej mágiu vedenú ku mme. So zamurčaním sa oprela o stenu vedľa mňa a snažila sa dýchať. Nezabila ma. Iba mučila. Zhlboka som dýchal, no stále sa nemohol nadýchnuť. Keď ju bolesť prešla pozrela na mňa. Zavrčala.,,Nezabijem ťa" Zatvoril som oči. ,,Hneď.." Dodala. Nemohol som sa ani pohnúť. ,,Čo môže byť horšie" Naklonila sa k mojej tvári.,,Aby si si nabudúce zapamätal, že moje bozky.. Bolia" Zašepkala a pobozkala ma. Zas pomocou mágie mi spôsobila, aby to pálilo a bolelo. Nevládal som sa od nej ani odtiahnuť. Iba som tú bolesť pretrpel.

Po chvíli sa odtiahla.. Zas ju pichlo pri srdci.. Zavrčala.,,Zdá sa, že stará Megan nechce, aby sa ti niečo stalo.. Pretože moje srdce protestuje" Pretočila očami. Zhlboka som sa nádychol. Bolesť. To som cítil. ,,Čakala som, že s tebou bude väčšia sranda.. Takto je to nuda" Oprela sa o stenu vedľa mňa. "A čo si čakala? Že si zahráme stolné hry?" Pretočil som očami. ,,Že budeš niečo hovoriť.. Tie tvoje klasické bláboli.. Vieš.. Ako to býva v tých akčných filmoch, čo som pozerala s Nicole" Usmiala sa. "Mám ti povedať, že tvoj úsmev je to najkrajšie, čo som kedy videl? Že milujem tvoje oči? Alebo že ma aj v takejto chvíli teší tvoja spoločnosť? Čo chceš dofrasa počuť?!"

MEGAN

,,Jeeej.. Teší ťa moja spoločnosť.. To je milé.... Ale to nieje to, čo som chcela počuť.. Takto mi akurát dokazuješ, aký veľký slaboch si.. Teba sa neoplatí zabiť.. Ani mučiť" Postavila som sa.,,Tebe stačí, keď sa k tebe už nikdy ani nepriblížim.. A predsa o mne budeš všade počuť.. To ti dokáže oveľa viac ublížiť... To len moja sestra nechápala" Pretočila som očami. "Možno som ťa mal zabiť, keď mi to Nicole navrhla. Obom by nám bolo lepšie." Povedal. ,,Možno.. Asi si bol príliš slabý.. To však už teraz neodčiníš" Uškrnula som sa.,,Navždy, zbohom" Chcela som sa teleportovať. Z posledných síl sa postavil a chytil ma za ruku. "Nie..." Zašepkal mi do ucha a priložil dýku ku krku. Stuhla som.,,Čo robíš" Nadýchla som sa. Dýka bola až príliš blízko.. Nemôžem robiť moc prudké pohyby. "Mrzí ma to, Megan." Pobozkal ma na spánok a potiahol nožom.

Ďakujem SweetBlueMbj..😍.. Už to je toľko krát, že to už ani nemusím opakovať.. Ako aj vopred ďakujem za následne napísané 3 časti 😅 😅 😅.. Pretože vážne sa mi to nechce písať stále to isté... Bolo by to už na nervy asi pre každého 😂😂.. Neber to v zlom 💜💙💜💙.

MoonlightWhere stories live. Discover now