Budeš Ako Ja! Budeš Bezcitná!

386 33 5
                                    

Snažil sa dostať od mojej sestry. "Megan..." Pozeral na mňa tak zamilovane. "Nerob to... Radšej nech zabije mňa... Nedovolím, aby z teba spravila....." Nedokončil, pretože ho moja sestra hodila do stromu. ,,Darius!" Hneď som k nemu pribehla.. Zdalo sa mi ako večnosť, čo som ho nevidela.,,Och.. Len sa rozohrievam" Zachytila ma nejaká neviditeľná mágia a ťahala ma k Seline. Zamračila som sa na ňu.,,Môžem ho zabiť.. Ak ich nezabiješ" Uškrnula sa na mňa.,,Prosím nie.. Nerob to.. Oni za nič nemôžu" Pozrela som jej do očí.,,Však práve.. Budeš temná.. Ako ja.. Zabiješ nevinných" Zachechtla sa.,,Ja.." Pozrela som na Dariusa. Sklonila som hlavu. Nechcem byť bez neho... Otočila som sa ku táborisku s niekoľkými ľuďmi a namierila naň ruku. Nadýchla som sa. "Megan..." Ozval sa Darius hlasom plný bolesti. Strašne ma bolelo srdce... Najmä keď viem, že bude zo mňa každý sklamaný..,,Nedokážem to" Padla som na kolená.,,Ok" Seline zdvihla pomocou mágie Dariusa do vzduchu.,,Začnem mu lámať končatiny.. A potom mu odtrhnem hlavu" Uškrnula sa na mňa..,,Ale ty... Sa na to budeš pozerať" Surovo ma druhou rukou zdvihla zo zeme a ja som uslzene sledovala Dariusa vo vzduchu. Už teraz som si predstavovala ako mu to všetko spraví. On sa na mňa len usmial. Vyzeral tak zmierený s osudom a s tým, čo bude teraz.. A to ma ničilo ešte viac.

Nemohla som.. Slzy mi začali tiecť po tvári.,,Nie.. Prosím... Urobím to.. Urobím to.. Len mu neublíž" Tak to bolelo. "Nie, Megan." Zakričal. Plakala som ešte viac.,,Pusť ho.." Vzlykla som. Spravila, ako som povedala. Tvrdo dopadol na zem. ,,Prepáč Darius.. Nedokážem to" Otočila som sa ku táborisku. Nadýchla som sa. Namierila som ruku na to miesto. V hlave som si predstavovala, čo chcem spraviť.. Zatvorila som oči, nech to nemusím vidieť. V mojej mysli sa konáre stromov vynorili spod zeme a niekoľko ľudí to brutálne zavraždilo.. Rozpolilo alebo už prebodlo.. Aj viacerých naraz.. Iných to uškrtilo.. Skončili všetci mŕtvy.. V mysli to nebolo tak hrozné, ako v skutočnosti.. Skôr ako animák.. No keď som otvorila oči.. Všade bola krvavá spúšť a všetci boli mŕtvy a tie ich bezduché bolestné mŕtve pohľady.. Pichlo ma pri srdci. Šokovane som na to pozerala.. Toto som spravila ja.... Darius zatvoril oči. "Nemala si to spraviť. Nemala... Teraz si ako ona. Ako si mohla?!"... Jeho slová boleli.. Tak moc..,,Nemohla som.. Nemohla som.." Padla som na kolená.. Vyčíta mi to.. Už ma nikdy nebude mať rád.,,Nemohla som sledovať ako umiera niekto koho milujem! To nepochopíš!" Skríkla som naňho.,,Neboj.. Už bude len dobre... Za chvíľu už nebudeš mať ani tie blbé pocity" Pohladila ma po chrbte Seline.

"Prečo si jej to spravila?! Prečo?! Zničila si jej život! Zničila si všetko!" Povedal bezmocne Darius smerom k Seline. ,,Pomohla som jej.. Bude bezcitná.. Nebude ju trápiť nejaká úbohá láska k tebe.. Nebude ju trápiť nič.. Zabije teba.. Tvojich príbuzných. Každého koho sa jej zachce a nakoniec sa vráti domov a zabije aj kráľovnú.. Totiž.. Vlastnú mamu" Zachechtla sa.,,Bude ako ja.. Som úžasná" So smiechom si povzdychla.,,No a Megan.. Prepáč za to s Dariusom.. No za chvíľu ti na ňom aj tak nebude záležať.." Poklopala mi po hlave.. Cítila som sa tak slabá.. Len som plakala na zemi k obom otočená chrbtom.. Tak aj tak zomrie.. Ja som to spravila preňho.. A teraz.. Bože.. Veď mi to hovorila.. Ale.. Nemôžem.. Nemôžem jednoducho uveriť, že by som dokázala byť ako ona.. Zabiť všetkých bez štipky citu. "Tak nás nechaj osamote! Keď ma aj tak zabije, môže ti to byť jedno, či tu budeš." Zakričal. ,,Nechám.. Ale teraz? Ešte by si ju zabil teraz v jej naslabšej chvíli.." Odfrkla si. Možno by mal.. Ak mám byť ako ona... "To by som jej nikdy neurobil."

,,Fajn.. Môžeš sa s ňou rozlúčiť" Zmizla. Začala som sa triasť.. Nejakým spôsobom ma upokojovalo, že pri mne Seline bola.. Pretože teraz príde ku mne Darius a bude mi všetko vyčítať.. Prečo som to spravila.. Nemala som to robiť.. Pozri ako to dopadlo... A podobne.. To ma ničilo.. Prišiel ku mne a kľakol si. Pevne ma objal. "Tak veľmi si mi chýbala." Zamrmlal. Vzlykla som.,,Aj tak ma už nikdy neuvidíš.. Nie mňa" Bolestne som povedala. Otočil moju tvár k sebe. "Aj tak ťa budem milovať." Zašepkal a pobozkal ma. Bola som prekvapená. Toto som nečakala. Šokovane som ho sledovala. Aj napriek tomu všetkému som mierne spolupracovala. Bolesť mi viac nedovoľovala.,,Miluješ ma?" Opýtala som sa, keď sme sa odtiahli. "Áno." Oprel si čelo o to moje. "Mala si nechať zomrieť mňa. Kľudne by som za teba svoj život dal." ,,Ale.. To nedokážem.. Čo by si robil v mojej situácii ty?" Vzlykla som. Pousmial sa. "Spravil by som všetko, len aby si bola v bezpečí." ,,Vidíš.. Je to obojstranné" Smrkla som.. Povzdychol si. "Nechcem ťa stratiť. Nemôžem."

,,Je mi ľúto.. Čas vypršal.. Dúfam, že ste si všetko povedali.. Poď Megan" Podišla ku mne Seline, ktorá sa tu zas objavila z čista jasna. Postavila ma a ťahala od Dariusa. Natiahla som k nemu ruku. Chytil mi ju.,,Nikam ju nevezmeš" Povedal tvrdo a navzájom sme si hľadeli do očí. ,,Už sa stalo.. A za to ako si tvrdohlavý vám ani nedovolím.. Rozlúčku" Uškrnula sa a už sme zmizli.. Iba jedno moje slovo zostalo po mne vo vetre.'Nie'..... Skončili sme u nej doma.,,Tak.. Nemienim tu počúvať tvoj nárek za tou pijavicou" Odfrkla si a namierila na mňa rukou. Posledné, čo si pamätám, bolo ako ma gravitácia volala a môj pohľad sa naklonil. Následne sa mi pred očami všetko začiernilo a dopadla som.

MoonlightTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang