Temná Príťažlivosť

466 33 4
                                    

DARIUS

Došiel som za sestrou a Vincom, ktorých som podľa pachu našiel pri vodopáde.,,Nicole.. Môžem s tebou hovoriť?" Spýtal som sa. Prikývla a išla somnou obďaleč Vinca.,,Áno?" Zdvihla obočie.,,Dala si Megan druhú šancu.. Nemôžeš byť na ňu večne naštvaná.. Takže.. Ti chcem povedať, že ju to ničí a je jej ti ľúto.. Odchádzam s ňou zajtra na jeden voľný deň, aby som jej trošku pomohol. Zaslúži si nový začiatok" Povedal som v rýchlosti.,,Čože?" Prekvapene na mňa pozrela.,,Skamarátili sme sa. Začíname znova a tým pádom si vyslovene nežiadam, aby si mala niečo proti alebo sa jej vyhrážala.. Bola to tvoja kamarátka.. Nič tak hrozné ti nespravila.." Pokrútil som hlavou. Vyzerala, že sa zamyslela.,,Tak sa nad sebou zamysli a nebuď taká bezcitná suka.. Vždy si bola lepšia ako ja.. Tak prečo sa teraz hráš na mňa?" Zdvihol som obočie.,,Čo?" Zamračila sa na mňa.,,To ty sa práveže hráš na mňa" Založila si ruky.,,Hm.. Tak sa zdá, že sme si vymenili role.. No a teraz prosím.. Mysli aj na ňu a na jej nové šance.." Objal som ju.,,Mám ťa rád sestrička" Zamrmlal som. Pustili sme sa. Ona sa na mňa usmiala.,,Budem o tom rozmýšľať".. To je moja sestra.. V podstate som ju už presvedčil, no ona sama si to neprizná. Nikdy si neprizná chybu alebo ani to, či by jej dala šancu. Vždy povie "zvážim". No ja som ju už prekukol.. Ona si je istá.,,Ďakujem" Dal som jej bozk na líce a svojou rýchlosťou som sa vrátil do chaty a následne zišiel pod ňu a vyhľadal Megan. Bola v komore, ktorá je v mojej izbe. Sadol som si k nej a zatvoril som..

,,No.. Hovoril som s mojou sestrou" Začal som. Hneď sa vystrela a sadla si oproti mne. Jej tep sa zvýšil..,,Vraj.. Súhlasí, že by to šlo.. A máme dokonca schválené zajtra odísť" Uškrnul som sa. Nadšene sa usmiala a hodila sa mi okolo krku. Zasmial som sa a objal ju. Takto sme sa rozprávali o rôznych blbostiach do večera, keď som už musel ísť.,,Ráno ťa zobudím" Usmial som sa na ňu a išiel do svojej izby. Tam som si ľahol.. Som rád, že som jej dal šancu.. Nikdy by som nepovedal, že budem mať niekoho okrem rodiny, s kým budem dobre vychádzať.. No asi to nebolo len o mne.. Aj ja som mal dávať šancu ostatným.. Niekedy sa to vyplatí.. Ako v tomto prípade. Na ďalší deň ráno som sa zobudil a keď som sa už osprchoval aj prichystal došiel som potichu k Megan do komory.. Ešte spala. Usmial som sa a potichu vošiel dnu. Sadol som si na jej posteľ a zatvoril som dvere.,,Vstávať.. Dobré ránko" Zašepkal som. Zamrnčala a zakryla sa až po uši.. Potichu som sa zasmial.,,No tak.. Vstávaj.." Povedal som hlasnejšie.,,Choď preč" Zamrmlala. Pretočil som očami.,,To sa nestane." Potiahol som ju za nohy k sebe. Odokryl z nej celú perinu.. Mala na sebe len nočnú košeľu. Bolo to sexy.. Ehm.. Kam sa uberajú moje myšlienky? Potlačil som ju, aby si ľahla na chrbát a ja som si sadol obkročmo na ňu. Prekvapene na mňa pozerala.,,Pustil si mi sem chlad!" Zavrčala. Uchechtol som sa.,,A to je len začiatok" Zašepkal som jej do ucha a ona sa zachvela.. Ani sa nenazdala a bol som pri nej tak blízko.. Je tak krehká.. Citlivá..,,Chcem ešte spať" Vystrela ku mne jej obe ruky, aby ma od seba odtlačila, tak ako prvý krát v tom lese. Uškrnul som sa, chytil som jej ich a zatlačil k posteli. Vzdychla.

,,Vyjdeš dobrovoľne alebo ti mám pomôcť?" Oblízal som si pery. Jej tep sa zvýšil.. Len na mňa pozerala neschopná nič urobiť a dokonca nepovedala ani slovo. Jej strach som mal tak rád. Všeobecne.. Mal som rád, keď sa ma niekto bál.. Aj keď už nechcem, aby sa ma bála, niečo v tom ma aj tak teší.. Naklonil som sa k jej krku a nosom jej prešiel po žile.. Lákalo ma zahryznúť sa, no už som jej nechcel ublížiť.. Aj keď by som mohol tak ľahko.,,D-Darius" Zakoktala sa.,,Pššt" Zastrčil som jej vlasy za ucho. Pozrel som do jej očí. Má ich tak tmavé.,,Vstávaj.. Pôjdeme sa najesť a vyrážame" Žmurkol som na ňu. Odtiahol som sa a pustil ju.,,Do hodiny vyrážame.. Tak nech si pripravená" Povedal som predtým, než som zmizol.. Musel som rýchlo vypadnúť a odísť, inak by som sa neovládol pri jej krvi. Vonia tak úžasne.. Ani čarodejnice, ktoré som mal predtým nechutili tak dobre ako ona.. Musel som sa strašne ovládať.. Každá jej blízkosť vo mne vyvolá túžbu po jej krvi.. To dievča má jediné šťastie.. Dokážem sa ovládať.. Aj keď.. Odtiaľ potiaľ. Išiel som jej pripraviť raňajky.

MEGAN

Zostala som v šoku ležať na posteli a hľadieť do stropu.. Bože.. To bol ale budíček.. Srdce mi bilo ako splašené.. To si snáď ani neuvedomuje ako na mňa pôsobí? Každý jeho dotyk, tá blízkosť.. Bože.. Však vyzerá ako Boh.. Nemôžem si pomôcť je dokonalý.. Aj keď nechcem.. Priťahuje ma.. Už to nemôžem tajiť ani pred sebou.. A mám na ňom rada všetko.. Nemôžem tomu uveriť ale aj jeho "zlú povahu". Čiže som zostala riadne prebudená po tejto horúcej sprche, ktorá zaliala moje telo.. Mám rada ako sa zmenil.. No mala som ho rada aj predtým, aj keď si to nechcem priznať. Asi je to predsa pravda.. A temnota jednoducho všeobecne priťahuje.. Pretože on je temnota.. A to ma neskutočne priťahuje.. Je nebezpečenstvo.. Je vlastne všetko, čoho sa chceš zbaviť a predsa to potrebuješ.. Musela som sa spamätať.. V priebehu hodiny som bola osprchovaná, prezlečená a aj najedená. S Dariusom sme vyšli do lesa.,,No.. Kam nás to plánuješ zobrať?" Spýtala som sa s úsmevom.,,To je prekvapenie" Uškrnul sa na mňa.,,No.. Tak dobre.. No" Mykla som plecom. Nastalo trápne ticho.. "Hm... Niečo mi o sebe povedz." Pozrel na mňa. ,,Nerada o sebe hovorím.. Môžeš ty" Nepotrebujem pokaziť výlet mojim životom.. Aj keď sme začali znova.. Tohto sa bojím.. Dostala som druhú šancu no za zatajovanie tohto by som tretiu nedostala.. Tri šance sú už aj tak vždy priveľa.. "Tak sa pýtaj... Ani ja veľmi rád o sebe nerozprávam." ,,Tak..preskočme radšej túto tému.. Keď o sebe ani jeden z nás rád nehovorí" Zasmiala som sa. Zasmial sa. "A o čom sa chceš rozprávať? Rád by som ťa spoznal, no bez komunikácie to nejde."

,,Nemusíš.. Ma spoznať" Mykla som plecom. "Myslel som, že sme začali odznova.." Zamrmlal.
,,Ja viem. Ale.. Nechcem to pokaziť" Zahryzla som si do pery. Už teraz som toho povedala veľa.

MoonlightWhere stories live. Discover now