36

1.9K 54 1
                                    

Pov Annick

"Waarom moest ze weg?" Vraagt Louis verbaasd en kijk achter zich naar zijn vriendin. "Geen idee," zeg ik en pak mijn telefoon. Ik ga naar twitter en zie gelijk een tweet van Microsoft: "There are technical difficulties with the server. We are trying to fix it. We are sorry. JV," lees ik voor. "Watte?" Vraagt Watse. "Storing bij Microsoft," zeg ik. "Okay. Leuk. Wat is JV?" Vraagt Menno. "Wie," verbeter ik hem, "Julia Versteegh." "Wat heeft zij er nou weer mee te maken?" Vraagt Martijn. "Ze werkt daar," zeg ik tegelijk met Louis. "Nu al?" Vraagt hij. "Ja," zeg ik. "Maar fijn, hele avond onbereikbaar," zucht Louis.

"Nou nou," zeg ik. "Nu heb je pech. Geen spannende avond," lacht RJ. "Flikker op man," zegt Louis gelijk. "We zien huis wel dat in Juul dr nek twee zuigzoenen staan en bij jou ook één," lach ik. "Dus?" Vraagt hij en zijn wangen kleuren rood. "Hoe ver zijn jullie al gegaan?" Vraagt Tijn. "Jezus man," zegt hij beschamend. Tot de douche, verder niet. Verder kunnen ze ook niet komen, want er staat een muur voor. Ik lach om mijn eigen woorden. "Okay dit was eng," zegt Watse lachend. Ik leg mijn hand voor mijn mond en schud lachend mijn hoofd. Nu lach ik nog binnensmonds. "Wat is er nu weer?" Vraagt Martijn. Ik proest het uit en begin keihard te lachen. Geen idee waarom, maar o my god. "Annick nokken!" Roept Juul door de lobby. Ik stop met lachen en kijk naar mijn handen, nu moet ik echt niemand aankijken. Date me, I'm funny.

"Zie dr zitten dan met drie computers," zegt iemand. Ik kijk op en zie dr achter drie computers werken. "Wanneer één computer niet genoeg is," grinnik ik. Martijn maakt gelijk een foto van haar en zet m in zn verhaal op Snapchat. "Hoelang gaat het duren?" Mompelt Louis. "Ligt eraan," zeg ik en ga met mijn hoofd op de benen van Tijn liggen. Ik kijk hem aan en glimlach. "Je ziet er moe uit," zegt hij zacht. Ik knik, "ben ik ook." "Ja nee godver, kut Microsoft," zegt iemand opeens die langs komt lopen. "This is huge. We are hacked," zegt Julia. Tsja, dat is zwaar kut. "Kunnen we niet alvast naar de kamer toe?" Vraag ik. "Van mij mag het," zegt hij. Ik knik en ga weer zitten. Ik sta op en pak mijn jas. "Wij gaan naar de kamer," zegt Tijn en staat ook op. "Is goed. Slaap lekker en veel plezier," zegt Louis. "Dag," zeg ik zacht. "Doei," zegt Tijn en pakt mijn hand vast. "Juul!" Roep ik. Ze kijk naar achter. "Veel succes en slaap lekker!" "Hetzelfde," zegt ze snel en focust weer snel op haar werk. Ik schud mijn hoofd en loop achter Tijn aan naar de liften.

"Snowboarden maakt je echt dood," zucht ik. Hij knikt en slaat zijn arm om me heen. Hij zet zijn lippen op mijn wang en ik glimlach. De liftdeuren gaan open en we stappen naar binnen. "Morgen vroeg of niet?" vraagt hij zacht en ik druk op het juiste knopje van de verdieping. "Idunno, het is wel fijn om als eerste van de piste te gaan. Maar wil uitslapen," zeg ik. "Snap ik," zegt hij, "wat ga je doen met kerst?" "Volgens mij de eerste dag met de fam," zeg ik en de liftdeuren gaan weer open als ze bijna dicht gaan. "Annick, Martijn," zegt mijn opa die samen met Thomas en mijn vader de lift binnenstappen. Ik pak gelijk Tijns hand vast en knijp er zacht in. "Hoe gaat het met jullie?" vraagt Thomas, oh hij is zo niet zichzelf. "Goed," zegt Tijn en knikt. "Morgen is het kerstavond. Wat is het plan?" vraagt mijn vader. "Geen idee, waarschijnlijk met Juul en Louis en de rest. Eerste kerstdag met jullie en tweede iets met Martijn," zeg ik. Ze knikken en de lift stopt. "Een hele fijne avond nog," zegt mijn opa als de lift stopt en ze uitstappen. "Hetzelfde," mompel ik en glimlach naar mijn vader en Thomas.

Tijn houdt het pasje voor de scanner en de deur gaat open. Ik loop gelijk naar binnen en gooi mijn jas in de hoek. Ik ben het echt zat.. Zachtjes laat ik me vallen op bed en zucht. "Wil je nog iets te eten of te drinken? Dan bestel ik het wel effe," zegt hij. "Nee dank je, ik hoef niks," zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt en ik sta weer op om een trainingsbroek uit de koffer te pakken. "Filmpje pakken?" vraagt hij. Ik knik en glimlach. Ik kleed me om en maak een knot in mijn haar. Hij kijkt naar mij, dat voel ik. Ik kijk hem aan en hij loopt naar mij toe voordat hij me kust. Ik glimlach en kus terug.

Hij duwt me naar achter. Ik schrik even want ik val op bed, maar herstel me snel. Ik leg mijn handen in zijn nek en draai ons om zodat ik boven lig. "Hmm," mompelt hij en legt zijn handen op mijn heupen. Ik grinnik zacht en onze kus draait langzaam uit tot een zoen. De kriebels in mijn buik verspreiden zich door mijn buik, ik hou echt zo veel van hem. Zijn hand is te voelen op mijn bil wat mijn hart sneller laat kloppen. Ik leg mijn hand in zijn haar en knijp er in als hij zachtjes in mijn bil knijpt. Hij draait ons weer om en zijn hand glijdt onder mijn shirt. Kippenvel verspreidt over mijn huid bij zijn aanrakingen. Hij maakt me gek. Ik glimlach en laat een blij kreetje horen. Hij glimlacht ook.

Ik trek terug omdat ik bijna geen adem meer heb. Mijn borst gaat snel op en neer en mijn hart klopt snel. Ik open mijn ogen en kijk hem aan. Zijn ogen stralen, ik glimlach en probeer weer op adem te komen. "Ik hou van je," fluistert hij. "Ik hou ook van jou," fluister ik. Hij glimlacht en gaat naast mij liggen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en sla mijn been om zijn middel. Hij slaat zijn arm om me heen en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Morgen vroeg opstaan," glimlach ik en kijk op. "Gaan we doen. Als eerste van de piste af," zegt hij en knikt. "Dan is het handiger om gelijk te slapen," grinnikt hij. Ik knik, we moeten het altijd weer verpesten.

"Kom," zegt hij en staat op. Ik sta ook op en we lopen samen naar de badkamer. Hij pakt zijn boxje van de kast en zet hem aan, ja wij luisteren muziek bij het tandenpoetsen. Puur omdat het fancy is. Hij grinnikt en zet een random lied aan. Ik begin keihard te lachen, "waarom nog steeds K3?" "Staat nog steeds in mijn playlist door Louis," lacht hij. "Okay nee," zeg ik serieus. "Wat?" Vraagt hij verbaasd. "Dat was ik. Ik had het gedaan in het vliegtuig," lach ik. "Annick! No way!" Zegt hij verontwaardig. "Jawel," zeg ik lachend. "Je bent echt erg," zegt hij lachend. "I know," zeg ik en pak mijn tandenborstel. "Mamase mamasa," zing ik mee. Hij kijkt me aan alsof ik een spook ben en zingt dan ook mee alsof het niks is. Meet us. Annick and Martijn. Just being weird.

Als ik klaar met tandenpoetsen ben, schakelt het lied over naar Anywhere van Dillon Francis. "You're like a part of me. That only I can see. You're even with me when I'm all alone," zing ik mee. Tijn kijkt mij aan en schudt lachend zijn hoofd. "The people stop and stare, they say that no one's there. Maybe we're better when we're on our own," zing ik verder en haal de make-up van mijn gezicht. "'Cause they don't know you like I know you, no they won't," zingen we samen en dansen een beetje als mongolen. Ik lach en kijk naar mijn gezicht, make-up vrij. Zingend ruim ik alles weer op en kijk hem aan. "Je bent serieus de beste," zegt hij en slaat zijn armen om me heen. "Hmm, dat ben jij," zeg ik en geef hem een kus. Hij glimlacht verlegen en kijkt weg.

"Maar wie is Tamar?" Vraagt hij serieus als hij me serieus aankijkt. Fuck. "Ik weet niet of ik het mag vertellen," zeg ik zacht. "Is het iets ergs?" Vraagt hij zacht. "Nee, het is niet zo dat het de wereld slechter maakt," zucht ik. "Maar.." gaat hij door. "Het is niet leuk." Hij knikt, "je hoeft het niet te vertellen, maar weet dat je het kwijt kan." "Dank je," knik ik en glimlach. Hij zet de muziek uit en we lopen naar het bed toe. Ik pak een hoodie van hem - mijn pyjama - en kleed me om. Ik ga onder het deken liggen en zucht, "het gaat over Thomas." Hij komt naast me liggen en ik kijk hem aan. "Hij vindt Julia nog steeds leuk en vindt het moeilijk om haar samen met Louis te zien," zucht ik. "Owh," zegt hij zacht. "Maar ja, niet mijn probleem dus ik hou me er niet mee bezig," zeg ik en ga op mijn zij liggen.  "Goed idee," zegt hij en knikt. Ik grinnik.

"Ik heb echt zin in het nieuwe jaar," zegt hij. "Vertel," zeg ik. "Gewoon, nieuwe muziek en festivals. En het jaar met jou beginnen," zegt hij en haalt zijn hand door mijn haar. Ik bloos en glimlach verlegen. "Can not wait," zeg ik zacht, "ik wil naar concerten toe." Geïrriteerd kreun ik even en zucht. "New Years eve," zegt hij en kijkt me trots aan. "Jaa," zeg ik, "maar ook andere concerten." Ik ga op mijn rug liggen en staar naar het plafond. "En de tijd na mijn examens," zeg ik. "Wat wil je eigenlijk gaan doen?" Vraagt hij. "Ik twijfel nog, ik wil chirurg of manager ofso worden. Eigenlijk niet in Nederland," zeg ik en kijk hem weer aan. "Je kan mijn tweede manager worden," glimlacht hij. "I'll think about it," zeg ik en geef hem een kus.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWhere stories live. Discover now