56

1.6K 54 2
                                    

Pov Annick

Zuchtend leg ik mijn hoofd op de schoot van Tijn zie naast me op een bankje zit op het vliegveld. Juul moet nog komen, we zitten echt nu met zn alle te wachten. Niet dat zij te laat is, wij zijn te vroeg en ze zou gelijk naar het vliegveld komen.

"Het duurt zo lang," mompel ik en zet mijn benen in een hoek op het bankje. "I know," zegt Tijn en kijkt me aan. Hij legt zijn hand op mijn buik en zucht ook even. "Waar blijft dat kind joh? Moet ze eerst naar Amsterdam toe?" Vraagt Emilio geïrriteerd. Ik kijk naar alle gates en zie een vrouw op hakken deze kant op komen, Julia dus. "Daar is ze hoor," zeg ik, eindelijk. Dit duurde echt lang. Er loopt een man naast haar in pak. "Is dat Blake?" vraagt Martijn verbaasd. Fronsend ga ik zitten en kijk naar ze. "Ik denk het," zeg ik niet wetend en haal mijn schouders op.

"Hi," zegt Juul glimlachend en Louis loopt naar haar toe. De onbekende man is Blake, hij kijkt Martijn en mij raar aan. "Zijn jullie samen?" vraagt hij en wijst één voor één naar ons. "Ja," zeggen Martijn en ik gelijk. "Leuk!" zegt hij blij en glimlacht. Wat doet hij hier eigenlijk? "Wat doe je hier?" vraagt Watse dan, net alsof hij mijn gedachtes kan lezen.. "Ik moet zo met mijn team naar Madrid," zegt hij, voetbalteam. "Zo laat?" vraagt Tijn niet begrijpend. "Ja, geen idee hoe ze het voor elkaar hebben gekregen," zegt hij en zucht. "Well okay," zegt Menno en knikt even.

Na een kwartier zitten we in de privéjet, Tijn en ik zitten tegenover Juul en Louis. "'The sun is the hottest thing in the world'. Dat wist ik echt niet. Ja okay, en?" vraagt RJ heel random. Ik kijk Juul aan en glimlach scheef, ze schudt gelijk haar hoofd en geeft een trap tegen mijn schenen. "Auw," zeg ik zacht. Ze grinnikt, "het was niet eens hard." "Jawel," zeg ik serieus en lach als ze begint te lachen. "But eh. I'm sorry to be rude, have you ever seen Martin Garrix?" vraag ik en kijk RJ aan met een glimlach. "O my god," zucht Juul en legt haar hand op haar voorhoofd die steunt op haar arm. Louis begint gelijk te lachen. "Serieus man, o my god. Waarom?" vraagt Juul schamend. "Omdat het waar is, duh," zeg ik trots en het vliegtuig komt langzaam tot beweging.

"Martijn is helemaal rood," lacht Louis, die komt echt niet meer bij. Ik kijk naar Tijn en hij is inderdaad helemaal rood. Ik glimlach even en bijt even op mijn lip. Hij kijkt me verlegen aan en zet zijn voorhoofd tegen mijn schouder. "Lou stop is met lachen," mokt Juul. "Sorry, maar dit is zo mooi," lacht hij en verbergt zijn hoofd achter de schouder van Juul. "Zie dr dan trots kijken," zegt Menno. "Wat?" Zeg ik en kijk rond. "Geweldig dit," zegt Louis en is eindelijk bijgekomen van het lachen. "Dankjewel, maar ik haat je," sist Tijn en zucht.

Ik hou ook van jou hoor Tijn ♥. "Eindelijk heeft Potato haar Tomato gevonden," zegt Juul. Ik kruip tegen hem aan en ga lekker liggen zodat ik kan slapen. "Gewoon doen alsof er niks gebeurt is," zegt Juul en knikt. Ik kijk haar aan en sluit mijn ogen. Ik voel een arm om me heen en val langzaam in slaap.

Zachtjes wordt er over mijn gezicht gestreken, ik laat een geïrriteerd kreetje horen. Ik lag net zo lekker te slapen. "Baby," fluistert een stem heen. "Hmm," mompel ik en laat mijn ogen gesloten. "Ik moet naar de wc," zegt Tijn. "Okay," mompel ik slaperig en draai me om. Een zucht is te horen, "je moet van me af." Geïrriteerd open ik mijn ogen en kijk hem aan. "Oeh, ik stop. Ga maar weer slapen," zegt hij zacht en glimlacht voorzichtig. "Nee, ga maar," zeg ik gapend en ga zitten. Ik zet mijn hoofd tegen de wand van het vliegtuig aan. Slaperig kijk ik voor me uit en zie Loulia slapen. Iedereen slaapt volgens mij. Gapend haal kijk ik rond en zucht, het is nog behoorlijk donker in het vliegtuig. Like, je ziet echt net iets. Maar meneer zet het licht aan, oh er zijn hier ook nog mensen.

"Babe, heb je iets van makeup?" vraagt Martijn als hij naast mij zit. "Wat?" vraag ik verbaasd en kijk hem aan alsof het een gek is. "Ik wil wat doen," glimlacht hij vals en pakt mijn tas. Ik frons en pak mijn tas aan, "wat heb je nodig?" "Dat zwarte vloeibare spul voor boven je oog," zegt hij. "Eyeliner," zeg ik grinnikend. "Dat ja." Ik pak mijn makeup tasje en haal de eyeliner eruit voordat ik hem aan Tijn geef. "Thanks," zegt hij en gaat voor Louis staan. Hij haalt de dop van de eyeliner en tekent iets op zijn wang. "Martijn, denk je dat dit normaal is?" sis ik. "Ja, waarom niet?" glimlacht hij breed als hij mij aankijkt.

Ik sta op en ga naast hem staan.. nice een pjenis op zijn wang. "Maak het dan af door kut op zijn andere wang te schrijven," zeg ik, "echt kinderachtig dit." Hij kijkt me aan, "Hoe? zijn hoofd ligt scheef," zegt hij, "I dont care." "Geef is hier," zeg ik en pak hem af. Voorzichtig schrijf ik kut op Louis' wang. "Eigenlijk wel sneu dit," zeg ik en lach even. "Nee, dit noem je payback," zegt hij slim en knikt. "Wacht, dat moet er natuurlijk wel de naam van zijn vrouw op zijn voorhoofd. Dit krijg je er toch af?" vraagt hij en begint al met Julia op de voorhoofd van Louis te schrijven. "Moeilijk," zeg ik en hij grinnikt even. "Lekker dit," zegt hij en ik schud mijn hoofd. "Eigenlijk moet Juul ook," zeg ik en ga bedenkelijk naast hem staan. "Klopt," zegt hij en zucht. "Maar ze is zwanger," zeg ik en kijk hem aan. "Maar haar wang niet," zegt hij en begint iets op haar wang te tekenen. Ik bijt op mijn lip om het niet uit te proesten en ga weer zitten, "nee dat weet ik ook wel. Maar de hormonen die ze heeft." "I don't care," zegt hij en komt weer naast me zitten.

"Hoe lang is het nog vliegen?" vraag ik. "Tweeënhalf uur volgens mij," zegt hij en bergt de eyeliner op in mijn makeuptasje. "Okay," zeg ik, "je bent echt zo erg." "Eh, nee. Dit is payback van vorige maand. Toen had Louis dit bij mij gedaan. Er stond groot op mijn voorhoofd: penis," zegt hij en kijkt mij aan. "Kleuters," mompel ik. "Love you too," glimlacht hij vermakelijk en geeft me een kus voordat hij het licht weer dempt.

We gaan zo landen, iedereen wordt ook zo'n beetje wakker. Ik ga schuin op Tijn zn schoot zitten en leg mijn hoofd op zijn borst. "Het duurt zo lang," mompel ik en zucht. "Te lang," zegt hij en ik knik. "Oh jesus, wat heb jij nou weer op je hoofd?" hoor ik Louis hees vragen. Gelijk kijk ik naar hem, het zit toch zo mooi op zijn hoofd. "Oeps," zegt Tijn zacht. RJ en Emilio beginnen spontaan te lachen als ze Julia en Louis zien. Juul begint ook te lachen als ze haar man ziet. "Ook echt nog kut op je wang," lacht ze. "Wat?" vraagt Louis verward. "Allebei, ga kijken in de spiegel. Alsjeblieft zeg," zegt José en zucht. Ze staan allebei op en lopen weg. "Wie heeft dit gedaan?" Vraagt ze en kijkt iedereen één voor één aan. Neutraal kijk ik haar aan, wat moet ik gedaan hebben? Ik heb alleen 'kut' op de wang van Louis geschreven. Martijn is de schuldige.

"O my god, wie?" Hoor ik Juul zeggen. "Wij," fluistert Tijn en drukt een kus op mijn wang. Ik kijk hem aan en glimlach. "Eh, wat dacht je van alleen jij?" Vraag ik en leg mijn armen om zijn nek. "Sorry?" Vraagt hij en zet zijn voorhoofd tegen mijn voorhoofd. "Ik heb één ding gedaan. Niet meer, jij bent erger," glimlach ik en geef hem een kus. "Annick," zegt hij vals. "Martijn," zeg ik vals. "Wat is dit? Stift?" Vraagt Louis als hij achter me staat. "Annick, was jij dit?" Vraagt Juul. "Hmm wat?" Vraag ik niet wetend en kijk haar aan. Serieus staart ze me aan en ik begin te glimlachen. "Ja, Annick. Wat is dit?!" Vraagt ze geïrriteerd. "Waarom ik gelijk? Ik was het niet," lach ik, "maar eyeliner. Ik draag geen eyeliner joh drol, naja alleen bij een gala maar verder niet. Ik leen altijd die van jou want die van mij is uitgedroogd, you know," zeg ik tegen Juul en ik fluister "Ze weet niet dat ik gister nog een nieuwe gekocht had omdat ik bang was dat zij m niet bij zich had" in Tijn zn oor. Hij grinnikt en schudt zijn hoofd.

"Dus?" Vraagt Louis geïrriteerd. "Annick heeft het gedaan," trekt Emilio al zn conclusie. Knikkend kijk ik rond en kijk emotieloos naar de vloer. "Ik heb het gedaan," zegt Tijn dan, eindelijk spuit elf komt ook. "Heb je remover of iets?" Zucht Juul. "Kijk in je eigen tas," zeg ik gelijk. "Ik haat jullie," mompelt ze. "Ik zei het toch: zwangerschapshormonen," zeg ik en zucht. Tijn grinnikt en geeft me een kus.

Ik laat mezelf op de bank vallen en zucht. "Thuis," zeg ik en kijk naar Tijn, hij zet zijn tas neer en loopt naar me toe. Hij komt over me heen hangen en kijkt me aan, "lang geleden dat ik hier ben geweest." Ik knik en leg mijn armen om zijn nek. "Voor mij ook," zucht ik en kijk hem aan. Hij glimlacht en drukt bijna zijn lippen op die van mij, maar toch net niet. Ik sluit mijn ogen en smacht naar zijn lippen. Zijn adem komt tegen mijn lippen en hij lacht heel even. "Pest me niet," fluister ik geïrriteerd. "Ik hou van je," fluistert hij tegen mijn lippen en drukt ze op die van mij. Gelijk beantwoord ik ze en glimlach. Hij glimlacht ook en bijt zachtjes in mijn onderlip. Ik haal mijn hand door zijn haar en knijp er zacht in. Thank god is Loulia er nu niet.

Na een tijdje trekt hij terug en drukt kusjes op mijn mondhoek. Ik open mijn ogen en glimlach verlegen. Hij laat een spoor van kusjes achter naar mijn nek. Kriebels. Het enige wat ik voel in mijn buik zijn kriebels. Ik kantel mijn hoofd een beetje en sluit mijn ogen genietend. "Babe," mompelt hij tegen mijn huid. "Hmm," mompel ik. Hij schuift zijn hand onder mijn shirt en laat in mijn nek zijn kenmerk achter. Mijn hart begint sneller te kloppen en laat mijn gevoelens overgaan.

A Beautiful Flight ft Martin GarrixWhere stories live. Discover now