Koncert

515 64 3
                                    

Takhle to pokračovalo každý den po dobu měsíce. Čim dýl jsem prášky brala, tím se noční můry objevovaly míň. S Taem jsme si začali být hodně blízcí, ale furt jen jako nejlepší kamarádi. Jimin, kterej držel s Kookem, se na mě ani nepodíval. Nijak mě to netrápilo, protože jsem vedle sebe měla člověka, kterej o mě věděl skoro vše. Blížil se kluků koncert v Seoulu, což znamenalo, že já a Hea budeme v zákulisí. Jediný problém byl, že se semnou Hea nebaví kvůli Bom. Hea prostě jen žárlí.. Nic víc..

Je den koncertu a já chystám pomstu na Kooka. Ten kluk si to zaslouží.. Za ty palačinky.. Vzbudila jsem se dřív než ostatní a rozhodla jsem se, že připravím svačinu, kterou vezmeme sebou. Udělala jsem každýmu několik toastů. To těm žroutům snad bude stačit. Do jednoho toastu jsem šoupla viagru a nadepsala to Jungkook. Samozřejmě jsem podepsala všechno, aby to nebylo podezřelý.

Po tom, co se všichni vzbudili, jsme se připravili a nasnídali. U snídaně se probíral dnešní program, takže nic podstatnýho. Mě zajímá jen to, aby to Kookie snědl ve správnou chvíli. Což znamená před koncertem.

Zbytek dopoledne všichni jen pobíhali po domě a sháněli poslední věci, které potřebovali. Já jsem se nějak netrápila s nějakýma přípravama a radši jsem si psala s Bom, který jsem musela napsat o mým tajným plánu. Ta si dokonce hned musela sehnat lístek.. O tohle přece nemůže přijít. Chlapeček si měl první rozmyslet, jestli chce válčit s někým jako jsem já.

Po cestě do arény všichni mlčeli, až na Namjoona s Yoongim, kteří řešili jejich comeback, který je čeká. Sledovala jsem cestu a celou dobu jsme se s Taem drželi za ruku. Člověk by řekl, že se do něj za tu dobu zamiluju, ale pořád miluju Kooka.. I přes to všechno.

Po příjezdu na místo určení jsme se za pomocí ochranky dostali do backstage. Maskérky hned zabraly svá místa a kluci se postupně nechali nalíčit. Sledovala jsem celý proces. Já než bych se takhle nalíčila, tak bych se stihla třikrát odlíčit a znova namalovat a nakonec bych šla stejně nenamalovaná.. 

Na řadu přišly kostymérky a začaly kluky oblíkat. Když jsem viděla, co začala oblíkat Taemu, radši jsem jí řekla, že mu něco vyberu sama. Hned vypadá líp. To mi připomnělo, že mam za dva dny první natáčení. Mám z toho smíšené pocity, protože tam bude SanHa a s tím to tenkrát moc dobře nedopadlo..

Posadila jsem se na křeslo s výhledem na televizi, na které byla vidět celá stage. "Těšíš se na koncert?" Sedl si vedle mě natěšený Taehyung. "Ani ne.. Na tý televizi toho moc neuvidím.." Pokrčila jsem rameny. "Jestli chceš, tak ti můžu zařídit VIP.." V hlavě jsem se začala radovat, ale na venek jsem nedávala nic najevo. "To by šlo?" Vykulila jsem na něj oči. Tae jen přikývl a než jsem stihla něco říct, už byl zpátky s VIP kartičkou, kterou mi pověsil na krk. "Děkujuu!" Hned jsem ho objala. Ve VIP bude i Bom, takže tam aspoň nebudu sama.

Zbývalo několik minut do začátku koncertu a kluci si vytáhli svačiny. Všichni to celé poslušně snědli. Potají jsem se zaradovala a šla jsem na své místo do publika. Během chvíle jsem na šla Bom, která měla metrový podpatky, takže byla nepřehlédnutelná. "Ahoooooj!" Obě jsme vyjekli a skočily si kolem krku. "Všechno je připravený.. Takže se máme na co těšit.." Udělala jsem svůj pedovýraz a s Bom jsme si plácly. 

Začala hrát hudba a já jsem je s nadšením sledovala. Bylo to úplně něco jinýho, než když je vidim doma v bordelu, v trenkách a vrabčích hnízdech. Nadšeně jsem tleskala a pištěla, abych zapadla do davu. Byla přibližně půlka koncertu a Jungkook se začal chovat divně. "Už je to tu.." Zařvala jsem to Bom do ucha, aby mě vůbec přes ten křik slyšela. Obě jsme vytáhly telefony a začaly to natáčet. Jeho výraz byl po pár sekundách k nezaplacení. Chudák dostal erekci a nenapadlo ho nic jinýho, než utéct z pódia. V tu chvíli jsem vybuchla smíchy a stejně tak i Bom. Místo Jungkooka zpíval Jimin, takže písničku nemuseli zastavit. Dost jsem si oddychla, protože kdyby kvůli tomu museli skončit a přišli by na to, že jsem to byla já, mohla bych z toho mít průser.


Pohled třetí osoby

Jungkook přiběhl do Backstage. Všichni na něj začali křičet, ať se okamžitě vrátí, ale jeho nenapadlo nic jinýho, než chytit Heu a odtáhnout jí na záchody. Hea nechápala co se děje, ale než stihla něco udělat, Jungkook jí přitiskl ke zdi a začal ji svlékat kalhoty i se spodním prádlem. Hned na to si sundal kalhoty a chtěl do ní vniknout, ale někdo začal usilovně mlátit do dveří a jemu došlo, co udělat. Nevěděl co má dělat, tak sjel po zdi dolů, opřel si hlavu o kolena a začal vzlykat. "Omlouvám se.." Zašeptal mezi vzlyky. Hea se rychle oblékla a sklonila se k němu. "Kookie musíš se uspokojit sám.." Pohladila ho po vlasech a odešla pryč. 


Pohled Hey

Vyšla jsem ven a rychle za sebou zavřela dveře. Předemnou stál rozzuřený Yoongi. "Co jste tam dělali!" Vykřikl a se slzami v očích mě propaloval pohledem. Než jsem stihla něco říct, odstrčil mě a málem rozrazil dveře. Včas jsem mu v tom zabránila a zezadu ho objala. "Yoongi nic se nestalo.." On se na mě jen otočil. "Co jsi tam teda dělala?" Pořád měl ve tváři stejný výraz. "Jungkook měl stojáka a chtěl mě to no.. Ale nic se nestalo.. Včas mu došlo, že to není správné a nechal mě odejít.. Byl zmatený a začal brečet. Hlavně mu nic nedělej.." Spustil se mi proud slz a zabořila jsem mu hlavu do hrudi. "Já bych tě nepodvedla.." Zamumlala jsem a odtáhla se od něj. "To jsem rád.." Pohladil mě po vlasech. "Teď máme naštěstí pauzu, takže má Kookie dost času.." Chytil mě za ruku a vedl mě za ostatníma. "Co se vám stalo?" Přiběhl k nám Hoseok. "Nic." Odpověděl chladně Yoongi a dál si ho nevšímal. "Hoseokie neřeš to prosím.." Usmála jsem se na něj a následovala jsem Yoongiho směrem na gauč.


Pohled Nam

Po cestě domů v autě panovala špatná nálada. Dělala jsem, že nechápu, co se děje. Vlastně jediný co jsem věděla byla nějaká aférka Kookieho s Heou, ale radši jsem se o to víc nezajímala. Kdyby se mezi nimi něco stalo, tak Yoongi s Heou nemluví, ale jelikož měla hlavu na jeho rameni, tak jsem došla k závěru, že to nic tak strašnýho nebylo.

Po příjezdu do dormu se všichni až na Jina, Hoseoka a Namjoona, kteří zůstali v obýváku, rozešli do svých pokojů. 

"Líbil se ti koncert?" Zeptal se Tae, který zrovna ležel vedle mě. "Bylo to moc pěkný.." Usmála jsem se a sledovala jsem strop. "Doufám, že toho na Kookovi fanynky moc neviděly.." Řekl Tae ustaraně. "Hm.." To bylo jediný, co jsem mu na to dokázala říct. "Proč mam pocit, že v tom máš prsty.." Tae se přetočil na bok směrem ke mě. Otočila jsem se taky na bok, ale na druhou stranu. "Mě se chce nějak spát.. Dobrou.." Zívla jsem si a dělala jsem, že spim. "Takže v tom máš prsty.." Zamyslel se Tae a chtěl někam jít. "Počkej!" Rychle jsem se posadila, až jsem z toho málem spadla z postele. "Co?" Tae nadzvedl obočí. "Nikomu to prosím neříkej.. Byla to odplata za ty palačinky.." Sklopila jsem pohled. "Vážně sis myslela, že to jdu někomu říct?" Vybuchl smíchy a držel se za břicho. Začala jsem hrát uraženou a zavrtala jsem se pod peřinu. V tu chvíli na mě asi spadla atomovka. "Nebuď uražená.." Tae semnou házel ze strany na stranu a smál se. "No jo prosimtě.." Protočila jsem očima a posadila se. "Bom mi to schválila, tak co.." Strčila jsem ho do ramene. "Takže v tom má prsty i ona jo?" Nadzvedl obočí. "Ne.. Jen mi to schválila.. Proč si myslíš, že na ten koncert šla.." Opřela jsem si bradu o kolena. "Tak to potom chápu, proč si chtěla jít do publika.."


•---------------------------------------•

~Annyeong~

Trošku jsem se opozdila, ale byly prázdniny no.. :d Tak snad to nevadí.. S touhle částí vůbec nejsem spokojená.. Plánovala jsem si to trochu jinak a nakonec to dopadlo tak jak to dopadlo.. Každopádně chudák Kookie.. :ddd A ještě k tý viagře.. Nevim za jak dlouho to zabírá a ani jsem to nijak nezkoumala, takže jestli to přijde hned nebo za nějakej čas, to fakt nevím.. :d

Tak jak se vám líbí nový písničky a MV? *-* Já jsem si to MV musela pustit dvakrát, protože jsem na poprvé byla v takovým tranzu, že jsem vůbec nepobírala co se tam děje.. xD Ale musim říct, že nejvíc to slušelo asi Namjoonovi a Yoongimu.. Taemu samozřejmě taky, ale tak tomu to sluší vždycky :ddd

Děkuju moc za vaše ohlasy! Hlasujte, komentujte a uvidíme se u další části!

~사랑해❤️~

Pojedeme na výlet | BTSWhere stories live. Discover now