Je to jen dneska..

139 8 1
                                    

"Kookie vypni ten budík!" Zahuhňala jsem rozespalým hlasem. "Jsi hluchej?" Vylítla jsem do sedu a snažila se na stolku nahmatat svůj telefon.

"Jakej Kookie?" Začala se smát Suni. V tu chvíli mi to došlo. "Sakra.." Plácla jsem se do čela. "Kookie říkáme mýmu mladšímu bráškovi." Zalhala jsem.

"Kolik vůbec je?" Řekla jsem si pro sebe a podívala se na telefon. "Božemůj taková nekřesťanská hodina!!" Rozčílila jsem se. "Zvykej si.." Suni se podrbala ve vlasech. Vypadala stejně nadšeně jako já.

Včera jsme trénovaly dlouho do noci. Šly jsme spát kolem 2 ráno a vstáváme v 7, abychom v 8 byly na tréninku.

Neochotně jsem vstala a šla jsem rovnou do koupelny, kde jsem na záchodě vypustila ten dáreček co mě tak dlouho trápil v břiše.

Na hlavě jsem si udělala něco co připomínalo drdol a opláchla jsem si obličej. "To byl zase nápad.." Povzdychla jsem si a začala jsem si čistit zuby. "Můžu?" Suni zaklepala na dveře. "Jestli chceš umřít, tak pojď dál.." Odpověděla jsem s pusou plnou pasty na zuby. Ani nevím jestli mi rozumněla. "Proboha tady něco hnije ne?" Zděsila se Suni. "Jo moje střeva" Široce jsem se na ní usmála. Suni bouchla smíchy a pustila se do čištění zubů.

"Bude vám to trvat dlouho?" Zaklepala na dveře Jiyeon a nahlídla dovnitř. Obě jsme zavrtěly hlavou a vyflusly pastu do umyvadla.

"Co si bereš na sebe?" Zeptala se Suni když jsme se vrátily do pokoje. "Šedý tepláky, bílý volný tričko a velkou černou mikinu." Vůbec jsem nad tím nepřemýšlela a věci vytáhla z kufru, který jsem si včera ani nestihla vybalit. "Já si asi vemu legíny a croptop." Zamyslela se Suni. "Vůbec nad tím nepřemýšlej.." Mávla jsem nad tím rukou a vzala si telefon, abych mohla napsat Kookiemu, ale ten byl rychlejší.

Kookie: Dobré ráno! <3

Já: Dobré ráno <3 Zrovna jdu na trénink, budu se snažit psát kdykoliv to půjde. :*

Dala jsem si telefon do šuplíku a šla ke dveřím za Suni. "Tak jdem.." Protočila jsem očima. Hana s Jiyeon už na nás čekaly na chodbě. "Nakopem jim zadky!" Zasmála se Hana. "Nakopnout potřebuju možná tak já, abych se probrala." Všechny jsme se zasmály a jely výtahem do patra s našim studiem.

"Dobré ráno!" Pozdravila Sooya s ostatníma holkama. My jsme samozřejmě byly poslední.

Porozhlédla jsem se, abych našla Heu. Hned jak jsem ji našla, jsem se vydala k ní. "Tak co? Bylo to celou dobu tak hrozný?" Objala jsem ji. "Dostaly takovou bídu, že držely huby celej zbytek večera." Začala se ďábelsky smát. "A trénovaly jste?" Nadzvedla jsem obočí. "Já a moje spolubydlící, myslím, že se jmenuje Hyejin, jsme pár hodin trénovaly, ale ty zbylý dvě čuměly na kdrama, takže ty jsou jasný.." Protočila znechuceně očima. Jen jsem nad tím zavrtěla hlavou.

Sooya pustila pomalou písničku a nechala nás se protáhnout, ať se proberem.

"Tým, který přišel jako poslední, jde první." Tleskla Sooya a šla připravit písničku. Všechny jsme si nastoupily a čekaly na začátek melodie. "Jak dlouho jste trénovaly?" Zeptala se Sooya. "Asi 5-6 hodin." Usmála se Suni. My ostatní jsme jen přikývly. "To je jedině dobře. Za to vás chválím!" Bez dalších slov zapla hudbu a my to zatancovaly jak nejlíp jsme mohly.

"Další!" Vykřikla bez dalších slov když jsme dotancovaly a ukázala na skupinku v pravém rohu. Byly tam ty holky co mě včera hned na začátku vytočily. "Jak dlouho jste trénovaly?" Zeptala se znovu další skupiny. "Asi 2 hodiny.." Zapípala skoro neslyšně jedna z nich. Sooya nad tím zakroutila hlavou a pustila hudbu. Po pár sekundách ji ale zase vypla. "Dnes máte trénink navíc!" Rukou jim naznačila, že maj jít stranou.

Další 2 skupiny to zvládly odtancovat docela dobře. Konečně přišla na řadu skupina Hey. "Já a Hyejin jsme trénovaly asi 4 hodiny. Ostatní si válely šunky u kdrama." Hea propálila očima dvě zbylý holky. "Máte tancovat jako tým, takže na to brát ohledy nebudu." Hea na to nestihla nic odpovědět, protože Sooya zapla hudbu.

"Trénink navíc!" Ozvalo se studiem. "To snad ne!!" Vykřikla Hea. V tu chvíli mi jí bylo hrozně líto. "Po prvním měsíci pravděpodobně vypadne více holek než jen 1 nebo 2. Na tohle se nedá dívat! Vykřikla Sooya a Heu absolutně ignorovala. "Já na to seru!" Naštvala se Hea a odešla.

"Můžu jít za ní?" Koukla jsem prosebně na Sooyu. "Ano, teď vás stejně čeká snídaně a 3 hodiny zpěvu." Přikývla a já se rozeběhla ven. "Ty dva týmy co mají trénink navíc, sem přijdou rovnou po obědě. Ostatní mají po obědě posilování. Vy až po tréninku. Teď můžete jít." Usmála se Sooya a odešla.

"Heo počkej!" Běžela jsem za ní když zrovna nastupovala do výtahu. "Nebudu tady ze sebe dělat debila kvůli nějakým blbkám!" Vyjekla na mě. "Je to jen dneska.." Snažila jsem se jí uklidnit. "Chybí mi Yoongi. Byla jsem zvyklá ho vidět každý den." Začala plakat. Přitáhla jsem si ji k sobě a hladila ji po zádech. "Dáme si snídani a bude to dobrý jo?" Hea jen bezeslov přikývla.

V jídelně jsme si sedly k nejvíc odlehlému stolu a daly jsme si do ucha každá jedno sluchátko.

"Ahooooj!" Začali ječet kluci, když jsme jim zavolaly přes facetime. "Ahooj.." Pozdravily jsme je trochu smutněji. "Nechcete se už vrátit?" Povzdechla si Hea. "Jsme tu teprve druhý den.." Jin se smutně pousmál a vzal si telefon do ruky. "A jak vy to zvládáte?" Zajímal se. "Jde to.." Pousmála jsem se. "Ani se neptej.." Hea protočila očima. "Snad to brzy bude lepší.." Dodala jsem. "Nechci vás zklamat, ale myslím, že to už bude jen náročnější a náročnější.." Podrbal se Namjoon ve vlasech. "No nic.. Musíme jít na hodiny zpěvu, tak zase někdy.." Zamávaly jsme na rozloučenou a pustily se rychle do jídla, abychom něco snědly, než budeme muset jít.

——————————————————————-
Ahoooj 💜
V příští kapitole už se nejspíš vrátí kluci a přeskočím to nudný trénování. Snad to bude o trochu zajímavější.. 😅
~사랑해❤️~

Pojedeme na výlet | BTSWhere stories live. Discover now