CAN SUYU'M

31.2K 601 31
                                    

TANITIM

---Kıvanç---

Her akşam olduğu gibi burdayım, çocuk esirgeme kurumunda. Kumsal'ı görmeye geldim tabii ki. Bir dakika Kumsal'ın yanında ki güzel kim ki? Anam bana döndü. Gözleri çok mu güzel ne? Bana ne gözlerinden? Neden bu kadar güzel gülümsüyor? Saçmalama Kıvanç! Ben buraya Kumsal için geldim. Asıl sebebe odaklanıyorum. Derin bir nefes aldım ve yanına yürüyorum. Yada koşuyorda olabilirim. Zira kalbim her adımda atış hızını artırıyor. Neden yapıyor ki bunu?

-O gözler seni etkilediğinden olmasın?

İç ses canına susamadıysan sus! Yok öyle bir şey. Bildiğimiz kahve gözler işte.

*

Ah o kahve iri gözler... Beni benden aldı. Senelerce yalnızlığıyla anılan ben, Kıvanç GÜLEN o kahve gözlerin ardında köle oldum resmen. Peşimde koşan tüm kızlar değerini yitirdi. Tek istediğim o kahve gözlerin ömür boyunca bana askla bakmasıydı. Yanında o adamı tekrar görene kadar. Lanet olsun! Ne yapacağım ben şimdi? Artık onsuz olmaz ki!

*

Zengin, 27 yaşında, yakışıklı bir adam.... Diğer velihatların ve abisinin aksine çapkın değil uslu bir erkek.... Tek istediği annesi gibi, hayalini kurduğu çocuklara iyi bir anne olacak biriyle evlenip mutlu bir yuva kurmak. Bunun için sosyete kızlarından kendi soyutlamış, sarayının sahibi yapacağı prensesini ve ona duyacağı müthiş aşkı sabırla bekliyor. Zaten prensesini hiç beklemediği bir yerde buldu. Sarayının sahibi yapabilmesi için birazcık uğraşması gerekiyordu. Ve o bu uğurda önüne gelen her engeli sabırla aşmaya çalıyor...

"Peki bunu yapabilecek miydi?"

"Peki bunu başardığında yaptığı bir hata ondan prensesini çalarsa ne olacaktı? Onsuz yaşayamayacağını bildiği halde ona istediğini verip bırakabilecek miydi prensesini?"

---Doruk---

Çocukken aşık olduğunu sandığınız kadının kızına vurulsanız ne yapardınız? Ya da kendinizden yaşça küçük olan deniz gözlü bir ufaklığın size karşı hissettiklerinin zamanında sizin de annesine duyduğunuz hayranlık olduğunu düşündüğünüz de? Ne mi yaptım?

En kolayını: KAÇTIM!!

CAN SUYU'M (Tamamlandı)Where stories live. Discover now