Munka

454 33 0
                                    

-Hmmm ez nagyon finom volt!!!!-mondta Yumi fülig érő vigyorral. Már befejezték a vacsit és a fiúk is kiköhögték az árát. Épp a Fairy Hills felé tartottak. Lucytól már elköszöntek,így Juvia egyedül maradt 4 gyerekkel. Kettő kisebbel és kettő nagyobbal. 

-Juvia-san álmos vagyok!-nyöszörgött Yato. 

-Nyugi Yato-chan már itt is vagyunk! Gyertek felmegyünk Juviához és már aludhattok is!-nyugtatgatta Juvia a nyűgös kisfiút. 

-Akkor viszlát holnap Juvia!-szólt Natsu. 

-Juvia,talált a mester egy munkát és mondta válalljuk el!-momdta Gray. 

-Juvia természetesen megy!!!! Juvia Gray-samával lehet munkára!!! Juvia olyan boldog!!!-áradozott a lány. 

-Ti szerelmesek vagytok mint anyu és apu?-pislogott fel a Yumi Juviára. 

-Igen!!!-kiáltotta Juvia miközben vele egyszerre Gray...

-Nem!!!!!!!!!!-ordította a feketehajú fiú. Mindig is utálta ezt a témát. Erza is folyton nyaggatta. 

-Viszlát Juvia!-szólt még majd Natsuval a nyomában elcsörtetett. 

Juviáék felmentek és beléptek a lány szobájába. Volt egy plusz szoba is mert Juvia semmit sem bízott a véletlenre. (Vajon miért?). A két gyerek rögtön bebújt és így Juviának kellet lehámozni róluk a ruhát. Mikor végzett, betakarta a kicsiket és adott nekik egy-egy puszit. Kiment és letusolt, fogat mosott majd felvette a pizsamáját, és bebújt az ágyba. Egyszer csak egy meleg kis testet érzett maga mögött,egy másikat pedig maga előtt. 

-Nem tudunk aludni! Idejöhetünk Juvia-san?-suttogta alig hallhatóan Yato. 

-Persze gyertek! Juvia a hátára fekszik és akkor ide tudtok feküdni!-mondta Juvia kedvesen és a hátára fordult. A két kicsi odakucorodot,Juvia pedig átkarolta őket. Így aludtak el. 

Másnap reggel Juvia boldogan indult a céhbe. Reggel még leugrott ruhákat venni a kisgyerekeknek,így azok új ruhában feszítettek a lány mellett. Amikor beértek a céhbe,Mirajane rögtön elvitte reggelizni a gyerekeket. 

-Juvia gyere ide!-szólt a mester. -Gray már biztos mondta hogy lenne egy munka számotokra. Egy közeli faluban egy rablóbanda elzárta a falusiak vizét és csak magas bérért akar inni adni az embereknek. Nincs sok jutalom de fontos lenne. Mirajane és Levy már vállalta hogy vigyáz a gyerekere. Majd ők ma folytatják a keresést. Elvállaljátok?

-Persze Juvia nagyon szívesen megy!!-örvendezett a kék hajú lány. 

-Felőlem oké. -morogta Gray. 

-Akkor menjetek is!-adta ki az utasítást a mester. Juvia még elbúcsúzott a kicsiktől és a két mágus elindult a vasútállomásra. Útközben Gray az ablakon bámult ki Juvia pedig Grayt bámulta rajongó és szerelmes tekintettel. Elhatározta hogy nemsokára szerelmet vall a fiúnak. Nem bírta magában tartani azt a hatalmas érzelemhullámot ami felgyülemlett benne azóta hogy meglátta Grayt. Lassan megérkeztek és elindultak a megbízójuk a papíron leírt találkozói helyszíne felé. 

-Nagy a csönd. -jegyezte meg Gray. 

-Talán kicsit gyanúsan nagy nem gondolod Gray-sama?-kérdezte Juvia. -Juviának rossz érzése van. 

-Nekem is. 

-A mester egy rablóbandáról beszélt de itt nincs is senki. Juvia úgy sejti az emberek megszöktek. De akkor mi ez a felhívás?-töprengett hangosan Juvia,de ahogy befejezte meghallotta azt a hangot amikor a kés átszeli a levegőt. Villámgyorsan megfordult és készenlétbe helyezkedett. Jól sejtette utána jött a többi tőr. 

-Juvia teste vízből van. Juvián nem ejt sebet egy egyszerű ...Ááhhh!!!!!-kezdte Juvia de hirtelen ott ahol a kések átszúrták éles fájdalom hasított belé. 

-JUVIA!!!-kiáltotta Gray. A banda körbevette őket. 

-Huh uh....honnan tudták...-zihálta a lány. A támadóik most Grayt vették célba,de egy jégpajzsal a fiú könnyedén hárította....volna a lövedékeket,ám a kések fel voltak hevítve így megolvasztották a jeget. Azért nem haladtak át rajta de megolvasztották. 

-Water slicer!!!-kiáltotta Juvia és lecsapott. 

-Ice make:HAMMER!-mondta Gray is. Ám a banda sikeresen hárított. 

-Csapda!! Tudták hogy mi jövünk!!-ordította Gray dühösen. Juvia ekkor vette észre hogy az emberek nem mentek el. Mind ott van elkábítva,bezárva egy nagy élületbe. Az ajtó félig nyitva volt,így Juvia pont rálátott a lakosokra. 

-Gray-sama nézd!! Elfogták az embereket!!-szólt és a raktárra mutatott. 

-Bizony bizony elfogtuk!! A férfiak jók lesznek arra hogy a rabszolgáink legyenek vagy eladjuk őkeg a gyerekek nem kellenek. A nők viszont velünk jönnek és egy kis kényeztetésben lesz készük!!! És te is jöhetsz cicamica!! Formás domborulataid vannak mit ne mondjak!-mondta az egyik férfi perverz vigyorral. Juvia elborzadva hallgatta és menekülőút után kutatott. Gondolta ha valahol menedéket találnak,holnap lesből támadva legyőzhetik az ellenséget. Észre is vette egy közeli barlangot. 

-Gray-sama!! Hátráljunk be oda! Juviának van egy terve de így túlerőben vannak!!-súgta oda a társának. Gray csak bólintott majd egy hirtelen támadással lyukat ütött a gyűrűbe és elindult arrafelé amit Juvia mutatot. Rohantak és csodálkozva vették észre hogy nem üldözik őket. Ekkor mielőtt odértek volna beszakadt alattuk a talaj és lezuhantak egy föld alatti barlangba. 

-Gray-sama jól vagy?-kérdezte riadtan Juvia. 

-Megvagyok. A 'csába!! Átvágtak a majmok!!!-szitkolózott Gray. 

-Hát a cicát megtartottam volna de így is jó!!! Gyerünk sziklát rájuk!!-ordította az immár szakadék szélén álló bandatag. 

-Gray-sama vigyázz!!-kiáltotta Juvia és a sziklák lezuhantak. 

Lost twins, and broken heart (Befejezett)Where stories live. Discover now