Találkozás

452 20 10
                                    

-Senki. Se. Mozduljon.-szólt Kurosi vigyorogva. Erza szikrázó szemmel meredt ellenfelére. Natsu ugrásra készel álllt. Az egyetlen,ami vissztartotta,az a derekára kulcsolódó két kar volt. Lucy rémülten kapaszkodott Natsuba,ugyanis a kard helye vészesen közel volt Juvia torkához. Gray tekintetében őrület csillogott. Már nagyon elege volt ebből a fazonból. Kurosi láthatóan élvezte helyzetét. Mindig egyre és egyre közelebb tolta a kardot a lány torkához,ami a fiúból morgást váltott ki. Majd játszadozni kezdett. Fogta a fegyvert,majd az élét Juvia fehér arcára fektette,de úgy,hogy azért még  a nő torkán is legyen penge. Végigsimított a karddal Juvia bőrén,mire abból élénkvörös vér serkent ki. Végigcsorgott az porcelánsima bőrön,karmazson csíkot hagyva maga után. Gray már mindent vörösben látott. A visszafolytott dühtől remegett,és minden pillanatot kielemzett,hátha talál egy pontot,amikor a fegyverforgató nem figyel oda annyira. 

-Hmm látom a munkatársaim már megszerezték amiért jöttünk. Mennék én,de oooolllyannyira élvezem a helyzetet. Mint egy rossz mese!! És én vagyok a főgonosz!!!!-kacagott Kurosi. Kegyetlen tekintetével végigpáztázta a tömeget. A legtöbben ijedten húzódtak hátrébb,a nők szemében a félelem könnyei csillogtak. A Fairy tailes tagok mind dühhel néztek a férfira. Egyik sem mozdult,de látszott rajtuk,hogy a legkisebb óvatlanságot is észreveszik. Gajeel keze már vaskalapácsként várt a megfelelő pillanatra. Natsu öklei is lángoltak,bár óvatosan,nehogy megégesse velük az őt visszatartó Lucy karját. A szőke lány már csak egyik karjával csimpaszkodott a sárkányölőbe,a másik az övén lévő kulcstartó tok felé vándorolt. Connelék fegyvere betöltve várakozott,mellettük Cana. A nő minden ujja között kártyák várakoztak. Erza fegyvertelen volt,de az ő sebességével ez sem jelentette azt,hogy ne lenne képes akármelyik pillanatban leszedni Kurosi fejét. Elfman a húga és a nővére elé kitett karral várakozott,Evergreen keze a szemüvegén pihent. Laxus,aki eddig Mirával táncolt,most feszülten(rejtett poén xD)ácsorgott. 

-Jól van jól van!! Látom mindenki a pokolba kíván már,nem is húznám tovább az időt. Remélem még találkozunk Fairy tail. Adjátok át üdvözletemet Juvia-channak!-mondta lassan Kurosi,majd úgy mint a múltkor,eltűnt. Juvia teste a földre zuhant. Ekkor hirtelen minden újra megmozdult. Az emberek sikítva menekültek haza az eszelős elől,aki elkapott egy Fairy tail tagot. A céh tagjai pedig társnőjük felé ugrottak. Juvia már nem volt eszméletlen. Tisztán hallotta Kurosi utolsó,hozzá intézett szavait. Gyűlölet fogta el. Színtiszta gyűlölet. Hirtelen karokat érzett maga körül. 

-Juvia! Juvia kelj fel!!-ordibált Gray,miközben a nő testét emelte föl a macskakövekről. A zafírkék szemek kipattantak,és rögtön keresgélni kezdtek. 

-Yato-chan! Yumi-chan!! Hol vannak?-kérdezte,és a szívét jeges rémület öntötte el." Juviának meg kell találnia őlet! Juvia megígérte hogy megkeresi a szüleiket!!"Juvia agyába visszatért az az este,amikor a síró kisgyerekeket átölelve megesküdött,hogy visszaviszi őket a szüleikhez. 

-Elvitték őket.-mondta komoran Erza. Hiába. Az egész céh megszerette az életvidám,Juviáért rajongó gyerekeket. 

-Ne..ne ne ne ne ne......nem lehet....Juvia...-a mágusnő szemét elfutották a könnyek. Felpattant,és rohanni kezdett,nem törődve a fejébe hasító fájdalommal. Gray utánakapott,de a kék hajú szépség gyorsabbnak bizonyult. Ide oda rohangált,és szólongatta a kicsiket. Időközben esni kezdett. Nagy,kövér,jeges esőcseppek hullottak alá,majd szétrobbantak,amint kemély felülethez értek. 

/2 óra múlva/

-Juviaaa!! Juvia hol vaaagy???-sétált végig Lucy az egyik utcán. Lassan 2 órája hogy Juvia elrohant. Azóta nem ment vissza a céhbe. Először mindenki visszament a Fairy tailbe. Ott várták az esőlányt,de az csak nem akart jönni. Egy óra múlva néhányan a keresésére indultak. Lucy azóta járta a várost egy esernyővel. Erza,Natsu,Gray és Gajeel szintén ugyanezt tették,csak másik utcában. 

Lost twins, and broken heart (Befejezett)Where stories live. Discover now