Mentőakció part 3

264 20 4
                                    

Mirajane visszafelé lépkedve átnézte a magával hozott papírokat. Csak találomra felkapott egy köteggel. Látszólag azok voltak a legfrissebbek. A fehér hajú nő több dolgot is talált,ahogy pörgette a lapokat. Az egyiken azonban leakadt a szeme. Pontosabban azon,ami rá volt írva a tetejére. 

-A Fairy tail emberrablást követett el. Juvia Loxar,a Fairy tail mágusa elrabolta Ayato és Yumi Shirotát! Az egész céh segített a rejtegetésben! Mint kiderült,több piszkos úgyben is benne volt a kezük,és a Shirota bányáinak egyik részének berobbantását is ők követték el! Ez...-Mira fennhangon olvasta a szöveget. Pupillája tűhegynyire szűkült. Elkezdett rohanni,és megpróbálta kizárni magából a sötét érzelmeket. A benne lévő démon most pusztítani akart,de Mirajane nem hagyhatta,hogy kockára tegye barátai épségét. 

/Az 5-ös folyosón/

Lucy idegesen haladt előre. Kezében már ott voltak a kulcsai. Biztos volt benne,hogy találkozni fog valakivel. Éreze minden porcikájában a fenyegetést. 

-Óóó milyen fenséges tested van Bitch-chan!-hallatszott egy hang mindenfelől. Lucy előtt kavarogni kezdett a levegő,és egy szőke,vékony férfi alakja bontalouott ki az örvényből. Gyenge,vézna alkata megtévesutőe ártatlanságot mutatott,kék szemei őrületről tanúskodtak. 

-Milyen faragatlan is vagy! Sid a becsületes nevem Bitch-chan! De szólíthatsz úgy is:a Végzeted!-a férfi a mondat végén gúnyos mosolyra húzta a száját. Lucy felvette a harci pózát,és már idézte is a csillagszellemeit. 

-Oroszlán kapuja megnyitálak! Loki! Szűz kapija megnyitálak! Virgo!-kiáltotta,mire megjenet előtte a két csillagszellem. 

-Öröm újra látni téged Lucy!-kacsintott Loki. 

-Hime! Bármiben a szolgálatodra állok! Büntess meg nyugodtan!-hajolt meg Virgo készségesen. 

-Loki,Virgo tüntessétek e..llll....-Lucy hangja elhalkult,fejében képek jelentek meg. Édesanyját látta,ahogy átöleli. Ahogy betakargatja. Majd amikor élettelenül fekszik a koporsóban. Üjraélta a fájdalmat. "Okaa-san! Okaa-san!!"sírta keservesen. Apja lehajtott fejjel állt mellette. Majd lassan ő is eltűnt. Egyedül maradt. Megjelentek előtte a csillagszellemei. De ők is szétfoszlottak. A Fairy tailt látta. Mindenki mérgesen nézett rá. "Haszontalan vagy!" kiabálták neki. Lucy szeme megtelt könnyel. Céhtársai gúnyolni kezdték. " Író akar lenni!! Hahaha!! Pedig csak egy szőke liba!! Olvassátok csak! Ez nevetséges!" Ekkor már nem csak a céhtagok voltak ott. Lhcy egy egész embertömeg közepén állt. Mindenhonnan nevetés,gúnyolódás hallatszott. Lucyt rázta a zokogás. Kezébe temette az arcát,de mikor megtörölte volna a szemét,megakadt valamin a tekintete. A jobb kézfején lévő rózsaszín jelen. A Fairy tail jelén. A családja jelén. 

-Aries..Karen..ne!! Én csak..Karen!!-Lucy felocsúdott. Meglátta a felé közeledő pengét,és az utolsó pillanatban hárított. Arrább ugrott. Meglátta Sid igazi erejét. Az emlékek,érzések manipulációjában rejtőzött a férfi mágiája. Lucy viszont megtalálta a kiutat. 

-Loki! Virgo!-szólította társair,de azok nem hallották. A cselédlány kifejezéstelen tekintettel bámult maga elé,Loki pedig a fejét fogva zokogott. A szőke mágusnő bezárta mindkettőjok kapuját,és mással próbálkozott. Megidézte Taurust és Capricornt,de náluk sem ért el eredményt. Sid viszont újra és újra támadott. Késeket dobál a nő felé,és az elméjében is halvány képeket idézett elő. De Lucy ilyenkor mindig ránézett a jelre,amit a kezén hordott. 

-Add fel Bitch-chan! Csak viselkedj jól,és ígerem megjutalmazlak!! Íígen íígen!-vogyorgott esgelőseg a férfi. Szeme vöröses színt vett fel,azzal irányította a manipulációt. Lucynak eszébe jutott valami. Ahhoz,hogy a kapcsolat meglegyen,éa a férfi irányítani tudja az elméjüket,a szemébe kellett nézni. Hasonló ereje volt,mint a Raijinshuunak. Még emlékezett rá,hogy annak idején hogy győzték le Lokival Bickslowt. A korbácsával kezdett támadni,de csak aprókat,mindig egyre közelebb,és közelebb araszolva. A legalkalmasabb pillanatban hatalmasat odavágott,amivel az egyik falig röpítette a tagot. Ekkor Lucy felkiáltott.

Lost twins, and broken heart (Befejezett)Where stories live. Discover now