Támadás

413 32 3
                                    

Újra a céhben

-Yumi-chan Yato-chan!! Juviának van egy meglepetése! Gyertek menjünk haza! Oh...-ahogy a lányok beléptek a céhbe,Juvia rögtön haza akarta vinni a gyerekeket. Ám a hangja rögtön elhalkult,amint meglátta hogy Yato és Yumi Grayjel játszik. A gyerekek Juvia hangjára felkapták a fejüket,ahogy Gray is. Erza és Lucy aggódva néztek barátnőjük arcára,ám amint meglátták Juvia arcát elkerekedett a szemük. A kék hajú máguslány ugyanis teljesen hideg,közömbös tekintettel nézett Grayre. Ezt az álarcot útközben tökéletesítette.

-Juvia-san! Menjünk!!!! Mi a meglepi?-rángatta Yato Juvia szoknyáját. Ahogy a lány lepillantott a kisfiúra az arca ismét a régi Juvia arca volt. Kedves,vidám,szeretetteljes.

-Őő.... Juvia várj egy percet!-kiáltott az elmenőben lévő lány után Gray.

-Igen Gray-sama?-forult meg Juvia újra közömbös arcot vágva. Grayt pofonként érte a lány jeges hangja és hűvös tekintete. Nem is értette miért fáj neki ez ennyire.

-Cs..csak azt akartam..hogy........ Itt a részed a jutalomból. -nyögte ki Gray zavartan. Ahogy átadta a keze hozzáért Juvia kezéhez. "Milyen puha a bőre. Mint a selyem."futott át a gondolat Gray agyán. Enyhén elpirult,de nem rántotta el a kezét.

-Juvia köszöni Gray-sama. -a lány arcán egy futó pillanatig fájdalom futott át. A kezét elkapta és gyorsan elsietett.

-Ja nee minnasan!-köszönt még kedvesen. Graybe belehasított a felismerés. "Juvia csak közömbös. De vajon miért ilyen rossz érzés ez? Hisz ezt akartam nem? Hogy leszálljon rólam. " Gray magában gondolta ugyan ezeket,de tudta hogy ez csak a saját nyugtatására van. Kösel sem akarta hogy a kék szépség békénhagyja. Mindig is táplált érzéseket a lány iránt,de sikerült őket elnyomnia.

-Szar érzés mi?-támaszkodott a vállára Natsu.

-Akkor jössz rá hogy valaki fontos neked,amikor már elveszíteted.

-Hú de bölcs itt valaki.

-Ja Natsu. Én már csak ilyen vagyok. Utólag bölcs. -mosolyodott el keserűen Gray. Natsu csak megcsapkodta a vállát,majd elment munkát nézni. És érdekes Lucy is épp ott volt.

-De aranyosak lennének együtt. -lépett oda Gray mellé Erza. A fiú nagyot ugrott ijedtében,így kiverte a sütit Erza kezéből.

-Most ezt kérszeresen kapod vissza Fullbuster. Az én nevemben és Juviáéban. -fenyegette meg Erza Grayt,majd csépelni kezdte.

A színház után

-Juvia-san nagyon vicces volt ez az előadás! Köszönjük hogy elvittél rá!-szökdécselt Yato Juvia egyik oldalán. A két gyerek megragadta a lány két kezét,és őt is ugrándozásra kényszerítették. Juvia nevetve adta meg magát. Már egész közel jártak a céhhez. Ám egyszer csak furcsa érzés kerítette hatalmába. Megállt és hátrafordult.

-Mi a baj Juvia-san?-állt meg Yumi is. Ekkor lövés hasított a levegőbe.

-Földre!-kiáltotta Juvia. A golyó áthaladt rajta,és a földre pottyant.

-Juvia teste vízből van! Semmilyen fizikai támadás nem árthat neki. -fordította fejét támadója irányába Juvia.

-Yato-chan,Yumi-chan futás! Menjetek be a céhbe és maradjatok ott!

-De veled mi lesz Ju..-kezdte ijedten Yato,de Juvia rárivallt.

-Menjetek!

-Vigyázz magadra Juvia-san!-szóltak még hátra a gyerekek futás közben. Juvia hangokat hallott az árnyékból.

-Menj utána! Ne hagyjd hogy elszökjenek!-mondta valaki indulatosan. Ekkor rgy férfi futott ki az árnyékból.

-Megállni! Juvia lesz az ellenfeletek! A gyerekeket hagyjátok békén!-mondta lassan és jegesen Juvia.

Water Lock!

Juvia vízbörtönbe zárta,makd a falhoz vágta azt a férfit aki a gyerekek után akart menni. Ekkorra a többiek is előjöttek az árnyélból és így Juvia öt emberrel találta szembe magát.

-Na na kisasszony! Nem rosszalkodunk idő előtt!-vigyorgott az egyikük. Az arcán egy hatalmas sebhely húzódotg végig a halántékától keresztbe a szája bal sarkáig. Sötét szeme perverzen csillogott. Két pisztoly és egy tőr volt nála. A tőr furcsán fénylett.

-Ugyan ugyan Sid! A perverz dumát hagyd meg akkorra amikor megkötözve,meztelenül lóg majd a falról. -vihogott egy másik. Nagyon gyenge testalkata volt. Kék szemeivel és szőke hajával senki meg nem mondta volna hogy bandita. Ám a szemében csillogó őrült fény sokat elárult. Fegyverként korbácsot tartott a kezében,meg egy mágikus tárgynak tűnő valamit. A tárgy hengeres volt,és egy gomb volt az oldalán.

-Kussoljatok be!!! Idegesítetek!!!-morogta egy fekete hajú férfi. Az arcát többmapos borosta fedte. Zöld szemeit mérgesen összehúzta. Semmilyen fegyver nem volt nála,de Juvia érezte a belőle áradó mágikus erőt. "Ez egy mágus lesz!"gondolta.

-Ha nem fogjátok be mindhárman akkor semmit nem kaptok a szajréból!-ordított rájuk a főnöknek tűnő férfi. Sötét haja hátra volt nyalva,és elegáns zakót viselt. Normál testalkatú volt,fegyverként két rubinokkat kirakott pisztolyt használt.

Az ötödik az volt akit Juvia félrehajított. Kigyúrt ember volt,a testét több helyen is sebek borították. Juvia csak öt embert látott,de mágikus erőt érzett még az árnyékból. "Van velük még valaki. " Ekkor a Főnök parancsokat kezdett osztogatni.

-Sid,Kuraha! Ti jobbról mentek! Mahir,Lahar! Tiétek a bal oldal! Én majd középen megyek! Ajánlom hogy kapjátok el,mert ha Kurosi-samának is be kell szálnia akkor én esküszöm kinyiffantalak benneteket!-mormolta. A banda különvált,és felemelték a fegyvereiket. 

Lost twins, and broken heart (Befejezett)Where stories live. Discover now