BULMUŞKEN BIRAKMAYAN TEĞMEN YAPMIŞLAR

300 10 6
                                    

Hani bir atı istediğiniz yere götürmek için elinizdeki ucunda iple sarkıtılmış havuç bulunan değneği uzatırsınız ve büyülenmişçesine aynı noktaya sabitlenmiş bir çift gözü fark edersiniz ya işte öyle bir sahneydi 16. Bölüm 2. Fragmanındaki Leonun Hilâli gördüğündeki insanların arasından süzülerek Cinderellasına yaklaşma sahnesi...

Fark ettiniz mi Leon bile şaşırdı Hilâlin baloya gelişine.İlk tepkisi teğmenin seni gördüğüme sevindim veya hoşgeldin vs. de değil. Hönk diye 'Ne işiniz var burada?' diyebilecek rahatlığı kendisine hissettiren Hilâli karşılayan Şaşkoloz Leon...

Bir fragman bile yeni bölüm yazmamıza ilham veriyorsa siz düşünün bölüm yayınlandığında neler kurgulanacağını...

Neyse fragmandaki Hilâlin 'Dün sizinle dans etmeye mecbur kalmaktansa ölmeyi yeğlerdim.' sözünden hemen sonra Leonun balo sahnesindeki gülümsemesinin konulması süper olmuş. Sanki sen beni sevmektense ölmeyi yeğleyeceğini düşünsen bile seninle dans ettiğimiz bu birkaç dakika tüm ömrüme bedel dercesine bir tebessümdü Leonunki... O geçiş iyi ayarlanmış.

Fragmanın sonunda bir hışımla ayrılan Hilâlin arkasından birkaç adım atarak arkasından gitsem mi koşsam mı öylece burada kalsam mı tereddütü ile perçinlenmiş sevdiceğinin girdiği sokağa bakakalan Leonun bakışları...

16. Bölümün ilk fragmanında koşturarak gazetenin yayınlandığı mekâna baskına giden Leon, ona Türk bayrağını asanları bulması emrini veren başbakan yardımcısı girdabında Mehmetle koşturan daha doğrusu kaçan Hilali izlerken bile Leon Hilaline kıyamaz diye akıllarımızdan geçmiştir. Sankim danışıklı dövüş vardı o sahnede. Biz geleceğiz kaçın ha haberi önceden sezdirilmiş ya da Yıldızın aşk mektubunu Leona ulaştıran ufaklığın isimsiz (aslında Leon damgalı mümkünse küzük hanım ibareli) bir pusulayı ulaştırması da ihtimal dahilinde.

Acep Hilal Haydarın vurulmasının acısını çıkartmak için mi süslenip o baloya gitti yoksa Yakup hazır kurtarmıştı ya Hilali 'Babanı kaçıracağım zindandan Leonu oyala.' diye mi göndermişti yanağındaki bene göre duruş profilleri ayarlanan kızımızı.

Bu arada uzun saçlı Azizenin yılların geçtiğinin göstergesi olarak kısaltılan saçlarının akıbetini Hilâlde de görüyoruz. Kızlar analarının kaderini yaşarmış çoğu zaman düsturu..
Azize ile Cevdet aşkının junior versiyonu atfı var Hileonda...İpuçlarını görebilmek gerekiyor.

Aşk ve Gurur filminin karakterleriyle özdeşleştirilen Hileonumuz yeni sezonun fenomeni... Ana karakterlerin sevdasına olan merakımızı unutturan yeni yüzler Hileon aşkının kahramanlarının başrolleri kapacağı, isimler Hilal Leon olmasa da dehşet senaryolu bir aşk filmi 14 Şubat 2018'de vizyona girebilir. Hiç mi senaryo bulamadılar Hint filmi Villain veya Aashiqui 2'den vs.uyarlama yapabilirler. Olmadı (aslında keşke olsa) Wattpaddeki kurgulardan senaryo oluşturup süper bir film çekilse ne güzel olurdu. Aşk ve Gurur filminin biz Türkler versiyonu da iyi gidebilir karakterlerin inatlaşmalarını izlemek adına.

Fikirler gani de icraat hani???

Sevgililer Günü röportajı ve fotolar da değerlendirilmeye değer materyaller...Artık başka zamana...

Artık başka zamana

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
HİLEONİZMDonde viven las historias. Descúbrelo ahora