Böcek

265 10 1
                                    

Şimdiye kadar notumu okumuştur. Belki de polistir veya polisi yönetebilen biridir. Yok yok polislerin arasında bu kadar zeki veya bu kadar aptal biri yok. Hem onların hepsi benden nefret ediyor. Bu adam bana hayran, o yüzden benle kapışmak istiyor. Kesinlikle cinayet şubesinde ki biriyle alakası vardır. Bilgisayarlara benimle ilgili yeterince bilgi girilmiyor. Polislerin olayları paylaştığı kadar yakın birisi olması lazım. Sonuçta bunlar gizli bilgi. Paylaşmamaları gerekir ancak o geri zekalılardan her şey beklenir. Öncelikle şube müdüründen başlayayım. Sonra rütbe düşe düşe bakarım.

Notlar

Müdür, 1. gün: Adamı iş çıkışından evine kadar takip ettim. Eve dönüşte kimseyle muhabbet etmedi. Evdeyse küçük bir kızı ve karısı var. Sonuçta şube müdürü, onlarla paylaşmaz. Telefonda biriyle konuştu ancak ne dediklerini bilmiyorum. Eve böcek yerleştirsem iyi olur.

Müdür, 2. gün: Çocuk okula gittikten sonra hanımı komşuyu ziyarete gitti. Böcekleri yerleştirdim. Biliyorum bu bir suç ama sonuçta iş üstündeyim. Zaten böcekleri fark etmez. 4 gün bekleyeceğim. Ancak eğer bir olay olmazsa hiçbir şey olmaz. İşimi şansa bırakamam. 3 güne idam edilmesi gereken bir mahkum vardı. Hakimle konuşup idamı bir kaç hafta ileriye atabilirim. Hem bu sayede bir kaç kişiyi daha takibe alabilirim. Bugün başka bir şey olursa yazarım ama olacağını sanmam. Tabi şansım tutarsa ve biri ölürse güzel olur ama zirveye işimi şansa bırakarak çıkmadım.

Müdür, 3. gün: Gene bir şey çıkmadı. Biraz riske girip böcekleri evde bırakacağım. Çünkü hakimle konuştum ve idamı en fazla 2 hafta ileri alabileceğini söyledi. O zaman çok fazla böceğe ihtiyacım olacak ve çok kısa sürem olacak. Sonuçta eğer başkalarına bilgi sızdıran başka bir polis ise tek seferde öğrenmiş olacağım. Güzel. biraz zorlanacağım demek.

Notları bıraktım. Son gelişmeler yüzünden kişisel notlar tutamayacağım. Göze çarpan birisi olursa onu yazacağım sadece.

Pekala. Önemli olan herkese böcek yerleştirdim. Ancak evlerin çoğunun içine girecek vaktim yoktu o yüzden sağır noktalar var. Sağır noktalar zorunluydu ancak sağır noktaları ailenin genelde oturduğu yer olarak belirledim. Tek yaşayanlarda zaten iş kolay. İdam yarın. Demek ki adamı bugün ölecek. Cinayet şubenin ilgilenmesi için idam olmaması gerek. Biliyorum hukuk kurallarına aykırı ama bunu yapmazsam çok kişi ölür. Tabi bu başkalarına açıklamam. Kişisel olarak umurumda değil. O zaman hadi bakalım. Eğlence başlasın.

Merhaba DedektifWhere stories live. Discover now