Starten på helvete...

167 21 2
                                    

Jeg går mot skapet mitt. Lila står sammen med noen av vennene hennes. Jeg later som ingenting og låser opp skapet uten å se på noen av dem. "Argh, jeg skjønner det bare, hvordan kan noen være, ja, sånn". Jeg later som om jeg ikke hører noenting. Viser ingenting, men tankene flyr...

Sånn hva da? Hvordan er jeg? Mener hun stygg? Mener hun trist? Mener hun dum? Mener hun teit? Mener hun feit? Er jeg feit? Ja, kanskje det. Jeg burde kanskje stoppe å spise godteri, og kanskje begynne å trene skikkelig? Jeg har jo ikke trent på, ja, siden jeg sluttet på dans.

"Jeg er i hvert fall glad for at jeg har venner," Lila slenger på håret. Jeg har vel venner. Jeg har jo, Denis? Eller er han en venn? Ja, han er en venn. Selv om han ikke har sagt at vi er venner, kan jeg vel si at vi er venner. Sant?

Det ringer inn. Jeg går mot klasserommet. Lila og vennene hennes går foran meg. De har byttet tema. Nå snakker de om et nytt sminkeprodukt som har kommer ut. Jeg er ikke helt sikker på hvilket merke som ha kommet ut med noe, men jeg bruker ikke noe sminke da. Jeg kan jo et par merker som Benefit, Chanel, IsaDora, Lancome og Nars.

Læreren begynner å snakke. Vi har RLE. Læreren snakker om de fire trossamfunnene. Jeg tegner bak på boken med trykkblyanten min. Siden jeg egentlig ikke kan tegne, lager jeg bare noen kruseduller. Hodet hviler jeg på den venstre hånden.

Kanskje jeg er feit? Jeg burde vel stoppe å spise godteri. Eller, kanskje ikke stoppe med alt godteriet, men jeg burde passe på hva jeg spiser. Også burde jeg begynne å trene.

Jeg stopper opp og ser på mesterverket mitt. For det meste er det bare åttetall i mange forskjellige retninger. Jeg ser opp på tavlen. Læreren står og snakker i en kjedelig tone. Det er som om han prøver å få alle til å sove.

Jeg løfter hodet opp og legger den venstre hånden på pulten. Argh, hvorfor må skole være så kjedelig? Jeg ser ned på armen min. Den er hvit som porselen. Jeg skjønner det bare ikke. Hvorfor er jeg så blek? Foreldrene mine er jo ikke så bleke, og jeg er ute ganske så ofte. Kanskje fordi det er februar? Ja, jeg skylder på at det er februar.

Jeg ser på armen min. Hva skjer hvis jeg tegner på armen med trykkblyanten? Jeg stryker blyanten mot huden. Det gir meg en rar følelse, men samtidig at det kiler. Jeg trykker hardere mot huden. Den rare følelsen blir erstattet med smerte, men jeg bryr meg ikke så mye. Jeg begynner å tegne streker.

Når jeg er ferdig, legger jeg fra meg trykkblyanten og ser på armen min. Det vises ikke så godt at jeg har tegnet siden jeg er så blek. Jeg ser opp på læreren en gang til. Han har skrevet noen stikkord på tavlen. Jeg ser tilbake på armen min. Deretter trekker jeg ned genseren.

"Mormonene har sitt hovedstete i Salt Lake City, i Utah...." jeg ser rundt i klasserommet. Det er utrolig få som følger med. Jeg tenker på det Lila sa: "Jeg er i hvert fall glad for at jeg har venner". Jeg har jo ikke venner fordi jeg valgte dem bort. Det er jo sant. Jeg kunne jo hatt mange venner. Det er bare det at jeg ikke ville ha venner.

Jeg lukker øynene og plaserer to fingre på tinningen et lite sekund. Armen min svir, men jeg prøver å ikke bry meg så mye. Jeg ser utover klasserommet igjen. Noen av jentene pirker på neglene sine. Jeg ser på Lila. Hun sitter og pirker på noe på buksen sin.

"Da kan dere pakke sammen," læreren ser utover klasserommet og smiler. Alle reiser seg med en gang. Jeg drar opp genserermet og ser på armen min. Røde, hovne streker kommer fram. Jeg ser overrasket på armen. Det jeg har tegnet er blitt rødt og hovnet opp. Jeg stryker 2 fingre over det...

Unnskyld for at jeg ikke la ut i går!!! 😳🙈
Det er påskeferie, så jeg har nesten ikke kontroll på hvilken da det er 😂😅

Mitt svakeste punktWhere stories live. Discover now