*kometa poděkování*

103 18 7
                                    

Nejraději bych, aby tento příběh nikdy neskončil. Ze všech mých prací, které jsem kdy sepsala, můžu s čistým svědomím říci, že tento jsem si zamilovala nejvíce. Nejen pro krásného naivního Phillipa a nesnesitelnou sebestřednou Novu, ale hlavně díky vám, čtenářům. Dostalo se mi tak neskutečné odezvy, o které se mi snad nikdy nesnilo. Vaše hlasy, komentáře, zařazování do oblíbených seznamů čtení... To mi vždy zaručeně vykouzlilo úsměv na tváři a zahřálo mě to u srdce. Proto mě tak bolí nechat tento příběh jít. Kvůli všem lidem, kteří si tento příběh zamilovali číst, stejně jako já psát. Nezáleží na tom, jestli příběh četlo stovka, deseti tisícovka nebo sta tisícovka lidí. Jak by řekl Phillip, je to jenom nepotřebná hodnota v našem vzorci. Šlo o to, že ta hrstka čtenářů byla skvělá, ať už byla jakkoli veliká. Všem Vám patří neskutečný dík. Za to, jak jste se mnou vydrželi od první komety vydané 12. října minulého roku. Nesnáším loučení a mám pocit, že se tady za chvilku rozpláču, ale jelikož ještě potřebuji sepsat seznam lidí, které stojí za to sepsat slovně, musí to ještě chviličku počkat.

Speciální zmínění:

----Tina----

Skeletts_cc

Meri135

AndyAmbicio

Myslím, že všechny (dovolím si říct, že jste holky, snad jsem se nesekla, to by byl trapas😅) víte, proč jsem vás sem musela vypsat zvlášť. Ať už jste četly příběh od jeho samého začátku nebo jste na něj narazily v jeho polovině, byly to právě vaše komentáře na které jsem se úplně nejvíc ze všeho těšila. Vždy jsem se na ně snažila odpovídat a myslím, že dle mých obvyklých reakcí jste musely tušit, jak moc velkou radost mi to dělalo! Tímto Vám chci z celého srdce poděkovat!💕

Tím ale nechci říci, že neděkuji i Vám všem ostatním, jelikož i samotné hlasy mě vždy neskutečně potěšily!

A abych si zde jenom nevylívala srdce a slzami nezkratovala celý počítač, zde máte pár faktů o příběhu:

1) Vznikl na základě coveru. Ano, opravdu. Může za to spojení nudné hodiny chemie, nově objevené aplikace Canva, obrázku z Tumblru a mé závislosti na vymýšlení nových názvů knížek. Až poté jsem si řekla, že bych k tomu mohla vymyslet i příběh.

2) Kdyby nebylo FB Wattpad skupiny, kde cover i nápad měl úspěch, asi bych se nedokopala k tomu začít příběh psát ještě v roce 2016.

3) Kapitoly jsem až na konečných pět nevymýšlela dopředu. Sedla jsem si k počítači a psala jsem tak, jak jsem si myslela, že by Phillip chtěl, aby příběh pokračoval.

4) Vybrat jméno Nova (ačkoli není nikterak výjimečné) mi zabralo jednu hodinu dějepisu, fyziky a španělštiny. Ani netušíte, kolik na internetu najdete dívčích jmen spojených s hvězdami.

5)Nova původně neměla být tak záporná postava, natož pak aby se spřáhla s Duncanem (který v příběhu také původně neměl být!) proti Phillipovi. Měla být jen jeho středem zájmu, později by zřejmě přišla na to, že jí potají zbožňuje... a myslím, že si všichni si dokážeme domyslet, jak by to dopadlo (klišé). Takto je to podle mě zajímavější.

6) Teď jedna speciální - Phillip původně neměl mít s matematikou či fyzikou vůbec nic společného. Neměl mít rád rovnice, výpočty, teorie ani jejich přirovnání. Nyní si ho bez nich nedokážu představit, protože myslím, že právě díky nim je tak skvělý. Tímto tedy děkuji našemu fyzikáři, který mě třikrát týdně na hodinách zasypával definicemi a nápady.

7) Měla jsem ty nejskvělejší čtenáře pod Sluncem!❤

A když už jsme u Slunce, byla bych moc ráda, kdybyste dali šanci mému novému příběhu, který hodlám psát místo toho a jmenuje se: Zemřela jsem s východem Slunce. A ne, nebude tak depresivní, jak napovídá název. Já sama nerada píšu o smutných věcech.

To by tedy bylo vše...

Ještě jednou Vám tedy za všechno moc děkuji a doufám, že se ještě u některého z příběhu shledáme!😊

Vaše smile_and_be_crazy.

I Saw You Cry under the Moonlight Sky✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu