Bölüm 16

2.4K 150 60
                                    


Oyunculara tek tek onlarla en son ne zaman ilişkiye girdiğimi sordum. Çoğu ile en fazla iki kere yatmıştım zaten. Beğenmediklerimi tek seferden bıraktığım bile olmuştu. Leon' un gidişinden sonra ise yeni aldığımız hiçbir oyuncu ile ilişkim olmamıştı. Onlara çıkmalarını emrettikten sonra odada ben, Alejandro ve Leon kalmıştık.

-"Söylesene Al, seninle en son sevişmemizde neler olmuştu?" Dedim.

-"Şey... Bunu Leon' un önünde söylemem doğru olur mu sizce?" Biraz utanmışa benziyordu.

-"Evet. Çünkü tüm bu zırvalıkları o bana inansın diye yapıyorum."

-"Neden?"

-"Çünkü ben onun sevgilisiyim" dedi Leon kendinden emin bir tavırla ve gözlerimin içine baktı.

-"Ne? Ah... Bilmiyordum."

-"Seni dinliyoruz Al"

-"Şey... Biz en son buluştuğumuzda Bay Rosswald biraz keyifsiz gibiydi ve güzel vakit geçiremedik. Ayrıca..." Al yüzüme baktı. Sonra yeniden Leon' a döndü. "O zevke gelmedi. Sonra da çıkıp gitti. Bir daha da görüşmedik."

-"Teşekkür ederim Al. Sen de çıkabilirsin."

-"Rica ederim."

Alejandro çıktıktan sonra Leon ile birbirimize bakmaya devam ediyorduk.

-"Kanıtladım mı?" Dedim tek kaşımı kaldırarak. Gözlüğümü düzelttim.

-"Evet. Şirketi bırakmanı artık istemiyorum. Ama eğer..." Leon' un bakışları yeniden sertleşti. "Eğer, beni aldatırsan beni gerçekten bir daha göremezsin"

Yan yan sırıttım. Kapıya doğru gittim ve kilidi çevirdim. Kravatımı çıkardım. Kol düğmelerimi açtım. Leon' a arkadan yaklaşıp kulağına eğildim.

-"Senin yarım kalan bir işin vardı değil mi? Benle tamamlamaya ne dersin?" diyerek kulağına dilimi değirdim. Yüzünü bana doğru çevirdi. Elini yanağıma koydu dudaklarını dudaklarıma değirdi. Ondan uzaklaştım.

Karşısına geçip oturdum ve elimle ona 'buraya gel' işareti yaptım. Örtüyü üzerinden attı. Çırılçıplaktı. Gözlerimin içine bakarak yaklaştı. Önümde durup, yere diz çöktü. Elleri kemerime uzandı. Ona doğru eğildim. Yüzünü tutup kaldırdım. Dudaklarımız buluşurken ellerini kemerimden çekip boynuma doladım. Onu kucağıma çektim. İşe sakso çektirmekten başlamak istemiyordum. Sonuçta o metresim değil sevgilimdi.

Kalçalarını okşayarak usul usul öpüşürken gözümün önünde Alejandro ile öpüşmesi canlandı. Elimin birini saçlarına attım ve çektim.

-"Ah..."

Dudaklarımı çektim. Ona kötü kötü baktım.

-"Başkasının sana dokunmasına izin verdiğine pişman edeceğim seni" diye fısıldadım. Gözlerimin içine tutkuyla bakmaya devam ediyordu.

Onu yana devirdim. Gömleğimi ve kemerimi çıkardım. Boynuna gömülürken elleri pantolonumdaydı. Bir yandan bacağını okşuyor, diğer yandan boynunu sertçe dişleyip emiyordum. Köprücük kemiğinden kulak memesine kadar yalıyordum. Narin elleriyle beni iyice sertleştirmişti. Boynunu bırakıp göğüs uçlarına yöneldim. Dişlerimin arasına alıp hafifçe çiğnedim.

-"Ah... Mmh"

Elinin tersini ısırdı. Göğüs ucunu bırakırken parmaklarımı yalayıp onu hazırlamaya giriştim.

-"Ah... Eve gitseydik - olmaz mıydı? Mmh... Ah!"

Onu dinlemeyip göğüs ucuna dil darbeleri indirmeye devam ediyordum. Onu yeterince hazırladığımda bacak arasına eğildim ve deliğine tükürdüm. Dilimle nemi delikten içeri iterken saçlarımı sıkıyordu. O benimdi... Her yeri, her santimi... Sadece bana özel şekerlemem... Sevgilim... Ondan başkasını istemiyordum artık hayatımda...

Aletimi ona dayarken yüzüne eğildim. Elimi eline kenetleyip başının yanına bastırdım. Dudakları dudaklarımla buluşurken içine girdim.

...

Kucağımda zıplıyordu. Terden saçları yüzüne yapışmıştı. Aşkın ateşinden kıpkırmızı olmuştu. Dakikalar öncesinde boynuna attığım kallavi imzama bakıyor ve şevkle sırıtıyordum. Kalçalarına hızla vurdum.

-"Daha hızlı"

-"Ahhh... Yoruldum" diyerek üzerime oturdu.

-"Çelimsiz"

Onu üzerimden indirip kalktım. Arkasını çevirirken, koltuğun kenarına tutundu. Kalçalarını iyice aralayıp içine yeniden girdim. Sıcacık sıkı teniyle beni tam da istediğim gibi kavrıyor ve zevke getiriyordu. Çoktan üçüncü kez gelmiştim bile. Deliği meniyle dolmuştu. Attığım şaplakların kıçında izleri kalmıştı. Hızlıca git gele başladığımda yeniden geleceğimi hissediyordum. Zaten sıcak olan içi sürtünmemin hararetiyle yanıyordu ve beni fitilliyordu. Eğilip karnını okşadım ve aletini tuttum. Onu deli gibi sarsıyordum. Kasıklarımın kalçalarına vururken çıkardığı o sese çıldırıyordum. Üstüne bir de Leon' un iniltileri eklenince... 'Eşsiz... Fevkalade...'

-"Ah..."

Hızlandım, hızlandım, hızlandım. Ve doruğa ulaştım. Vücudumdan geçen titreme Leon' a bile ulaşmıştı. Onu sıkıca tutmayı kestiğimde bok çuvalı gibi kendini koltuğa bıraktı ve deliğini ovaladı.

-"Mh... Acıyor..."

Oturup geriye yaslandım. Ter sırtımdan götüme kadar iniyordu. Ona ders vereceğim derken yorgunluktan gebermiştim. Akşam olmuş, şirkette kimse kalmamıştı. Yavaşça doğruldum ve banyoya yöneldim. Adım seslerinden anladığım kadarıyla beni takip ediyordu. O görmese de pis pis sırıttım. 'Tek kişilik duşa kabinde seks fantezisi... Hmm... Deneyelim...'


(Y.N: Oyunların kaç tanesi ile yatmış diye sormayın yahu. Film şirketinde kaç oyuncu varsa hepsini elden geçirmiş işte. İlla oraya bir rakam yazmam gerekmiyor. Bazen öyle gereksiz ayrıntılara takılıyorsunuz ki klavyemi ekrana geçiresim gelmiyor değil :D Yok efendim don dediysem nasıl don? Ne yapacaksın donun detayını mk? Neyse... İyi pazarlar.)

Candy Man IIIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt